AV amp και hdmi out, ακόμα υποανάπτυκτοι!

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Καλα είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα οι AV να έχουν 1 hdmi out??? Υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος για αυτό???

τελικά βλέπω ότι είναι πολύ εφηβικά ακόμα τα πράγματα. Θα πάρω κάποιον μεταχειρισμένο καλό 5.1 και σε 2-3 χρονάκια βλέπουμε!

άλλο το USB άλλο το HDMI. το ένα ειναι hub το άλλο είναι splitter και δεν υπάρχει περίπτωση να εχω 500 κουτάκια και καλώδια για 2 hdmi εξόδους

Ενα switch κανει μια χαρα την δουλεια του.Το οctava ειναι και αυτοματο.

άλλο το USB άλλο το HDMI. το ένα ειναι hub το άλλο είναι splitter και δεν υπάρχει περίπτωση να εχω 500 κουτάκια και καλώδια για 2 hdmi εξόδους

Δεν σε καταλαβαίνω...
Στο USB συνδέεις διαφορετικές συσκευές, που η καθε μιά κάνει διαφορετική δουλιά κλπ κλπ.
Στο HDMI όμως, θα συνδέσεις "ίδιας κατηγορίας συσκευές" πχ τηλεόραση και projector.
Πού είναι το πρόβλημα?
Αν έχεις ενισχυτή για τα 500 κουτάκια που λές, no problem.
Αν δεν κατάλαβα καλάα, εξήγησέ μας παρακαλώ.
Ευχαριστώ
Γιάννης

Last edited:
ενοωω οτι στο usb hub θα βάλεις πάνω 3-4 devices και τελος. Στο hdmi δεν γίνεται τεχνικά να δουλεύουν όλες μαζί οπότε θα πρέπει να κάνεις switch (είναι με κουμπακια είτε με τηλεκοντρολ).
Ο φίλος jiannisk, λέει οτι υπάρχει και αυτόματο, πράγμα που διευκολύνει την κατάσταση αλλά ανεβάζει το κόστος. Εγώ θεωρώ οτι είναι απαράδεκτο πλέον AV ενισχυτές τάξης 800-1000 να έχουν 1 hdmi out αφού απευθύνονται σε τέτοιο target group όπου πολλοί θα χρησιμοποιούν και μια LCD αλλά και video projector.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το switch της octava σε ελληνικο ιντερνετικο καταστημα?