avclub.gr Ευχαριστώ !

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
6 μήνες και 14 ημέρες από το ξεκίνημα του avclub.gr…

5,710+ Threads
100,000+ Posts
2,000 Members

…τα νούμερα όμως δεν περιγράφουν τη πραγματικότητα, τη ζεστασιά, φιλία, ανθρωπιά ,κουλτούρα , ήθος κλπ όλων το φίλων που παρακολουθούν καθημερινά το avclub.gr, άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης…με άλλους γνωριζόμαστε με άλλους όχι και όμως μας συντροφεύουν στις χαρές, λύπες, ατυχίες, μας δίνουν λύσεις στα πιο απίθανα ερωτήματα…

…ποτέ δεν θα ξεχάσω τις μέρες που λόγω άτυχων συγκυριών αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε τη παρέα μας από το avfroum.gr στο avclub.gr κάποιοι το είδαν θετικά άλλοι αρνητικά, η παρέα και η ιδέα ενός αυτόνομου forum ήταν πιο δυνατή από όλους… το avclub.gr έγινε ½ χρόνου, ακόμα βρέφος στη μεγάλη κοινωνία του internet, βρέφος όμως με αρχές, ποιότητα και θράσος να στηριχθεί στα πόδια του μόνο του χωρίς προσωπεία και μάσκες, αγνό σαν τα παιδία που κρύβουμε όλοι μέσα μας, αγνό γιατί όλοι εμείς είμαστε, εκφράζουμε, ζούμε, τσακωνόμαστε, γκρινιάζουμε, κάνουμε παράπονα για κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο…

…φίλοι μου υπάρχει καιρός, σιγά σιγά όλα θα γίνουν…το avclub.gr και αυτά που πρεσβεύει θα υπάρχει για πολλά χρόνια στο μέλλον… μπορεί ο Γιώργος, ο Κώστας ο Βαγγέλης να φύγουν, να αποτραβηχτούν για πολλούς λόγους (κουράστηκαν, βαρέθηκαν, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή τους από το av κλπ..) ο σπόρος όμως της παρέας έχει ριζώσει, μπολιασμένος καλά…αντέχει σαν το λουλούδι μέσα στο χειμωνιάτικο Φλεβάρη έτοιμο να ανθίσει με το πρώτο καθάρισμα του καιρού… όλοι μας είμαστε εδώ γιατί μας αρέσει και όχι γιατί μας υποχρεώνει κάποιος…

…ας είμαστε καλά…Υγειά και Ευτυχία σε όλες και όλους τους φίλους για τη νέα χρονιά που έρχεται και για όσα περιμένουμε στο μέλλον…

avclub.gr Ευχαριστώ !

Σημ. Welcome to our newest member, Spytzim ο φίλος είναι το member 2000 !@!

6 μήνες και 14 ημέρες από το ξεκίνημα του avclub.gr…

5,710+ Threads
100,000+ Posts
2,000 Members

…τα νούμερα όμως δεν περιγράφουν τη πραγματικότητα, τη ζεστασιά, φιλία, ανθρωπιά ,κουλτούρα , ήθος κλπ όλων το φίλων που παρακολουθούν καθημερινά το avclub.gr, άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης…με άλλους γνωριζόμαστε με άλλους όχι και όμως μας συντροφεύουν στις χαρές, λύπες, ατυχίες, μας δίνουν λύσεις στα πιο απίθανα ερωτήματα…

…ποτέ δεν θα ξεχάσω τις μέρες που λόγω άτυχων συγκυριών αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε τη παρέα μας από το avfroum.gr στο avclub.gr κάποιοι το είδαν θετικά άλλοι αρνητικά, η παρέα και η ιδέα ενός αυτόνομου forum ήταν πιο δυνατή από όλους… το avclub.gr έγινε ½ χρόνου, ακόμα βρέφος στη μεγάλη κοινωνία του internet, βρέφος όμως με αρχές, ποιότητα και θράσος να στηριχθεί στα πόδια του μόνο του χωρίς προσωπεία και μάσκες, αγνό σαν τα παιδία που κρύβουμε όλοι μέσα μας, αγνό γιατί όλοι εμείς είμαστε, εκφράζουμε, ζούμε, τσακωνόμαστε, γκρινιάζουμε, κάνουμε παράπονα για κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο…

…φίλοι μου υπάρχει καιρός, σιγά σιγά όλα θα γίνουν…το avclub.gr και αυτά που πρεσβεύει θα υπάρχει για πολλά χρόνια στο μέλλον… μπορεί ο Γιώργος, ο Κώστας ο Βαγγέλης να φύγουν, να αποτραβηχτούν για πολλούς λόγους (κουράστηκαν, βαρέθηκαν, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή τους από το av κλπ..) ο σπόρος όμως της παρέας έχει ριζώσει, μπολιασμένος καλά…αντέχει σαν το λουλούδι μέσα στο χειμωνιάτικο Φλεβάρη έτοιμο να ανθίσει με το πρώτο καθάρισμα του καιρού… όλοι μας είμαστε εδώ γιατί μας αρέσει και όχι γιατί μας υποχρεώνει κάποιος…

…ας είμαστε καλά…Υγειά και Ευτυχία σε όλες και όλους τους φίλους για τη νέα χρονιά που έρχεται και για όσα περιμένουμε στο μέλλον…

avclub.gr Ευχαριστώ !

Σημ. Welcome to our newest member, Spytzim ο φίλος είναι το member 2000 !@!

