ΑVClub....το δικό μας σπίτι

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,617
Land of Dystopia
Μου πέρασε ξαφνικά μια ιδέα :idea: και σκέφτηκα να την μοιρασθώ μαζί σας:ernaehrung004: .

Πως θα μας φαινόταν το να έχουμε ένα δικό μας χώρο στο οποίο θα υποβάλλουμε συσκευές και τεχνολογίες σε ανελέητες δοκιμές?

Αργά, αλλά σταθερά είμαστε μια υπολογίσημη δύναμη στο χώρο του A/V, και αυτό έχει αντίκτυπο σε όλο το χώρο μπορεί πάρα πολύ εύκολα να μας εμπιστευτούν οι εταιρείες του χώρου μηχανήματά τους για δοκιμές.

Αυτό άλλωστε έχει φανεί και από τις κινήσεις που κάνουν οι Διαχειριστές μας, οι οποίοι είναι αφανείς ήρωες.

Γιατί να τρέχουμε σαν Τσιγγάνοι απο δώ και από εκει με τον Di-La υπο μάλλης?

Μήπως δεν είναι καλή ιδέα η δημιουργία ενός χώρου που να μας στεγάσει?

Αυτό που θα χρειαστεί είναι ένας χώρος, κατά προτίμηση ενιαίος, μέχρι 50μ2 που θα μας φιλοξενεί σε μόνιμη βάση.

Πιστέψτε με δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο, άλλωστε οι δαπάνες συντήρησης, μπορεί να καλύπτονται από όλα τα μέλη τα οποία πια θα έχουν ένα χώρο που πέρα ίσως από μηχανήματα και τεχνολογίες μπορεί να μοιράζονται προβλήματα, ανησυχίες και τέλος πάντων μια περισσότερο πρoσωπική σχέση, δότι καλό το νετ, αλλά άλλο είναι να πείνεις ένα καφέ και να συζητάς πρόσωπο με πρόσωπο, με Ντίνο, τον Τάσο , τον Larry κλπ.

Το ξέρω βέβαια, ότι ακόμη πρέπει πρώτα να ρυθμισθούν οι οργανωτικές δομές λειτουργίας, ωστόσο δεν είπα σε καμμία περίπτωση, ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί αύριο.

Ισως αυτό θα μπορούσε να συμβεί, όταν π.χ κλείναμε ένα χρόνο λειτουργίας, και οι όποιοι εορτασμοί θα μπορούσαν να συμβούν εκεί.

Λοιπών τι λέτε?-bye-

Χμμ, ραδιοφωνική εκπομπή, δωμάτια δοκιμών... μήπως να ανοίξουμε και περιοδικό; :Ppp Συγνώμη δεν κρατήθηκα... , δεν είναι κακή ιδέα .. δύσκολα πραγματοποιήσιμη όμως...

Re: Απάντηση: ΑVClub....το δικό μας σπίτι

Ολα ειναι εφικτα, ολα θα γινουν, να γινουν πρωτα οι ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ με τροπο σοβαρο , δικαιο, και με προσανατολισμο προς τα μελη και τη ΓΝΩΜΗ τους.

Μετα απο αυτο, ολα ειναι βηματα εφικτα και.... ομορφα

Ας μην γινουν οι συστασεις πρωτα γιατι αποτι φαινεται το μικροβιο της φυλης εχει εισχωρησει και στον κοπανιστο αερα οπως ειναι το φορουμ αυτο..........

ΕΛΕΟΣ.............:slapface:

ΥΓ 1

εξαιρετικη ιδεα ΕΚΙ αν και προς το παρον μονο με χορηγια χωρου θα μπορουσε να γινει αυτο........:operator:

ΥΓ 2

Αν ολα τα μελη ενδιαφεροντουσαν για την ουσια οπως σε αυτο το νημα ο Εκι και οχι για την "παρουσια" ισως ναταν καλυτερα :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑVClub....το δικό μας σπίτι

Ας μην γινουν οι συστασεις πρωτα γιατι αποτι φαινεται το μικροβιο της φυλης εχει εισχωρησει και στον κοπανιστο αερα οπως ειναι το φορουμ αυτο..........

ΕΛΕΟΣ.............:slapface:

ΥΓ 1

εξαιρετικη ιδεα ΕΚΙ αν και προς το παρον μονο με χορηγια χωρου θα μπορουσε να γινει αυτο........:operator:

ΥΓ 2

Αν ολα τα μελη ενδιαφεροντουσαν για την ουσια οπως σε αυτο το νημα ο Εκι και οχι για την "παρουσια" ισως ναταν καλυτερα :slapface:

Θα Μπορουσες να γινεις πιο αναλυτικος?

Για παραδειγμα, Ολες αυτες οι ιδεες εχουν περασει απο συζητηση εδω και καιρο, αλλα για ολα αυτα, πρεπει να γινει συσταση του σωματειου, διοτι χωρις αυτη, θα προκυψουν αρκετες δυσκολιες. Και τι σχεση εχουν οι απαραιτητες αυτες ενεργειες με τα μικροβια? Καμια κατα τη γνωμη μου. Εκτος και αν κατανοησα λαθος αυτο που ειπες, οποτε ζητω προλαταβολικα συγνωμη...

Οσο για το Υ.Γ. 2, θα ηθελα να ρωτησω... Τα μελη γιατι γραφουν εδω? Γιατι ενδιαφερονται για τα AV θεματα προφανως. Επομενως, ενδιαφερονται για την ουσια. Ποιους μεμφεσαι οτι δεν ενδιαφερονται?

Last edited:
Δεν κατανοησες λαθος ......

Εννοω οτι ο φιλος Εκι ειπε κατι θετικο το οποιο δεν χρειαζεται να γινει δημοψηφισμα και εκλογες για να πραγματοποιηθει ουτε να αγορασουμε χωρο.....
Καμμια φορα τα απλα ισως ναναι χρησιμοτερα.....

Ξεχαστε για καποιο καιρο το πρωτοκολλο και θυμηθειτε γιατι μπηκατε εδω.....για να ανταλλαξετε γνωμες και γνωσεις και κατι παραπανω.....

Το πρωτοκολλο εχει κριθει αναγκαιο για λογους που δεν ειναι της παρουσης να εξηγησω. Οσο μεγαλωνει ομως αυτο το μερος, δεν ειναι δυνατον να συνεχιστουν οι ευγενικες χορηγειες. Γιατι αυτο απλα σημαινει οτι καποιοι που πληρωνουν και τωρα, θα πληρωνουν πολυ περισσοτερα αυριο. Οποτε χρειαζεται μια αλλη οργανωση για να αντιμετωπιστει το κοστος, εφοσον δεν ειμαστε μαγαζι.

Οσο για το αν εχουμε ξεχασει η οχι, θα σου αναφερω, οτι ακριβως επειδη δεν εχουμε ξεχασει γινονται και θα γινουν ολα αυτα.

Θα ηθελα να συμπληρωσω επισης, οτι για να γινουν ολα αυτα που γινονται τωρα, γινονται σημαντικες προσπαθειες απο συγκεκριμενα προσωπα. Αυτο που χρειαζεται ενα φορουμ που εξελισσεται σε θεσμο, ειναι η ενδυναμωση αυτων των διαδικασιων που θα επιτρεψουν στο βημα αυτο να λειτουργει ανεξαρτητως προσωπων,το ιδιο η και περισσοτερο αποτελεσματικα...

Φιλε Σωκρατιδη δεν χρειαζομαι pm ουτε τηλέφωνο για να μου εξηγησεις ποσο σημαντικα ειναι αυτα που αναφερεις....κατανοητα ειναι απο ολους και κανεις δεν λεει οχι.
Το να γινουν αυτα ειναι απαραιτητο ΚΑΙ για να ξορκιστουν και τα φαντασματα της προηγουμενης ζωης ......
Απο την αλλη ομως εχει καταντησει και κουραστικο σε καθε προταση η συζητηση να οδηγειται η συζητηση στο ιδιο σημειο ........
Κανεις δεν αρνηθηκε τιποτα και ολα θα παρουν το δρομο τους.......αλλα μην ξεχνατε οτι η οντοτητα του φορουμ οπως ακριβως υπαρχει ετσι και δεν υπαρχει......
Προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στις διαδικασιες και στα προσωπα που αυτη τη στιγμη τρεχουν το φορουμ αλλα ακομα και να διαψευστω η ζωη εχει τον τροπο να παρει το δρομο της.....οπως κι εγω κι εσυ και το φορουμ.....

Η ιδέα του Eki είναι κάτι που υπάρχει ως σκέψη εδώ και καιρό, απλά προς το παρόν η υλοποίησή της είναι αδύνατη, γι' αυτό και δεν έχει συζητηθεί περισσότερο. Είναι πολύ πιθανό, μετά την ίδρυση του Σωματείου - η οποία δεν αργεί - να υπάρξει η δυνατότητα διάθεσης ενός τέτοιου χώρου, καθώς και της υλοποίησης άλλων ιδεών.

