Αξίζει η αγορά της Sony KD-65XH9505 ;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

georgegnls

New member
20 January 2019
63
Παιδια αξιζει η αγορα της συγκεκριμενης TV τωρα η να περιμενω την καινουρια; Η 65αρα με ενδιαφερει. Παιχνιδια δεν παιζω.

Παιδια αξιζει η αγορα της συγκεκριμενης TV τωρα η να περιμενω την καινουρια; Η 65αρα με ενδιαφερει. Παιχνιδια δεν παιζω.
Η τηλεόραση αξίζει. Αλλά γιατί να μην πάρεις το νέο μοντέλο εάν μπορείς; Εγώ πάντως την 65 την πήρα 1399€ και η χαμηλότερη τιμή που την έχω δει ήταν 1249€ νομίζω. Άρα με τις τιμές skroutz που βλέπω δεν αξίζει τώρα……

Last edited:
Η τηλεόραση αξίζει. Αλλά γιατί να μην πάρεις το νέο μοντέλο εάν μπορείς; Εγώ πάντως την 65 την πήρα 1399€ και η χαμηλότερη τιμή που την έχω δει ήταν 1249€ νομίζω. Άρα με τις τιμές skroutz που βλέπω δεν αξίζει τώρα……
Το αντίστοιχο μοντέλο της XH9505 δεν θα είναι αυτό που βγαίνει τώρα ; (Εννοώ το x95j). Αν ναι συμφωνώ τότε , εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση να κάνει λίγο υπομονή ο @georgegnls !

@georgegnls Έχεις αποκλείσει τις OLED; Γιατί μπορείς να βρεις σίγουρα στο προσεχές διάστημα κάποια καλή προσφορά!

• Like
Reactions: gmirtzakis
Για OLED ξεκινησα αλλα εχω μια ανησυχια, ειμαι αναμεσα στην SONY XH95 και στην PANASONIC GZ1000E.

Ιδια τιμη εχουν 1399€ αλλα δεν εχουν 5ετη.