avclub-διοργανωση

SAKISKARAS

Established Member
1 November 2008
162
πολλα συγχαρητηρια για την διοργανωση του σαββατοκυριακου που περασε 7-9 νοεμβριου. πολυ πετυχημένη οργάνωση. μονο καποιες εταιρείες ηρθαν ανοργάνωτες.
παντα τετοιες επιτυχιες ευχομαι σε οσους κουραστηκαν για την διοργανωση και καλη ξεκουραση:BDGBGDB55:-bye-

Και απο μένα ενα μεγάλο μπράβο στους διαχειριστές και σε όλους όσοπυς βοήθησαν να στηθούν τα δωμάτια του AVCLUB. Άψογο στήσιμο και φιλικότατη υποδοχή, ιδιαίτερα απο τα κορίτσια του AVCLUB:2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:

Προσωπικά εκτός από τα "ευλογίσω τα γένια μου" :grinning-smiley-043 θα έλεγα ότι πηγή δύναμης για όλα αυτά είναι τα μέλη, ο κόσμος που εμπιστεύεται και διαβάζει το Avclub, διότι χωρίς όλο αυτόν τον κόσμο δεν θα είχαν νόημα ούτε παρουσιάσεις ούτε εκθέσεις και διοργανώσεις. -bye-

Εκ μερους του Avclub, ο κ. Κολεζας θα ηθελε να σας ευχαριστησει για τα καλα σας λόγια! :D

attachment.php

Σοβαρα τωρα, οπως τα ειπε ο Τασος... Οτι και να καναμε, αν δεν ειχαμε "λαο" απο πισω... :a0210:

Το ποτήρι το βλέπω, το άλλο χέρι του Μπαμπίνου δεν βλέπω που είναι....:p

ΥΓ 1 Έκανε και τσάκιση το tshirt του Μπάμπη

ΥΓ 2 Ύφος Μπάμπη: ''Έχω χαζέψει από τη χαρά μου. Σαν να είδα το DC 175 της TI''/

:p

Last edited: