Αξίζει κάποια προσφορά για αγορά τηλεόρασης ;

Paradice

Established Member
20 May 2022
111
Με τις πιο πρόσφατες προσφορές, η 55" Samsung Q60A στοιχίζει περίπου 500 ευρώ. Λίγο πιο πάνω από 700 ευρώ η 55" Sony X90J/X93J, αν χρειάζεσαι (LCD) τηλεόραση με local dimming και 100 Hz ρυθμό ανανέωσης. Κοντά στα 1000 ευρώ βρίσκεις 55" OLED, αν προτίθεσαι να... "τινάξεις την μπάνκα".
Καλησπέρα, αξίζει κάποια προσφορά? Από το πρωί που είδα την προσφορά στο Media Markt ασχολούμαι με το θέμα και δεν έχω βγάλει άκρη.. πήγα και απο εκεί και τις κοίταγα 1+ ώρα. Όσες ήταν καλές και γρήγορες κοστίζουν πάνω απο 780-1050 ευρώ και από ότι είδα πολλές σε προηγούμενες προσφορές ήταν ακόμα πιο κάτω. Έβγαλα το συμπέρασμα ότι μάλλον πρέπει να περιμένω να πέσουν και άλλο για να πάρω κάτι καλό. Είχα στόχο να μην ξεπεράσω τα 550-600 ευρώ.

Ξέχασα να γράψω ότι θα αντικαταστήσει μια LG UH610V 43''. Οπότε και με 43'' θα ήμουν ας πούμε ΟΚ αλλά νομίζω η 55'' συμφέρει περισσότερο και χωράει και στο σαλόνι. Κυρίως θέλω να μην κολλάει όπως η παλιά LG και να έχει καλή εικόνα για ταινίες από Netflix και από NAS. Playstation κτλπ δεν με ενδιαφέρει. Η μόνη budget που είδα σε καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η Samsung UE55AU9072 αλλά νομίζω είναι τελείως entry level οπότε μάλλον δεν αξίζει.

Τελικά πήρα την Sony X90J χωρίς να την έχω δει, περισσότερο απο τα reviews και απο αυτά που δίνει. Ελπίζω να μην το μετανιώσω!

Τελικά πήρα την Sony X90J χωρίς να την έχω δει, περισσότερο απο τα reviews και απο αυτά που δίνει. Ελπίζω να μην το μετανιώσω!
Είναι μια χαρα τηλεόραση, γιατί να το μετανιώσεις. Μονο με oled θα έβλεπες σοβαρή διαφορά σε σχέση με αυτή.

• Like
Reactions: Paradice
Είναι μια χαρα τηλεόραση, γιατί να το μετανιώσεις. Μονο με oled θα έβλεπες σοβαρή διαφορά σε σχέση με αυτή.
Απλά τις άλλες τις είδα απο κοντά και ήταν μια χαρά η εικόνα και οι βάσεις τους το μόνο που με άγχωνε ήταν ο αργός επεξεργαστής τους σε όσες ήταν κάτω απο ~700 ευρώ. Με την συγκεκριμένη θα έχω σίγουρα πρόβλημα με την βάση αλλά θα την βρώ την λύση.

----

Συνέχεια στο νήμα κατόχων Sony XR X90J / X93J : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

• Like
Reactions: sosimple