Άψογος ο George !!!! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Ρε σύ, δεν το είχα προσέξει αλλά κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα έχεις αναλαμπές....
icon10.gif

Άψογος ο George !!!! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Ρε σύ, δεν το είχα προσέξει αλλά κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα έχεις αναλαμπές....
icon10.gif

Λογικό δεν είναι Μπάμπη μου???Πρωταθλητής χειμώνα και τελικός νικητής δηλαδή.:firstprize:
Μην βλέπεις που εσύ έχεις τήν μεγάλη αναλαμπή τον Αυγουστο(Φέτος θάναι η χρονιά μας:flipout: :flipout: ).
Καλή χρονιά σε όλους.Την καλύτερη εξέλιξη στο avclub.
Mπάμπη δεν ξεχνάμε την σημαντική συμβολή σου στίς δύσκολες μέρες.:ernaehrung004:

μπραβο Γιωργο,
ειλικρινα ενα απο τα πιο ευστοχα post που εχω διαβασει και με βρισκουν απολυτα συμφωνο

Γιώργο να είσαι καλά μαζί με όλα τα παιδιά στην διαχειριστική ομάδα για όλα αυτά που μας προσφέρετε τόσο με την ηθική όσο και με την οικονομική σας βοήθεια έτσι ώστε να υπάρχει αυτός εδώ ο τόπος.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Χρονια πολλα και απο μενα παιδες.Μπορει να μη λεω πολλα αλλα ειμαι εδω καθημερινα και μαθαινω απο ολους εσας.Νασται παντα ολοι καλα.Καλη χρονια και ευχομαι να τα 1000σει το AV club,μαζι του και ολοι εμεις!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Γιωργο, ημουν ετοιμος να ανοιξω ενα τετοιο θεμα, και πριν το κανω, πατησα το νεα posts..

Να προσθεσω και εγω, οτι παρα τις οποιες κασανδρες που ευχονταν μια αποτυχια και εβγαζαν τη χολη τους, το νεο αυτο φορουμ, στηριζομενο απο Υπευθυνους και Σοβαρους ανθρωπους, με μερακι και αγαπη μεγαλωσε και, δυστυχως για καποιους, θα μεγαλωσει ακομα πιο πολυ. Και αυτο γιατι οτι γινεται κτημα των πολλων, ΔΕΝ μπορει να γκρεμιστει...

Με την ευκαιρια αυτη, να τονισω οτι για ακομα μια φορα, τα στατιστικα, οσο βαρετα και αν ειναι, αποτυπωνουν μια πραγματικοτητα...

Εμεις κοιταμε μπροστα λοιπον, και θα ηθελα με την ευκαιρια αυτη να εκφρασω τις ευχες μου αυτο το φορουμ να το διαβαζουν ... οι απογονοι μας....

Ναστε καλα

Re: Απάντηση: avclub.gr Ευχαριστώ !

Λογικό δεν είναι Μπάμπη μου???Πρωταθλητής χειμώνα και τελικός νικητής δηλαδή.:firstprize:
Μην βλέπεις που εσύ έχεις τήν μεγάλη αναλαμπή τον Αυγουστο(Φέτος θάναι η χρονιά μας:flipout: :flipout: ).
Καλή χρονιά σε όλους.Την καλύτερη εξέλιξη στο avclub.
Mπάμπη δεν ξεχνάμε την σημαντική συμβολή σου στίς δύσκολες μέρες.:ernaehrung004:

Σπύρο μου, έλλεος πια Χρονιάρες μέρες γιατί θέλεις πάντα να μας θυμίζεις πράγματα που θέλουμε να μην θυμόμαστε?

ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,:music-smiley-005:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
:ernaehrung004: :ernaehrung004:

το avclub σήκωσε στις πλάτες του μια πολύ βαριά κληρονομιά και την "επένδυσε" κατάλληλα, στηριζόμενο σ'αυτούς που είχαν τη διάθεση να το βοηθήσουν. να'ναι χιλιόχρονο, να κρατά συντροφιά σε μας και στους απογόνους μας ...

Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους! Yπέροχη παρέα που (αν και γράφω και λιγότερο κιόλας, σε άλλα 2 forum ασχέτου θέματος) δεν βρίσκεις πουθενά! Eίναι πολύ ευχάριστο που αν και δεν είμαι και του internet (από εκεί να καταλάβετε) έχω κολλήσει τόσο με αυτή την παρέα εδώ. Nα είμαστε όλοι καλά και να αυξανόμαστε και να πληθυνόμαστε! Για την ποιότητα δεν μιλάω γιατί για εμένα είναι αυτονόητη... XAIPETΩ EYXAPIΣTA OΛOYΣ OΣOYΣ EXΩ ΓNΩPIΣEI KAI ΣAΣ ΛEΩ OTI XAIPOMAI IΔIAITEPA!

Καλησπέρα κι από μένα και καλή χρονιά!
Όταν πρωτοέγινα μέλος αυτής της παρέας, πίστευα ότι το μόνο που θα "κέρδιζα" απ' αυτήν θα ήταν κάποιες προτάσεις και συμβουλές πάνω σε καθαρώς τεχνικά θέματα. Μου προξένησε όμως μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη όταν διαπίστωσα ότι το avclub έδινε στα μέλη του τη δυνατότητα να εκφράζουν τις απόψεις τους πάνω σε ποικίλα θέματα της ζωής. Στο σχετικά μικρό διάστημα που είμαι μαζί σας, θέλω να πω κι εγώ ένα "ευχαριστώ" στον κόσμο του avclub, που απέδειξε πανηγυρικά τούτο: Ότι είναι μια παρέα πολύ δυνατή, με κουλτούρα, ήθος και αρχές!!
Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας!!