Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη μόνο για NOVA;

blugosi

Senior Member
17 November 2007
627
Σκέφτομαι να ξαναενεργοποιήσω την παλιά μου κάρτα της nova, αν μου κάνουν τελικά καλή τιμή για το πακέτο cinema όπως μου είπαν στο τηλέφωνο.

Επειδή θέλω να γράφω κάποιες εκπομπές, και με ενδιαφέρει η πολύ καλή εικόνα, αποφάσισα να αγοράσω ένα νέο δέκτη , συγκεκριμένα τον νέο Vu+ Solo2 που διαβάζω ότι είναι καλό μηχάνημα.

Μήπως η Nova δε μου ενεργοποιήσει την κάρτα, και απαιτήσει να μου δώσει καινούργια παντρεμένη με 831; Μήπως τρέχει διαδικασία να αλλάξουν σύντομα υποχρεωτικά όλες τις ελεύθερες κάρτες, και μου μείνει ο Vu+ αμανάτι;

Η μόνη εναλλακτική είναι να πάρω το 865 από τη nova;

Με ενδιαφέρει μόνο η nova, δε βλέπω ξένα μπουκέτα κλπ.

Τι λέτε;

Re: Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη, μόνο για NOVA;

865 με προσφορα
θαπαιρνα στην δικη σου περιπτωση

Απάντηση: Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη, μόνο για NOVA;

Σκέφτομαι να ξαναενεργοποιήσω την παλιά μου κάρτα της nova, αν μου κάνουν τελικά καλή τιμή για το πακέτο cinema όπως μου είπαν στο τηλέφωνο.

Επειδή θέλω να γράφω κάποιες εκπομπές, και με ενδιαφέρει η πολύ καλή εικόνα, αποφάσισα να αγοράσω ένα νέο δέκτη , συγκεκριμένα τον νέο Vu+ Solo2 που διαβάζω ότι είναι καλό μηχάνημα.

Μήπως η Nova δε μου ενεργοποιήσει την κάρτα, και απαιτήσει να μου δώσει καινούργια παντρεμένη με 831; Μήπως τρέχει διαδικασία να αλλάξουν σύντομα υποχρεωτικά όλες τις ελεύθερες κάρτες, και μου μείνει ο Vu+ αμανάτι;

Η μόνη εναλλακτική είναι να πάρω το 865 από τη nova;

Με ενδιαφέρει μόνο η nova, δε βλέπω ξένα μπουκέτα κλπ.

Τι λέτε;

Δεν υπάρχει περίπτωση να επανενεργοποιηθείς χωρίς να αποφύγεις το πάντρεμα. Εδώ και να έχεις απάντρευτη ενεργή κάνουν ότι μπορούν (ακόμη και στημένες τεχνικές βλάβες) για να σε δεσμεύσουν να πάρεις τον απαράδεκτο τους 831. Οπότε ο VU+ είναι άχρηστος αφού δεν θα πιάνει Nova.
Εναλλακτικά πράγματι μπορείς να πάρεις τον 865 για να γράφεις και το πρόγραμμα που θες και δυστυχώς είναι μονοπωλιακά μονόδρομος.

Παιδιά, μπορούμε να αλλάξουμε το όνομα του Thread? Θεωρώ παραπλανητική την ερώτηση "Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη, μόνο για NOVA;" για κάποιον που δεν γνωρίζει, αφού η Nova ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ.

Last edited:
Re: Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη, μόνο για NOVA;

Μια χαρά δέκτης είναι ο 865 για το πακέτο της Nova, τι του λείπει;

Απάντηση: Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη, μόνο για NOVA;

Δεν υπάρχει περίπτωση να επανενεργοποιηθείς χωρίς να αποφύγεις το πάντρεμα.
Ακριβώς. Οπότε ο 865 φαντάζει η καλύτερη λύση.

Έγινε! Πήγα και τον πήρα και τώρα δουλεύει στο σαλόνι..

