ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΙΣΤΑ

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,031
Αναρωτιεμαι -με αφορμη το οτι χθες ηθελα να νοικιασω μια ταινια για την οποία θα ηθελα να εχω την γνωμη σας- αν θα μπορουσε να υπαρξει θεμα που να ειχε τις ταινιες σε μορφη λιστας και διπλα την βαθμολογια που δινουμε (Πολυ καλη-Καλη-Μετρια-Κακη) ή πιθανον μια νεα με αριθμους και καποιον μεσο ορο βαθμολογησης.
Θεωρω οτι θα βοηθουσε καποιους που θελουν να νοικιασουν μια ταινια χωρις να εχουν καποια συγκεκριμενη στο νου τους.
Ως τωρα βαθμολογουμε ταινιες που εχουμε δει και δεν μπορει καποιος ευκολα να δει ποια θεωρουμε καλη και ποια οχι (πρεπει να μπει σε ολα τα θεματα για να μπορεσει να συγκρινει).
Τι λετε;

Μα τι γίνεται εδώ, μήπως το θέμα θάπρεπε να πάει στα dvd?
Ρε Αγγελε, ποιά είναι η ταινία?

Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΙΣΤΑ

Δεν μιλαει για καποια συγκεκριμενη.

Αγγελε , η προταση σου ειναι ωραια , δεν λεμε τιποτα γιατι προφανως ολοι θα συμφωνουσαμε στο να γινει το κατι παραπανω. Απλως θελει δουλεια και λιγο χρονο αυτο..αν μπορει να τα αφιερωσει ο αρμοδιος συντονιστης εχει καλως..

-bye-

Ημουν μεταξυ Eastern promises και μια της Τζοντι Φοστερ αλλα σκεφτηκα οτι αν πριν παω για να βρω ταινια ειχα διαβασει ενα θεμα που να κατετασε -κατα την γνωμη μας- τις ταινιες τοτε η επιλογη θα ηταν ευκολοτερη!!

Ειναι καλη ιδεα Αγγελε, αλλα καποιος πρεπει να αναλαβει το "παλτο" της υλοποιησης της.
Ετσι και αλλιως, σε καθε νεα ταινια ψηφιζουμε με Poll. Οποτε αν βλεπεις το Poll και διαβασεις και τα σχολιακια, παιρνεις μια ιδεα...

Πιστεύω πως έχει δίκιο ο Τάκης.

Ολες σχεδόν οι ταινίες έχουν σχόλια και αξιολόγηση.Πολλές φορές εκ διαμέτρου αντίθετες μάλιστα.Σε τι θα ωφελούσε μια λίστα ακόμα?

(Τεμπέλη,ε τεμπέλη Αγγελε..:ADFADF1:)

Πέραν τούτου όμως η θέαση μιας ταινίας είναι προσωπική μας επιλογή και ευθύνη.Συμφωνώ πως πολλάκις είναι και ρίσκο.
Ε, σιγά.Δεν αγοράζεις και αυτοκίνητο...
Λίγες φόλες έχουμε δεί?:ears:

´Άγγελε δεν τίθεται θέμα αφού κάτι ανάλογο γίνεται ήδη και μάλιστα ακόμα καλύτερο με πλήρη ανάλυση και πολλές απόψεις για τις ταινίες . Αν δεις πάνω σχεδόν απ όλες τις νέες κυκλοφορίες υπάρχει και poll οπότε κρίνεις ακόμα και με μια ματιά αν η ταινία άρεσε η όχι χωρίς να διαβάσεις όλα τα σχόλια
Μια απλή λίστα με τίτλο και αστεράκια δε νομίζω να βοηθήσει περισσότερο απ αυτό που έχουμε ήδη

Θα συμφωνησω οτι δουλεια γινεται και μαλιστα πολυ καλη.

Εγω λεω οτι οταν δεν ξερεις ποια να διαλεξεις τοτε θα ηταν καλο να ξερουμε τι "προτεινει" το AVClub,
Αν ξερεις τι θελεις τοτε ειναι ευκολο να δεις τις κριτικες, αν οχι...

Δημητρη μου δεν το αρνουμαι οτι ειμαι τεμπελης!!!