Aux in σε αυτοκίνητο.

Plakalis

New member
3 November 2011
38
Καλησπέρα παιδιά, έχω μια πηγή blaupunkt, και έχω βγάλει απο πίσω ένα 3.5mm jack και το συνδέω με ενα iPhone και ακούω μουσική.
Όταν ακούω μουσική απο ράδιο και απο cd η μουσική ειναι δυνατή και καθαρή πχ στο 40. Όταν το γυρίζω στο κινητό πρέπει να το παω στο 50 πχ για να ειναι στα ίδια επίπεδα, και οχι τοσο δυνατά και καθαρά.
Απο ότι καταλαβαίνω δεν δίνει δυνατό σήμα το κινητό. Μπορώ να βάλω κάποιον μικρό ενισχυτή να ενισχύει το σήμα πριν το στείλω στην πηγή;

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια πηγή blaupunkt, και έχω βγάλει απο πίσω ένα 3.5mm jack και το συνδέω με ενα iPhone και ακούω μουσική.
Όταν ακούω μουσική απο ράδιο και απο cd η μουσική ειναι δυνατή και καθαρή πχ στο 40. Όταν το γυρίζω στο κινητό πρέπει να το παω στο 50 πχ για να ειναι στα ίδια επίπεδα, και οχι τοσο δυνατά και καθαρά.
Απο ότι καταλαβαίνω δεν δίνει δυνατό σήμα το κινητό. Μπορώ να βάλω κάποιον μικρό ενισχυτή να ενισχύει το σήμα πριν το στείλω στην πηγή;

Μπορείς να βάλεις έναν ενισχυτή ακουστικών. Έχω τον fiio e18 και κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλά είναι ακριβή λύση αυτή.

Πιο φτηνή λύση και καλύτερη κατά την ταπεινή μου άποψη είναι να πάρεις ένα sansa clip και να συνδέσεις εκεί την πηγή σου.

"Κλωτσάει" καλά το μικρό αν και δεν του φαίνεται!

Εχω κάνει το ίδιο σε πηγή Clarion, συνδέω το Nexus 5 και ακούω Spotify ή οτι άλλο θέλω. Πράγματι η διαφορά ήχου είναι εμφανής αλλά δεν προτίθεμαι να δαπανήσω χρήματα για κάποιο ενισχυτικό μονο γι αυτό το λόγο. Απλως δίνω λίγη ένταση και τελος.

Μπορείς να πάρεις αυτό και να το συνδέσεις στην ψηφιακή έξοδο του iphone. εγώ έτσι κάνω με το δικό μου κινητό στο αμάξι.