Αξίζει η αγορά της ΤCL C835 ή να πάω σε κάτι άλλο;

pan_riga

Established Member
25 November 2007
166
Αξίζει η αγορά της ΤCl C835 η να πάω σε κάτι άλλο?
Την έχει κάποιος?
Η εικόνα σε Sdr, Hdr, Dolby Vision?
Γωνία Θεάσεις κλπ?
Έχω μια philips 58 8505 και η εικόνα είναι τραγική στο HDR.

Αξίζει η αγορά της ΤCl C835 η να πάω σε κάτι άλλο?
Την έχει κάποιος?
Η εικόνα σε Sdr, Hdr, Dolby Vision?
Γωνία Θεάσεις κλπ?
Έχω μια philips 58 8505 και η εικόνα είναι τραγική στο HDR.

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:58PUS8505

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

-------------

Για την TCL 65C835 υπάρχουν reviews,test :

65"...[fwd.nl]...TCL 65C835 review...https://fwd.nl/beeld/review-tcl-65c835-c835-serie-lcd-led-tv/

65"...[lesnumeriques.com]...TCL 65C835 review...https://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/tcl-65c835-p68621/test.html

65"...[hdtvtest.co.uk]...TCL 65C835 review
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ευχαριστώ....

Απόσταση κύριας θέασης : 2 με 2,5 m

Θέση θέασης : Κυρίως απέναντι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού: Συνήθως σκοτεινή στο δωμάτιο μου.

Κύρια χρήση-περιεχόμενο: Κυρίως για Ταινίες και που και που Ert, Digea και Ελεύθερα Δοροφορικα.

Πηγές: Zidoo z9x (Ταινίες Sdr, Hdr, Hdr 10 plus, Dolby Vision)
Octagon Sf 8008: (Ελευθερα Δοροφορικα, Digea και Ερτ απο 39 Hellasat)

Απαιτήσεις σε ποιότητα: Καλό Hdr να μην γκριζάρει κλπ. Ολα τα format: DV, Hdr, Hdr 10 plus, Hlg. Καλό Sdr.
Μην τρεμοπαίζει η εικόνα σε γρήγορες και απαιτητικές κινήσεις. Μην πιξελιαζει σε σκοτεινές σκηνές.

Απαιτήσεις άλλες: να παιρναει το hdmi όλα τα format ήχου, έχω μια καλή ηχομπαρα.

Προϋπολογισμός: μέχρι 1200€ με δόσεις σε γνωστά καταστήματα.

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: 58PUS8505 η οποία ήταν απογοήτευση; σε Hdr, Σκοτεινές σκηνές, γρήγορες σκηνές.

Λογικά, θα βρεις κάποιαν εκ των LG B1 και Sony A75K, στις 55", εντός budget, στις προσεχείς εβδομάδες. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου περίπου, ενδέχεται να πετύχεις έναν συνδυασμό προσφορών που να σε βολέψει και να δώσεις έμμεσα χαμηλότερο αντίτιμο. Για 65", θα είναι πιο δύσκολη η επιλογή, έως 1200 ευρώ. Πάντως, για ικανοποιητικό HDR, καλό θα είναι να διαθέτει local dimming η τηλεόραση, αν προτιμάς LCD (η QN90B, με δώρο prepaid κάρτα θα είναι καλή λύση, για άμεση αγορά).

Ευχαριστώ, θα το ψάξω, 55 ίντσες θέλω, 65 θα είναι πολύ μεγάλη για το χώρο.

Ευχαριστώ....

Απόσταση κύριας θέασης : 2 με 2,5 m

Θέση θέασης : Κυρίως απέναντι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού: Συνήθως σκοτεινή στο δωμάτιο μου.

Κύρια χρήση-περιεχόμενο: Κυρίως για Ταινίες και που και που Ert, Digea και Ελεύθερα Δοροφορικα.

Πηγές: Zidoo z9x (Ταινίες Sdr, Hdr, Hdr 10 plus, Dolby Vision)
Octagon Sf 8008: (Ελευθερα Δοροφορικα, Digea και Ερτ απο 39 Hellasat)

Απαιτήσεις σε ποιότητα: Καλό Hdr να μην γκριζάρει κλπ. Ολα τα format: DV, Hdr, Hdr 10 plus, Hlg. Καλό Sdr.
Μην τρεμοπαίζει η εικόνα σε γρήγορες και απαιτητικές κινήσεις. Μην πιξελιαζει σε σκοτεινές σκηνές.

Απαιτήσεις άλλες: να παιρναει το hdmi όλα τα format ήχου, έχω μια καλή ηχομπαρα.

Προϋπολογισμός: μέχρι 1200€ με δόσεις σε γνωστά καταστήματα.

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: 58PUS8505 η οποία ήταν απογοήτευση; σε Hdr, Σκοτεινές σκηνές, γρήγορες σκηνές.

Αν θέλεις υποστήριξη όλων των format Dolby Vision,HDR10+,Dolby Atmos,DTS:X τότε στην mini LED LCD TCL C835 που αναφέρεις ή σε Philips OLED.

Για θέαση απαιτήσεων σε σκοτεινό περιβάλλον τότε OLED.
Αν υπάρχει bias φωτισμός σε καλύπτει και η LCD.

• Like
Reactions: astrolavos
Η panasonic έχει καλές τηλεόρασεις? βλέπω και αυτή ότι έχει όλα τα format αλλά δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα του 2022 στης αλυσίδες...

Η TCL 55C835 έχει πέσει 899€, αξίζει την, έχει κάποιος? της oled της φοβάμαι για burn in, δεν μπορώ να κάνω τον αστυφύλακα στην τηλεόρασή.

Είμαι μεταξύ της TCL 55c835 (899€) και Philips 55Oled707 (999€)
Στην TCL σε ξένα forum ακούω ότι έχει πρόβλημα με coil whine. Στην Philips θα φοβάμαι να δω ένα δελτίο ειδήσεων.
Επειδή την έχω πατήσει μια φορά με Philips 58pus8505 με πολυ άσχημο Hdr και χάλια εικόνα στην κίνηση δεν θέλω να ξανά έχω πρόβληματα. Τι θα περνάτε εσείς?

Είμαι μεταξύ της TCL 55c835 (899€) και Philips 55Oled707 (999€)
Στην TCL σε ξένα forum ακούω ότι έχει πρόβλημα με coil whine. Στην Philips θα φοβάμαι να δω ένα δελτίο ειδήσεων.
Επειδή την έχω πατήσει μια φορά με Philips 58pus8505 με πολυ άσχημο Hdr και χάλια εικόνα στην κίνηση δεν θέλω να ξανά έχω πρόβληματα. Τι θα περνάτε εσείς?
OLED

Τελικά πείρα την 65OLED707 με δώσεις σε αλυσίδα στα 1500€. Δεν μου έκανε καρδιά να πάω στης 55. Πρώτη φορά σε Oled πιστεύω θα είναι τεράστιες οι διαφορές στην εικόνα από την 58pus8505 που έχω και θα την δώσω. Τι θα πρέπει να προσέξω γιατί με έχουν τρομοκρατήσει να μην βλέπω πολλές ειδήσεις και γενικότερα τηλεοπτικά κανάλια. Θα της συνδέσω έναν Octagon UHD sf8008 για δορυφορικά και επίγεια κανάλια (Έχω μάθει με enigma δεκτες), ένα Zidoo z9x για ταινιες και μια Sony ηχομπαρα. Έβαλα και 5ετη εγγύηση να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

---

Συνέχεια στο νήμα κατόχων Philips 707 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Last edited: