Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του υπεροχου forum.Ισως φανεί πολυ αστεία η ερώτηση μου αλλα θα ήθελα την βοήθεια σας.Μενω θεσσαλονικη και πριν περίπου 4 χρόνια είχα εκταταστηση ένα δορυφορικό πιάτο περίπου 2 μέτρων με μηχανισμό κίνησης και παρακολουθουσα με έναν xcruiser δέκτη αρκετά μπορω να πω δορυφορικά κανάλια αλλάζοντας την κατεύθυνση του πιατου με μηχανισμό οπως προανέφερα .Μετα όμως την μετεγκατάσταση μου σε καινούργιο σπίτι ανατολικά της Θεσσαλονίκης όλο αυτο αυτο το σύστημα ειναι ανενεργό.Ποιον δεκτή θα μπορούσα να επιλεξω έτσι ώστε να βλεπω δορυφορικά κανάλια η τι θα πρέπει να κανω και ποιον δεκτή να αγοράσω αν τελικα επιλεξω μετά απο κάποιο διάστημα να γίνω συνδρομητής OTE NOVA ?Προς το παρών θα ήθελα να απαναλειτουργησω την εγκατάσταση με ποιον τροπο όμως?Τι θα ήταν καλυτερο να κανω?
Τις απόψεις σας αν θέλετε για την βέλτιστη χρήση του συστήματος μου.Σας ευχαριστω περιμένω την βοήθεια σας
Τις απόψεις σας αν θέλετε για την βέλτιστη χρήση του συστήματος μου.Σας ευχαριστω περιμένω την βοήθεια σας
Last edited by a moderator: