Σας ευχαριστώ για την βοήθεια... Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι στην βουλιαγμένης χμμΑν είσαι Αθήνα πάνε στο κατάστημα της Βουλιαγμένης έχουν μια τελευταία σφραγισμένη ,υπάρχη περίπτωση να την πάρεις πολύ λιγότερο από 2000.
Μιλάω για την 9505.
Εγώ προσπάθησα να την πάρω από Ρόδο δεν τα κατάφερα.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια... Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι στην βουλιαγμένης χμμ
Όσο για της OLED, της αποφεύγω "μωρέ" γιατί η γυναίκα μου κάνει mirror casting από το κινητό της και την παίρνει ο ύπνος μετά![]()
Πήρα από περιέργεια στα κεντρικά σήμερα το πρωί. Εκθεσιακά μοντέλα μου είπαν έχουν μείνει σε ορισμένα καταστήματα με τιμή 1999€, όσο δηλαδή έχει σφραγισμένη αλλού. Επέμεναν κιόλας ότι η τιμή της είναι 3600€ και είναι μεγάλη προσφορά τα 1999€. Ξεκαρδιστικό!Μου το είπαν από τα κεντρικά χθες πάρε τηλ στα κεντρικά για να την κλείσεις με 1.399
Μίλα με τα κεντρικά όμως όχι με το κατάστημα
211929 κωδικός της Σόνυ 75 9505 στους υπολογιστές του καταστήματος την έχουν 1.399
Στο Κωτσόβολο
Αλήθεια ποιες είναι οι διαφορές αυτών των δύο ώστε να έχουν τόση διαφορά στην τιμή ;( και συγνώμη στον φίλο για την ερώτηση στο θέμα του).Εφόσον δεν μπορείς να πετύχεις μιαν 77" OLED ή μιαν καλύτερη 75" LCD (XH9505, για παράδειγμα), σε παραπλήσια τιμή, μάλλον αξίζει, αν πρόκειται να γίνει άμεσα η αγορά.
Ούτε θα την έχουν προς παράδοση.Γειά σας.
Καθως παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό την συγκεκριμένη τηλεόραση και επιτέλους έπεσε η τιμή της αρκετά
(στα 1228€)...
με παραξένεψε ότι στην 75αρα γράφει ότι δεν έχει local dimming ενώ στην 65" και 85" έχει, βάση σκρουτζ.
Το γεγονός ότι και τα πρώτα πέντε μαγαζιά την έχουνε ακριβώς στην ίδια τιμή με προβληματίζει λίγο.
Υπάρχει πιθανότητα να είναι "μουφα" η TV ή έχει κάποιος κάποια εμπειρία με τα συγκεκριμένα καταστήματα?
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια!
Skroutz
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.