ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ TO "HI FI NEWS".

Για να πάρεις μιά αίσθηση,σε ποιό μήκος κύματος κινείται ο καθένας απ' αυτούς,πρέπει να δείς με τι σύστημα ακούει.Αυτό εκφράζεται και στην γενικότερη θέση που παίρνει ακούοντας άλλα μηχανήματα...

Για παράδειγμα,ο τρελλάρας ο Κέσλερ έχει Marantz παλιά οδηγό-μετατροπέα CD 12,Mcintosh μεγάλα προ-τελ,Sonus faber guarneri.
Γενικά φαίνεται,να του αρέσει αυτό που λέμε μουσικός-ζεστός-ραφινάτος ήχος αλλά παράλληλα και με μεγάλη έκταση δυναμικών.

εγω θα ελεγα...περι ορεξεως...κολοκυθοπιττα!απλα καποιοι ηχοι του αρεσουν και τους υπολοιπους τους ριχνει στην πυρα!ειναι υπερβολικος σε κατι που δεν του πολυαρεσει,αυτο καταλαβαινω

εγω θα ελεγα...περι ορεξεως...κολοκυθοπιττα!απλα καποιοι ηχοι του αρεσουν και τους υπολοιπους τους ριχνει στην πυρα!ειναι υπερβολικος σε κατι που δεν του πολυαρεσει,αυτο καταλαβαινω

ΙΜΗΟ απο...μικρό κι απο τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Για παράδειγμα,στο πρόσφατο παρελθόν, είχε γράψει τα καλύτερα για το dac 64 της Chord αλλά και για το πανάκριβο "midi" σύστημά της.

Δηλαδή αν είμαι για παράδειγμα του άλλου άκρου, της εντελώς μόνιτορ σχολής δηλαδή, θα πρέπει να κοιτάζω τα μηχανήματα που βρίζει ο Κέσλερ, σωστά;

Πρακτικά, οι προτιμήσεις μου είναι κάπου στη μέση, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο...

Ασε που τους πιάνει και το πατριωτικό τους …. Είμαι Άγγλος και τα Αγγλικά ακούγονται καλύτερα …. Μπλιαξ! Best Buy σου λέει μετά…

*κι εσύ βρε άνθρωπε πας και παίρνεις μηχάνημα που εξυμνεί ο Kessler; :flipout:

Μπα, άμα άκουγα τον κάθε Kessler και όχι τα αυτάκια μου η πηγή μου θα κόστιζε 300 , ο ενισχυτής 1000 τα ηχεία 250.000 και θα χρησιμοποιούσα καλώδια τηλεφώνου για interconnects...

Εάν δεν κάνω λάθος τα συγκεκριμένα μηχανήματα δεν τα δοκίμασε όλα ο Kessler αλλά διαφορετικοί reviewers του περιοδικού. Κατά συνέπεια, όπως σωστά λέχθηκε, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".

Θα πρέπει ο Paul Miller, αρχισυντάκτης και εμπνευστής του συστήματος αξιολόγησης, να εξηγήσεi σε εμάς, το φιλομαθές αναγνωστικό κοινό, πώς στην ευχή βγάζουν αυτά τα ποσοστά.

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω ότι το - πάλαι ποτέ - αγαπημένο μου περιοδικό υπό την ηγεσία του Miller αρχίζει να συνέρχεται και - το κυριώτερο - οι συντάκτες δεν μασάνε τα λόγια τους και τα χώνουν κανονικότατα σε όποιο μηχάνημα δεν τους αρέσει, ανεξαρτήτως διαφημιστικής παρουσίας της κρινόμενης συσκευής.

Kαλα στο Hi-fi news είναι για γελια. Εβαλαν στο resolution audio opus 21 93% και στο emm labs cdsa 85%. Eπειδη ειχα το Opus για 2 χρονια και τωρα εχω το emm labs σας λεω ότι αυτή η διαπιστωση είναι γελοια και τουλαχιστον υποπτη. Eδω δεν εχουμε περιπτωση κολοκυθοπιτας κτλ αλλα συντριπτικη διαφορα μεταξυ των δυο μηχανηματων.

Οποτε μην δινετε και πολυ βαση σε αυτά που διαβαζετε.

Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ TO "HI FI NEWS".

Kαλα στο Hi-fi news είναι για γελια. Εβαλαν στο resolution audio opus 21 93% και στο emm labs cdsa 85%. Eπειδη ειχα το Opus για 2 χρονια και τωρα εχω το emm labs σας λεω ότι αυτή η διαπιστωση είναι γελοια και τουλαχιστον υποπτη. Eδω δεν εχουμε περιπτωση κολοκυθοπιτας κτλ αλλα συντριπτικη διαφορα μεταξυ των δυο μηχανηματων.

Οποτε μην δινετε και πολυ βαση σε αυτά που διαβαζετε.

