Όπως λέει και ο τίτλος, επειδή θέλω να συντηρήσω/επισκευάσω δυο-τρία μηχανικά ρολόγια της Seiko (δεκαετίας 60-70) και ένα άλλο με μηχανισμό Miyota 8215, εάν κάποιος γνωρίζει καλούς τεχνίτες, ας κάνει την πρότασή του
Λέκκα 22 στο Σύνταγμα, Κωνσταντινίδης.
Είναι σε όροφο, είσοδος από την στοά.
Του πήγα 2 μηχανικά ελβετικά και τα συντήρισαν και σε καλές τιμές. Άλλαξαν και κάποια πράγματα μέσα, είπαν ότι έπρεπε.
Πάνε 5 χρόνια βέβαια.
Αν πάτε γράψτε μετά μια κριτική! Έχω και εγώ ένα seiko δεκαετίας 70 που θα ήθελα να συντηρήσω.
Για αυτό με το μηχανισμό Miyota 8215, είναι πιο φθηνό να αγοραστεί νέος και να αντικατασταθεί από το να συντηρηθεί - εκτός αν μιλάμε για ρολόι συναισθηματικής αξίας που δεν θέλουμε να αλλαχθεί τίποτα.
'Εχω συντηρήσει/επισκευάσει αρκετά παλαιά μηχανικά Σέικο (και ένα ελβετικό) στον Κονδύλη, στο Περιστέρι. Είναι καλός τεχνίτης και ειλικρινής, λόγω όμως φόρτου εργασίας επιρρεπής σε καθυστερήσεις, γι' αυτό και ρώτησα και για άλλους
Απ' ό,τι μου λέει (σήμερα τον επισκέφθηκα και του άφησα ένα Seiko Sea Lion m88 ) υπάρχει πρόβλημα με τα ανταλλακτικά των παλαιών Σέικο στην χώρα μας.
Ίδωμεν.