Δεν ξέρω γιατί η κοπέλα μου είπε να τον αφήσω 3 ώρες στο ίδιο κανάλι :chinscratch:

Μου κόστισε 149 ο δέκτης, και έκανα 12 συνδρομή στη νοβα για το πακέτο cinema στην τιμή του christmas, δηλαδή 29,90 το μήνα.

Με προπληρωμή 12 μηνου κέρδισα και τον 13ο μήνα.

Ελπίζω σύντομα να έρθει τεχνικός για το δεύτερο καλώδιο για να μπορώ να γράφω κιόλας.

Αν σε 6 μήνες δεν υπάρχει η Nοva (λέμε), τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;

Οτι γίνετε και σε όσους διακόπτουν τη συνδρομή Γιώργο. Η στο πατάρι η στα σκουπίδια. (ο δέκτης) Τα ευρά ...... Άστο καλύτερα.... Του έξτρα μήνα...

Last edited:
Θα συμβεί ότι και με την Alpha Digital Synthesis του Κοντομηνά. Απλά αρκετοί θα ενσωματωθούν με πακέτα προσφορών στον ΟΤΕ και άλλοι απλά θα κοιτούν την θάλασσα.
Όσο για τις συσκευές, ενδεχομένως να παίξει δωρεάν "αντικατάσταση" με την μεταφορά του συμβολαίου στον ΟΤΕ.

Αλλά αυτά φυσικά μόνο σε περίπτωση που η Nova βαρέσει κανόνι, κάτι που η ίδια διαψεύδει σε όλους τους τόνους. Φυσικά ισχύει και εδώ η παροιμία, όπου καπνός ...

Επιστρέφοντας στο κύριο θέμα: Ρώτησες καθόλου κάποιον στην nova αν μπορείς να αποφύγεις τους ιδιόκτητους δέκτες κι αν ναι, τι απάντησαν?

Απάντηση: Re: Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη μόνο για NOVA;

Παιδιά καταλάβαιτε ότι το μονοπώλειο γενικά (είτε από την πλeυρά του ΟΤΕ είτε από την πλευρά της NOVA) στους μόνους που κάνει κακό είμαστε εμείς.

Θα συμβεί ότι και με την Alpha Digital Synthesis του Κοντομηνά. Απλά αρκετοί θα ενσωματωθούν με πακέτα προσφορών στον ΟΤΕ και άλλοι απλά θα κοιτούν την θάλασσα.
Όσο για τις συσκευές, ενδεχομένως να παίξει δωρεάν "αντικατάσταση" με την μεταφορά του συμβολαίου στον ΟΤΕ.

Αλλά αυτά φυσικά μόνο σε περίπτωση που η Nova βαρέσει κανόνι, κάτι που η ίδια διαψεύδει σε όλους τους τόνους. Φυσικά ισχύει και εδώ η παροιμία, όπου καπνός ...

Επιστρέφοντας στο κύριο θέμα: Ρώτησες καθόλου κάποιον στην nova αν μπορείς να αποφύγεις τους ιδιόκτητους δέκτες κι αν ναι, τι απάντησαν?

Στο μαγαζί δεν ήξεραν τίποτε. Η το έπαιζαν ότι δεν ήξεραν τίποτε.

Στο τηλέφωνο (που μου έκαναν και την προσφορά των 29.90 το μήνα) ρώτησα αν μπορώ να ενεργοποιήσω την παλιά μου κάρτα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα γι αυτούς, εκτός αν παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα.

Αμέσως τους είπα ότι ο δέκτης μου θέλει μία μικρή επισκευή και το παιδί μου είπε με τρόπο ότι δεν αξίζει να τον φτιάξω και θα με συμβούλευε να πάρω τον 865. Δεν μπορώ να μεταφέρω τον τόνο του εγγράφως, αλλά για εμένα το μήνυμα ήταν σαφές.

Ειναι λογικό να το διαψεύδει και η ΝΟΒΑ και η οποιαδήποτε ΝΟΒΑ. Δεν διεψευσε ομως σε καμια περιπτωση -ισα ισα το διατυμπανιζει- πως συζητάει τόσο με την Wind οσο και με την HOL. Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι πως ο λογος που βγήκε η προσφορά ειναι ένας και μοναδικός. Οσοι εγγραφείται σε αυτή την ¨προσφορά¨ αυτομάτως είστε συνδρομητής ΝΟΒΑ και οχι forthnet αφου το κομμάτι της προσφοράς που αφορά την τηλεφωνία ειναι ΔΩΡΟ. Θα σας έρχεται λογαριασμός ΝΟΒΑ και οχι forthnet. Εικονικά υπάρχει σκόπος να ανεβούν πολύ οι συνδρομητές της ΝΟΒΑ, ωστε να αποτελεί απο μόνη της ξέχωρο προιον προς διαπραγματευση. Απορία βέβαια αποτελεί το τι θα γίνει αυτό το ¨για πάντα¨ στην προσφορά της σε περιπτωση που αποδεσμευτει απο την forthnet. Δεν γνωρίζω νομικά πως ειναι καλυμένοι οι χιλιάδες συνδρομητές. Η λογικη μου βέβαια λεει το εξής. Αφου ουσιαστικά ειναι ΔΩΡΟ το κομμάτι της τηλεφωνίας και ο συνδρομητής ειναι καταγεγραμένος στα μητρώα της ΝΟΒΑ, το προιον για το οποίο πληρώνει το πάγιο ειναι η ΝΟΒΑ. Εαν λοιπον για καποιο τρόπο αποσυρθεί η Forthnet απο το παιχνίδι, τότε παραμένει η ΝΟΒΑ με 29,90 και στο θέμα της τηλεφωνιας λογικά θα κληθει να πληρώσει εξτρα αφου το τηλέφωνο ειναι ΔΩΡΟ. Σου λέει με λίγα λόγια πως ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα σου δίνω τηλεφωνια αλλά άτυπα (χωρις φυσικά να αναφέρεται πουθενα) μέχρι να συγχωνευθώ, εξαγοραστώ, πτωχεύσω κλπ κλπ κλπ. Αυτο βέβαια δεν αποτελει ορο συμβολαίου αφου σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συμβολαιο υπογράψουμε, θεωρουμε δεδομένο πως ισχυει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ συνεχίζει να υφισταται η νομική μορφή της εταιρείας με την οποία έχουμε υπογραψει την εκάστοτε συμβαση. Δεν μπορεί καποιος να γυρίσει και να πει "Ξέρετε εγω ειχα υπογράψει για παντα....τώρα γιατι μου ζητάτε επιπλέον χρήματα για τηλέφωνο". Ειναι βέβαια στην διακριτική ευχέρεια του σχήματος της εταιρέιας που θα προκύψει να προσφέρει πρόγραμμα τηλεφωνιας εαν αυτό φυσικά περιλαμβάνει και την ΝΟΒΑ. (HOL). Εαν δεν περιλαμβάνεται η τηλεόραση στο νέο σχήμα (WIND) τότε λογικά οποια εταιρεία θα αναλάβει και τις τύχες της ΝΟΒΑ, θα αποφασίσει σχετικά και για το κομμάτι της τηλεφωνίας. Εκτος εαν γινουν ολα ενα με τον ΟΤΕ εαν μπει στο παιχνίδι εξαγοράς της ΝΟΒΑ. Υποθέτω πως έχουμε ακομα αρκετο καιρό μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν και οι συνθήκες δεν βοηθούν περισσότερες καθυστερήσεις.

Ειναι λογικό να το διαψεύδει και η ΝΟΒΑ και η οποιαδήποτε ΝΟΒΑ. Δεν διεψευσε ομως σε καμια περιπτωση -ισα ισα το διατυμπανιζει- πως συζητάει τόσο με την Wind οσο και με την HOL. Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι πως ο λογος που βγήκε η προσφορά ειναι ένας και μοναδικός. Οσοι εγγραφείται σε αυτή την ¨προσφορά¨ αυτομάτως είστε συνδρομητής ΝΟΒΑ και οχι forthnet αφου το κομμάτι της προσφοράς που αφορά την τηλεφωνία ειναι ΔΩΡΟ. Θα σας έρχεται λογαριασμός ΝΟΒΑ και οχι forthnet. Εικονικά υπάρχει σκόπος να ανεβούν πολύ οι συνδρομητές της ΝΟΒΑ, ωστε να αποτελεί απο μόνη της ξέχωρο προιον προς διαπραγματευση. Απορία βέβαια αποτελεί το τι θα γίνει αυτό το ¨για πάντα¨ στην προσφορά της σε περιπτωση που αποδεσμευτει απο την forthnet. Δεν γνωρίζω νομικά πως ειναι καλυμένοι οι χιλιάδες συνδρομητές. Η λογικη μου βέβαια λεει το εξής. Αφου ουσιαστικά ειναι ΔΩΡΟ το κομμάτι της τηλεφωνίας και ο συνδρομητής ειναι καταγεγραμένος στα μητρώα της ΝΟΒΑ, το προιον για το οποίο πληρώνει το πάγιο ειναι η ΝΟΒΑ. Εαν λοιπον για καποιο τρόπο αποσυρθεί η Forthnet απο το παιχνίδι, τότε παραμένει η ΝΟΒΑ με 29,90 και στο θέμα της τηλεφωνιας λογικά θα κληθει να πληρώσει εξτρα αφου το τηλέφωνο ειναι ΔΩΡΟ. Σου λέει με λίγα λόγια πως ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα σου δίνω τηλεφωνια αλλά άτυπα (χωρις φυσικά να αναφέρεται πουθενα) μέχρι να συγχωνευθώ, εξαγοραστώ, πτωχεύσω κλπ κλπ κλπ. Αυτο βέβαια δεν αποτελει ορο συμβολαίου αφου σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συμβολαιο υπογράψουμε, θεωρουμε δεδομένο πως ισχυει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ συνεχίζει να υφισταται η νομική μορφή της εταιρείας με την οποία έχουμε υπογραψει την εκάστοτε συμβαση. Δεν μπορεί καποιος να γυρίσει και να πει "Ξέρετε εγω ειχα υπογράψει για παντα....τώρα γιατι μου ζητάτε επιπλέον χρήματα για τηλέφωνο". Ειναι βέβαια στην διακριτική ευχέρεια του σχήματος της εταιρέιας που θα προκύψει να προσφέρει πρόγραμμα τηλεφωνιας εαν αυτό φυσικά περιλαμβάνει και την ΝΟΒΑ. (HOL). Εαν δεν περιλαμβάνεται η τηλεόραση στο νέο σχήμα (WIND) τότε λογικά οποια εταιρεία θα αναλάβει και τις τύχες της ΝΟΒΑ, θα αποφασίσει σχετικά και για το κομμάτι της τηλεφωνίας. Εκτος εαν γινουν ολα ενα με τον ΟΤΕ εαν μπει στο παιχνίδι εξαγοράς της ΝΟΒΑ. Υποθέτω πως έχουμε ακομα αρκετο καιρό μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν και οι συνθήκες δεν βοηθούν περισσότερες καθυστερήσεις.

εχω την αισθηση οτι θα κανουν κατι ωστε να μην μεγαλωσει ο πολος του οτε.

αν μεινει μονο συνδρομητικη στου οτε προβλημα θα εμφανιστει και σε voda που θα μεινει καπως ''κουτση'' χωρις αυτον τονκλαδο απεναντι στον οτε...

Re: Απάντηση: Αξίζει η αγορά ενός καλού δέκτη μόνο για NOVA;

Αν σε 6 μήνες δεν υπάρχει η Nοva (λέμε), τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;

Αυτό είναι το ίδιο πιθανό με το να καταστραφεί στις 21/12/2012 ο κόσμος.

Μία εταιρεία με τόσους πολλούς συνδρομητές δε κατεβάζει ρολά. Θα μεταβιβαστεί κάπου αλλού αν υπάρχει πρόβλημα.