Κηαρμακομα η σχέση των 2 μηχανημάτων είναι Skoda Fabia (παλιό μοντέλο) vs ΒΜW M5 (τρέχον μοντέλο) ή αλλιώς Λουκά vs Monica Belucci.

Εχω επικοινωνήσει σχετικά και με τον paul miller μου έστειλε και πλήρεις μετρήσεις ενώ απέφυγε κάποιο άλλο σχόλιο που του έθεσα. Για όσους ξέρουν η Αγγλική αγορά φέρεται "γαλλικά" σε προιόντα χωρίς αντιπρόσωπο.....
Βέβαια στα % υπάρχει και ο παράγοντας κατηγορίες για να μην μπερδευόμαστε δηλαδή μπορεί να πηρε 93% στα "μωβ" και ο άλλος 85% στα "θαλασσί"...... έχει λίγο παραπάνω story από όσο δηλώνουν τα απλά νούμερα........αλλά τουλάχιστον αυτά τα 2 μηχανάκια τα έχουμε ζήσει όπως λένε και οι Άγγλοι: thoroughly.

προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν αναφέρω ότι τα Emm είναι τα καλύτερα στον κόσμο, αλλά εύκολα συμπεριλαμβάνονται σε αυτά. (σε ήχο πάντα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ TO "HI FI NEWS".

Κηαρμακομα η σχέση των 2 μηχανημάτων είναι Skoda Fabia (παλιό μοντέλο) vs ΒΜW M5 (τρέχον μοντέλο) ή αλλιώς Λουκά vs Monica Belucci.

Την είχες δει τη Λουκά που τη μεταμορφώσανε?

Άνετα θα μπορούσε να πάρει 3,5 πράσινα αστεράκια με τη Μπελούτσι στα 4,5.

:7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ TO "HI FI NEWS".

Εχω επικοινωνήσει σχετικά και με τον paul miller μου έστειλε και πλήρεις μετρήσεις ενώ απέφυγε κάποιο άλλο σχόλιο που του έθεσα. Για όσους ξέρουν η Αγγλική αγορά φέρεται "γαλλικά" σε προιόντα χωρίς αντιπρόσωπο.....
Βέβαια στα % υπάρχει και ο παράγοντας κατηγορίες για να μην μπερδευόμαστε δηλαδή μπορεί να πηρε 93% στα "μωβ" και ο άλλος 85% στα "θαλασσί"...... έχει λίγο παραπάνω story από όσο δηλώνουν τα απλά νούμερα........αλλά τουλάχιστον αυτά τα 2 μηχανάκια τα έχουμε ζήσει όπως λένε και οι Άγγλοι: thoroughly.

προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν αναφέρω ότι τα Emm είναι τα καλύτερα στον κόσμο, αλλά εύκολα συμπεριλαμβάνονται σε αυτά. (σε ήχο πάντα).

Στο δικό μου δώσανε 96% γι αυτό τους...γουστάρω:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ TO "HI FI NEWS".

προσωπικά που άκουσα το μικρότερο pioneer των 500 ευρώ , είναι σχεδόν απαράδεκτο σε ήχο, διαβάζει βέβαια τα πάντα και αυτό για πολλούς είναι αρκετό που το θέλουν για ευκολία και η ακρόαση μουσικής δεν αποτελεί και κορυφαία στιγμή στη ζωή τους ή τουλάχιστον δεν έχουν γευθεί μια καλή ακρόαση για να τους προσελκύσει και ασχοληθούν έτι περαιτέρω....

Το μόνο θετικό είναι ότι εταιρείες σαν την pioneer, onkyo, panasonic κλπ επιστρέφουν και πάλι στο δικάναλο μαζί με denon & sony που δεν το άφησαν ποτέ.....και εννοώ σε συσκευές cdplayer που κάποτε είχαν εξαφανιστεί από τους καταλόγους εταιρειών σαν και των προαναφερθέντων...

Καλή η προσπάθεια του HFN αλλά............

BTW στο μικρότερο(περίπου στα μισά χρήματα) PD D6 έδωσαν 60%.Οπότε μάλλον συμφωνούν μαζί σου-σ' αυτή την περίπτωση τουλάχιστον:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ TO "HI FI NEWS".

Την είχες δει τη Λουκά που τη μεταμορφώσανε?

Άνετα θα μπορούσε να πάρει 3,5 πράσινα αστεράκια με τη Μπελούτσι στα 4,5.

:7SFGSFG:

Χαχαχα Στέργιο και στο NIP/TUCK να πάει η Λουκά:smash: και στη μάγισσα Φούρκα δεν παίρνει ούτε 1/10000000 αστεράκι.......:drummer:

Re: Απάντηση: Re: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ TO "HI FI NEWS".

BTW στο μικρότερο(περίπου στα μισά χρήματα) PD D6 έδωσαν 60%.Οπότε μάλλον συμφωνούν μαζί σου-σ' αυτή την περίπτωση τουλάχιστον:flipout:

dipie αν πήρε αυτό 60% τότε έχει ελπίδες οι Λουκά....:bigcry: