Αξίζει η αγορά mini LED LCD TCL 75C805 ή να κοιτάξω κάτι άλλο;

stafos30

Established Member
1 October 2010
117
Μυτιληνη
Καλησπέρα!

Την 75αρα C805 την έχει ο Κωτσοβολος στο 1000ρικο.
Μπορεί κάποιος να ου πει αν αξίζει η αγορά ή να κοιτάξω κάτι άλλο?
Γενικά διαβάζω αρκετά θέματακια...

------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Υπάρχει περιορισμός στην τοποθέτηση ;

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη τηλεόραση :

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης

σε αυτά τα λεφτά κ σε αυτές τις ίντσες δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο..σε ποια θεματάκια αναφέρεσαι?

• Like
Reactions: stafos30
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Αποσταση θέασης 2,70 μ.
Το σαλόνι μου δεν το λες και φωτεινό.
Χρήση λίγο απολα.
Και ps5 παίζω, αθλητικά βλέπω αρκετά , έργα από netflix και επίγεια κανάλια σε καθημερινή βάση.
Η υπάρχουσα τηλεόραση είναι η Samsung ue65mu7002 μοντέλο 17 η οποία παίζει απροβληματιστα και είμαι και ευχαριστημενος από την εικόνα. αλλά καιρο τώρα θέλω περισσότερες ίντσες.
Θεματακια εννοώ ότι αναφέρουνε εδώ στο νήμα είτε με αναβαθμίσεις ,είτε να χάνει η τηλεόραση τις ρυθμίσεις και κτλ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Αποσταση θέασης 2,70 μ.
Το σαλόνι μου δεν το λες και φωτεινό.
Χρήση λίγο απολα.
Και ps5 παίζω, αθλητικά βλέπω αρκετά , έργα από netflix και επίγεια κανάλια σε καθημερινή βάση.
Η υπάρχουσα τηλεόραση είναι η Samsung ue65mu7002 μοντέλο 17 η οποία παίζει απροβληματιστα και είμαι και ευχαριστημενος από την εικόνα. αλλά καιρο τώρα θέλω περισσότερες ίντσες.
Θεματακια εννοώ ότι αναφέρουνε εδώ στο νήμα είτε με αναβαθμίσεις ,είτε να χάνει η τηλεόραση τις ρυθμίσεις και κτλ.
Αν δεν βιαζεσαι υπαρχει η 75c765 με δυπλασιο αριθμο led κι δυπλασια φωτεινοτητα αλλα κι δυπλασια τιμη (δεν ειναι ακομη διαθεσιμη στην Ελλαδα)

Αν δεν βιαζεσαι υπαρχει η 75c765 με δυπλασιο αριθμο led κι δυπλασια φωτεινοτητα αλλα κι δυπλασια τιμη (δεν ειναι ακομη διαθεσιμη στην Ελλαδα)
Eυχαριστω, αλλα σιγουρα δεν με ενδιαφερει να δωσω τοσο μεγαλη χρηματικη διαφορα και αν το εκανα
πιθανον να μην εβλεπα μονο σε tcl...

Eυχαριστω, αλλα σιγουρα δεν με ενδιαφερει να δωσω τοσο μεγαλη χρηματικη διαφορα και αν το εκανα
πιθανον να μην εβλεπα μονο σε tcl...
Εχεις δικιο για την τιμη τωρα δεν αξιζει με .....τιποτα.Το avpassion που εκανε ενα proreview χθες για την c765 αναφερει oτι ειναι μια μικρη αναβαθμιση τις c805 κι αξιζει το πολυ 100€ πανω απο την τιμη της c805 (για την 65αρα μιλουσε ).
Αρα αν τα 1000 € ειναι το ταβανι για αγορα 75αρας τοτε αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη που εχεις τωρα .

• Like
Reactions: stafos30