Αξίζει η αγορά 3D TV;

Για ενα μεσο καταναλωτη δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα.

Για καποιον που κοιταζει συνεχεια τα τραιλερ κατω απο τις διαφημισεις υπαρχει διαφορα υπερ της U10 εφοσον η κινηση απο το καναλι δεν ειναι ομαλη γιατι εχει IFC και την εξομαλυνει.

Απο την γκαμα της Panasonic αυτη την στιγμη θα προτεινα να παρεις την S20 (εχει και IFC και smooth film) αφου η U10 δεν ξερω αν μπορει πλεον να βρεθει λογω καταργησης.
Παντος απ την u20 καλητερη η u10 λογο αυτου ετσι?Στο scrourz παντος την βγαζει...κ ειναι πολη πιο οικονομικα ... τη λες αν την βρει κανεις καπου αξιζει ...?περνεις κ ενα εξωτερικο media player wd live tv κ εισαι οκ με 680ε...?

H U20 εχει λιγο πιο καλο μαυρο και λιγο πιο ακριβη χρωματα. Δεν εχει ομως IFC παροτι διαφημιζεται εως "IFC 400 Hz".
Τα "400 Ηz" βεβαια και στην U10 μην τα παρεις σοβαρα οπως και τα 600 Ηz στις πλασμα ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ λογω ανταγωνισμου με τα αντιστοιχα ψευτικα στοιχεια που δινουν οι κατασκευαστες LCD.

Εγω μετα απο 6 μηνες με την 50U10 συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει ποτε. Τηλεοπτικο σημα/DVD/Bluray η εικονα ειναι αριστη.

Το μονο αρνητικο που μπορω να σκεφτω ειναι οι ανακλασεις αλλα εμενα δεν με ενοχλουν. Αντιθετως με ενοχλουν πλεον στις LCD φιλων/γνωστων (αλλα και στην δικια μου που εχω για δευτερη) τα ψευτικα χρωματα , το μετριο μαυρο και η μειωμενη αντιθεση.

Οπότε καλύτερα την Panasonic TX-P42U10E από την Panasonic TX-P42U20E; Η διαφορά είναι στα 20-30Ε ούτως ή άλλως...

Οι απαιτήσεις της αδελφής μου είναι χαμηλές, οπότε λογικά κάποια απο αυτές τις δύο θα την καλύψει και με το παραπάνω...

Last edited:
Οι απαιτήσεις της αδελφής μου είναι χαμηλές, οπότε λογικά κάποια απο αυτές τις δύο θα την καλύψει και με το παραπάνω...

Και υψηλες απαιτησεις να ειχε παλι θα την καλυπταν.

Μονο πολυ "βαρεμενοι" (οχι απλα απαιτητικοι) θα βρουν σοβαρα αρνητικα σε καποια απο τις παραπανω.

Θεωρω,λιγο γρηγορο να παρει καποιος 3d τηλεοραση διοτι ειναι η πρωτη φουρνια τηλεορασων με 3d σηστημα,εαν σημερα αγοραζα tv θα αγοραζα την panasonic plasma v20,η την LCD led philips 46 pfl 9704, τησ εχω και τησ 2 και προσφερουv καταπληκτηκη εικονα. την philips την αγορασε ο κουμπαρος μου απο το public εκθεσιακο 1290ε οταν οι καινουργιεσ εχουν 2500ε,ευκαιρια..Για 3D πρεπει να περημενουμε την καινουργια πανασονικ η την 46pfl 9705 που θεωρω οτι θα ειναι οι καλυτερες τηλεορασεις ολων των εποχων.

Τα Media Markt έχουν στα 700Ε την Panasonic TX-P42S20 αξίζει στα 100Ε παραπάνω απο την TX-P42U20E;
Το σκεφτόμαστε κυρίως λόγω της επιδότησης των 120Ε για να πάρει κανένα home cinema (όταν βγάλει καμια προσφορά)...

Αλλιώς δίνει τα 600 για την 2η και της μένουν 100 στη τσέπη...

Τι λέτε;

ΙΜΗΟ, αξίζει... Το Intelligent Frame Creation κάνει όλη τη διαφορά στην κίνηση στο τηλεοπτικό.

Τα 100 ευρω τα αξιζει σιγουρα λογω καλυτερου φιλτρου , ενος ακομη HDMI κτλ. αλλα για την αξια του IFC εγω προσωπικα εχω καποιες αμφιβολιες. Υπαρχει καποια βελτιωση στα τραιλερ αλλα σε κανονικο προγραμμα (ακομη και σε σπορ με γρηγορη κινηση) η διαφορα ειναι πολυ δυσδιακριτη.

Δυσδιάκριτη είναι η διαφορά σε αργές κινήσεις, Γιάννη...

Σε γρήγορες, είναι ολοφάνερη.

Και μιλάμε πάντα για υλικό 576i@50Hz...

αν χρειάζεσαι και κάτι άλλο (πχ WD TV Live μήδια πλέηερ και καθαρίζεις)
τότε απλά αντί για U20+ 120 παίρνεις τζάμπα το upgrade σε S20

Τελικά πηρε την Panasonic TX-P42S20 και το Sony BDVZ7 που το είχε προσφορά στα 250Ε στα Media, για το οποίο έδωσε 130Ε (λόγω της δωροκάρτας).
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!