Αυτά είναι τα σημαντικά. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

Απάντηση: Re: ΑVClub....το δικό μας σπίτι

Φιλε Σωκρατιδη δεν χρειαζομαι pm ουτε τηλέφωνο για να μου εξηγησεις ποσο σημαντικα ειναι αυτα που αναφερεις....κατανοητα ειναι απο ολους και κανεις δεν λεει οχι.
Το να γινουν αυτα ειναι απαραιτητο ΚΑΙ για να ξορκιστουν και τα φαντασματα της προηγουμενης ζωης ......
Απο την αλλη ομως εχει καταντησει και κουραστικο σε καθε προταση η συζητηση να οδηγειται η συζητηση στο ιδιο σημειο ........
Κανεις δεν αρνηθηκε τιποτα και ολα θα παρουν το δρομο τους.......αλλα μην ξεχνατε οτι η οντοτητα του φορουμ οπως ακριβως υπαρχει ετσι και δεν υπαρχει......
Προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στις διαδικασιες και στα προσωπα που αυτη τη στιγμη τρεχουν το φορουμ αλλα ακομα και να διαψευστω η ζωη εχει τον τροπο να παρει το δρομο της.....οπως κι εγω κι εσυ και το φορουμ.....

Εκει που κουραζεσαι μην συμμετεχεις. Απο την αλλη το ΠΜ σκοπευε να καταλαβω γιατι αυτη η επιθεση σου στο προσωπο μου. Και αυτο χωρις να αφορα τα υπολοιπα μελη, που δεν υπαρχει λογος να παρακολουθουνε. Υπαρχουν απαντησεις για ολα οσα εθεσες, αλλα λογω κλιματος και Πασχα, δεν θα μπω στον κοπο. Αν θελεις μονο με ΠΜ
Καλο Πασχα

Το ξέρω βέβαια, ότι ακόμη πρέπει πρώτα να ρυθμισθούν οι οργανωτικές δομές λειτουργίας, ωστόσο δεν είπα σε καμμία περίπτωση, ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί αύριο.

Ετσι για να καταλαβαινομαστε, το ιδιο πραγμα ειπε και ο αρχικος συγγραφεας του μηνυματος, αλλα η απαντηση σου ηταν στη δικη μου συμμετοχη η οποια ελεγε το ιδιο πραγμα...

Re: Απάντηση: Re: ΑVClub....το δικό μας σπίτι

Εκει που κουραζεσαι μην συμμετεχεις. Απο την αλλη το ΠΜ σκοπευε να καταλαβω γιατι αυτη η επιθεση σου στο προσωπο μου. Και αυτο χωρις να αφορα τα υπολοιπα μελη, που δεν υπαρχει λογος να παρακολουθουνε. Υπαρχουν απαντησεις για ολα οσα εθεσες, αλλα λογω κλιματος και Πασχα, δεν θα μπω στον κοπο. Αν θελεις μονο με ΠΜ
Καλο Πασχα

Συμμετεχω σε συζητησεις φιλων...το αν πεταγεται μια εμμονη συνεχως αν δε σε πειραζει μπορω να το εκφρασω δημοσια......

τα υπολοιπα μελη εχουν μυαλο να κρινουν αν τους ενοχλει η παρεμβαση μου θα μου το πουνε....

και μην μπεις στο κοπο γενικα...ουτε μετα το Πασχα......σε βαριεμαι.......

Καλα να περασεις

Ειλικρινά, εάν πράγματι γνώριζα ότι μια ιδέα, θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου πάλι , δεν θα την έλεγα δημόσια.
Τέλος πάντων, επειδή το θέμα δεν είναι της παρούσης.
Να ευχηθώ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους και όλες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑVClub....το δικό μας σπίτι

Συμμετεχω σε συζητησεις φιλων...το αν πεταγεται μια εμμονη συνεχως αν δε σε πειραζει μπορω να το εκφρασω δημοσια......

τα υπολοιπα μελη εχουν μυαλο να κρινουν αν τους ενοχλει η παρεμβαση μου θα μου το πουνε....

και μην μπεις στο κοπο γενικα...ουτε μετα το Πασχα......σε βαριεμαι.......

Καλα να περασεις

Αν και η Αννα σου απαντησε και ο ιδιος ο ΕΚΙ65, εσυ κολλας με την δικη μου απαντηση..

Αυτο και αν ειναι εμμονη......

Το οτι μου απαντας οτι με βαριεσαι, συνιστα προσωπικη επιθεση, παρακαλω την διαχειρηση να λαβη θεση, καθοτι εγω δεν μιλησα ετσι στον ιδιο.

Κατα τα αλλα ....

Καλα να περασεις