ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ STEREOPLAY/AUDIO.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,263
Ας δούμε πώς αξιολογούν κι οι γερμανοί γνωστά και μή μηχανήματα της αγοράς.Ενδιαφέρον,γιατί συνήθως κινούμαστε στον αγγλικό κι αμερικάνικο ειδικό τύπο.

http://google.com/translate?langpai...e/Testbericht/Naim-Audio-Nait-XS_5206988.html

Κλικάρετε πάνω αριστερά στο HI-FI.Οταν σας βγάλει κάτω χαμηλά έχει τις κατηγορίες να διαλέξετε.

Last edited:
Εχουν κι αυτοί τα "κολλήματά" τους-ειδικά το AUDIO...

Re: Απάντηση: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ STEREOPLAY/AUDIO.

Εχουν κι αυτοί τα "κολλήματά" τους-ειδικά το AUDIO...
Ενω εσυ δεν εχεις....
Ειδικα με τα ΝΑΙΜ κατι εχεις!
Η μηπως επειδη το AUDIO φιγουραρει τον Supernait μεταξυ των κορυφαιων μηχανηματων στην κατηγορια reference απο τοτε που βγηκε με ελαχιστη διαφορα απο μηχανηματα οπως FBI και Ε-450 αρκετα ακριβοτερα.
Κατι εχεις με τα ΝΑΙΜ και αυτο φαινεται σε αρκετα ποστ σου οπως και για τον XS που λες σε αλλο ποστ χωρις προφανως να τον εχεις ακουσει.

Καλώς τον πώς απο εδώ;-bye-

Ναί έχω.Είμαι μέτοχος στην Densen.

Ταπεινή άποψη μου,,,,,,,

Και τα 2 είναι περιοδικά μαζικής κατανάλωσης σαν what hifi, hifi-choice.....

Οι Γερμανοί από συζητήσεις μαζί τους, εκτιμούν αντίστοιχα τα 1. Image HifI & 2. Hifi & Records

Αμφότερα με πλήρεις μετρήσεις και πανάκριβα μετρητικά, αναλύσεις και ύλη με την μεγαλύτερη αναλογία ύλης/διαφημίσεων που έχω δει ποτέ, αντίθετα με τα stereoplay & audio όπου οι διαφημισεις είναι περισσότερες από την ύλη.

Σαφώς απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και όλα έχουν τον ρόλο τους, απλά αν πιάσετε στα χέρια σας ένα Image ή ένα Hifi&Records, θα καταλάβετε και χωρίς να γνωρίζετε Γερμανικά.
Υπάρχει ακόμη ένα πιο άρρωστο το audiophile.......αλλά ξεφύγαμε...

να στε καλά κι οτι τα ψαχνα...

αν κι είχαν βγει κι άλλες λίστες