AV Club Cafe International

...απ' ότι μαθαίνω τώρα τελευταία η κατάστασή σου δεν είναι για μακρινά ταξίδια έτσι όπως είσαι:grandpa:
... για κανα τέιον ίσως.... άντε και μέχρι την τουαλέτα!!! (...με συνοδό φυσικά):BDGBGDB55:

Ρε παιδιά, θα μου πείτε τί γίνεται;
Άνεμε, είσαι κι εσύ στο κόλπο;
Γιάννη, είσαι καλά ή έρχεσαι στο Παρίσι για κανένα λίφτινγκ μόνο;:smash:

Ρε παιδιά, θα μου πείτε τί γίνεται;
Άνεμε, είσαι κι εσύ στο κόλπο;
Γιάννη, είσαι καλά ή έρχεσαι στο Παρίσι για κανένα λίφτινγκ μόνο;:smash:

...για γενική επισκευή τον κόβω...
αν το τολμήσει τελικά θα στείλω κανα ασθενοφόρο να τον παραλάβει...
...κι εσύ Elena σε ετοιμότητα με τις νοσοκόμες ...και κανα ματζούνι...

...για πίτες, καθότι διαβάζω με τη μνήμη ότι δώσατε τα ρέστα σας, δεν τον βλέπω...άσε που μπορεί να του κολλήσουν και σε καμιά μασέλα, λαιμό και να 'χουμε κι άλλα τρεχάματα...ρευστά ΜΟΝΟ!!!

ΥΓ.
1. Α! που 'σαι να μου στείλεις και εκείνη τη συνταγή για τις πίτες (υλικά, δοσολογίες κ.λπ.)...σε PM ...και δημόσια δηλ δεν έχω πρόβλημα
2. Αλήθεια στους τουριστικούς οδηγούς για Παρίσι γιατί δεν αναφέρονται σ' αυτές...παρά μόνον σε κάτι πύργους του Άιφελ, Αψίδες του θριάμβου, Παναγιά των Παρισίων Λούβρα, Πικάσσους, Ροντέν, Μονμάρτες κ.λπ.????

...για γενική επισκευή τον κόβω...
αν το τολμήσει τελικά θα στείλω κανα ασθενοφόρο να τον παραλάβει...
...κι εσύ Elena σε ετοιμότητα με τις νοσοκόμες ...και κανα ματζούνι...

...για πίτες, καθότι διαβάζω με τη μνήμη ότι δώσατε τα ρέστα σας, δεν τον βλέπω...άσε που μπορεί να του κολλήσουν και σε καμιά μασέλα, λαιμό και να 'χουμε κι άλλα τρεχάματα...ρευστά ΜΟΝΟ!!!

ΥΓ.
1. Α! που 'σαι να μου στείλεις και εκείνη τη συνταγή για τις πίτες (υλικά, δοσολογίες κ.λπ.)...σε PM ...και δημόσια δηλ δεν έχω πρόβλημα
2. Αλήθεια στους τουριστικούς οδηγούς για Παρίσι γιατί δεν αναφέρονται σ' αυτές...παρά μόνον σε κάτι πύργους του Άιφελ, Αψίδες του θριάμβου, Παναγιά των Παρισίων Λούβρα, Πικάσσους, Ροντέν, Μονμάρτες κ.λπ.????

Με πρήξατε μ'αυτές τις πίτες!!!!!
ΝΑ ΤΕΣ!!!

Flammekueche, οι ορίτζιναλ!

Attachments

• 100_2330A.JPG
    100_2330A.JPG
    69.7 KB · Views: 25
Κι' άλλος φανατικός των Flammekueche; :D
Από το όνομα, πάντως, υποθέτω ότι είναι γερμανικές, οπότε αυτή μπορεί να είναι η απάντηση που ζητάς, Άνεμε.

Με πρήξατε μ'αυτές τις πίτες!!!!!
ΝΑ ΤΕΣ!!!

Flammekueche, οι ορίτζιναλ!

...καλά οι σωβινιστές Γάλλοι:
1. Πως επέτρεψαν σε γερμανικό προιόν να κυκλοφορεί στην καρδιά της
Γαλλίας ...μετά τη Γερμανική "εμπειρία" που είχαν κάμποσα χρόνια πριν:twoguns:
2. Άντε πες ότι τα πάθη έσβησαν...τώρα και με την EU...Πως όμως επέτρεψαν να κυκλοφορεί το προιόν χωρίς να... είναι μεταφρασμένο στα Γαλλικά???:smash:

Ζηλεύετε ε;...
..α και γιά να μην μου αγχώνεστε(ιδιαίτερα εσύ κύριε Μποφώρ...)θα έχω δίπλα μου καλόν στιλοβάτη σε ότι χρειαστώ και μέχρι να φτάσω εκεί:grandpa: !!!!

...δηλαδή...θα χρειαστούμε 2 ασθενοφόρα???
:grandpa: +:grandpa:= 2

...καλά οι σωβινιστές Γάλλοι:
1. Πως επέτρεψαν σε γερμανικό προιόν να κυκλοφορεί στην καρδιά της
Γαλλίας ...μετά τη Γερμανική "εμπειρία" που είχαν κάμποσα χρόνια πριν:twoguns:
2. Άντε πες ότι τα πάθη έσβησαν...τώρα και με την EU...Πως όμως επέτρεψαν να κυκλοφορεί το προιόν χωρίς να... είναι μεταφρασμένο στα Γαλλικά???:smash:

Απλούστατα, το προϊόν δεν είναι γερμανικό. Είναι φλαμανδικό, δηλαδή βελγικό. Οπότε... τρώγεται.
:jester:

...τελικά μ' αυτά και τ' άλλα...τις πίτες...τα παπούδια του...mapet show...και τα προβλήματά τους ...μάλλον το διέσυρα το θέμα, που παρά την τουλάχιστον φωτογραφικά καλλιτεχνική εκκίνησή του, οδηγήθηκε θριαμβευτιικά σε τσελεμεντέ της Βέφας, :chef:
...για να καταλήξει επικά... στην εντατική!!!:angel:
...ένα συγνώμη από το Lepton (...μέρες πού 'ναι...) :worshippy:
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043