AV, ηχεία και τώρα BluRay DVD........ αλλά τι?

andreas x

New member
18 December 2011
64
Καλαματα
Καλησπερα ψαχνω Για ενα bd το οποιο να υποστηριζει εξ. υποτιτλους με θυρες usb, hdmi, internet και να εχει wifi!!Tο μπατζετ ειναι περιπου 100-150 ε και αν γινεται να μην εχει προστασια cinavia!!Αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο θα το εκτιμουσα!!
Εχω δει καποια οπως panasonic 120 (δεν ξερω αν παιζει εξ. υποτιτλους),130,220, samsung 5500, 6500, kai lg 325!!
Αν το πρωτο επαιζε crt θα το επαιρνα γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα!Το samsung δεν υποστιριζει flac(απο οτι διαβασα στα specs) και εχει cinavia αλλιως θα ηταν και αυτο μια καλη επιλογη!
Eυχαριστω για το χρονο σας εκ των προτερον!!

Re: AV, ηχεια και τωρα BLURAY DVD........ αλλα τι??

Δεν θα ηθελα να ανεβω τοσο ψηλα στην τιμη και να ειναι μεταχειρισμενο !Περα απο αυτο για mp θα χρησιμοποιω το λαπτοπ αν καποια στιγμη χρειαστει οποτε βλεπω κατι σαν τα παραπανω για ευκολια τις στιγμης !!(θα χρησιμοποιειται και απο τα παιδια, τη συζυγο) !!

Μηπως το blue ray δεν το πολυχρειαζεσαι και ειναι καλυτερα να παρεις κανενα mediaplayer;
Η αν ανεβασεις λιγο το budget μπορει να τα στριμωξεις και τα δυο.
Η αν αρκεισαι σε αναπαραγωγη απλων avi και mkv τα philips υπστηριζουν αποσο ξερω υποτιτλους αλλα ειναι λιγο πρηξιμο να τουςενεργοποιησεις απο το μενου τους καθως δεν αναγνωριζουν αμεσα την ελληνικη γραμματοσειρα. Αν κατι εχει αλλαξει παρακαλω ας με διορθωσει καποιος.

Αυτή τη στιγμη χρειαζομαι πιο πολύ το bd παρα το mp!!όταν λες να τα στριμώξω να παρω καποιο samsung ή lg ας πουμε που εχoυν md?δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε αυτή την τιμη !!!

μα, αυτό ψαχνω και εγω !!απλα στη συγκεκριμενη στιγμη μου χρειαζεται το bd και ειπα , "Θα το παρω που θα το παρω ας εχει και διαφορα καλούδια αχρειαστα να είναι"!!
Όπως ειπα εχω και το λαπτοπ με hdmi!!(Αλλα μαλλον η καρτα του δεν δινει 5.1, θα δουμε)

Εννοω να παρεις με κανα 50αρικο+ το φτηνοτερο blue ray και με 100+ καποιο mp

Μου εβαλες ιδεα τωρα!!Για πες καποιο mp !
βλεπω στα γρηγορα αυτόν:https://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html (αν υπαρχει κατι άλλο πες γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου για mp)
αν βρω κατι τετοιο παιρνω και το πανυ 120 και είμαι οκ!!:SFGSFGSF:

να πω ότι ο avr είναι ο yamaha 775

Αυτό βλεπω και εγω !!Πηρα το panasonic 130 και θα παρω και αυτό και είμαι οκ!!
Ευχαριστω!!!