Αξιοπιστο και οικονομικo Internet shop ????

17 June 2006
87
Επειδη πάω για αγορα flat 46 εως 52 και ειλικρινα βρισκω ΤΡΕΛΕΣ διαφορες στις τιμες θα ήθελα οσοι εχουν εμπειρια με internet shop ελλάδας και εξωτερικού να μας πληροφορήσουν ποια είναι απο τα ποιο οικονομικά αλλά και ασφαλή.
Αν υπάρχει προβλημα με τη διαχειριση, :slapface: ζητω συγνώμη, ας μου απαντήσουν όσοι θέλουν με PM.

Δες αυτο το site: www.skroutz.gr. Συγκρινει τις τιμες σε δυκτιακα μαγαζια της ελλαδας.Για εξωτερικο δεν ξερω τι γινεται με τα μεταφορικα,μπορει να σου βγει τελικα μια η αλλη.(Ελπιζω οτι δεν κανω καποιου ειδους διαφημηση!)

Πάντως εκτός από τα ξένα π.χ Pixmania.com (πολύ καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση) εμένα μου αρέσει πολύ και το Πλαίσιο με το section prices for internet only από το οποίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορείς να πετύχεις απίστευτες τιμές ή απίστευτα δωράκια μαζί με το προϊόν που αγοράζεις...

Υπάρχει περίπτωση τα μοντέλα που πωλούνται από ελληνικά site, και τα οποία είναι φυσικά ανεξάρτητες εισαγωγές, να είναι υποδεέστερα ή προβληματικά, δικαιολογώντας έτσι την τιμή τους?
Έχει αγοράσει κανείς από ιντερνετ να μάς πει την γνώμη του?

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΜΙΑ SONY AΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Απάντηση: Re: Αξιοπιστο και οικονομικo Internet shop ????

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΜΙΑ SONY AΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πες μας πια SONY?
Από πού?
Πόσο?
Μη τα πετάς έτσι αυτά…