αξιζει να αγορασω νεα τv τωρα;

gergeo

Senior Member
3 January 2010
664
εχω την panasonic 50vt30 αγορασμενη το '11.θεαση ταινιων,σειρων,οτε,νοβα,ps4 απο τα 3 μετρα περίπου .αξιζει να αγορασω μια 65'' ολεντ ή να περμενω;

Είναι ψηλά οι τιμές τους ρε παιδιά, υπομονή θα γίνουν πολύ πιο ανθρώπινες.

το θέμα φίλε μου είναι ότι επειδή είναι πανάκριβες θα τις βάλεις σε δόσεις 24 μήνες... όταν θα περάσουν οι πρώτοι 12 μήνες θα έχει πέσει η τιμή 1000 ευρώ και θα λες, τι έγινε ρε παιδιά γιατί τα πλήρωσα εγώ αυτα τα λεφτά τότε; :D

αυτο που εγραψα συμβαινει τοσο εντονα μονο στις oled σαν νεα τεχνολογια. LCD στις 65 ιντσες αξιζει να αγοράσεις. Εχει αρκετά καλά μοντέλα στα 1500 ευρώ. 3000 ευρώ για μένα για τηλεόραση δεν αξίζει. αν μου περίσσευαν φυσικά θα έπαιρνα oled :-p
Τα 1500 πόσο να πέσουν στα επόμενα 2-3 χρόνια; 500 ευρώ;
Τα 3000 όμως θα πέσουν στα 1500 και θα παρουν την θεση των ακριβών lcd σήμερα.

Last edited:
παντα ετσι ηταν,ειναι και θα ειναι η αγορα.δεν υπαρχει καμια καταλληλη χρονικη στιγμη για αγορα,εκτος απο το εαν χρειαζεσαι τηλεοραση ΤΩΡΑ και ποσα διαθετεις.
ποιος ξερει πραγματι τι θα γινει αυριο?ποιες θα πεσουν,ποσο θα πεσουν,εαν θα πεσουν.
το ΘΑ εχει 1000 ευρω κατω ,ειναι υποθετικο και δεν μπορει κανεις να ξερει.
ολα τα προιοντα καποια στιγμη ΘΑ πεσουν.ποτε και ποσο δεν γνωριζει κανεις.
οποιος παει με αυτην την λογικη,καθεται στα αυγα του και περιμενει ποτε θα ερθει η στιγμη που θα τις μοιραζουν δωρεαν..:Banane0:

ειναι σαν να λέμε ότι οι πλασμα στην αρχή άξιζαν σε σχέση με crt. δεν άξιζαν κατά την γνώμη μου γιατί μετά από 3 χρόνια έπεσαν πολύ οι τιμές τους.
έτσι και τώρα για μένα οι 65ρες oled δεν αξίζουν (υπάρχει φυσικά μια 55ρα σε προσφορά -αυτή αξίζει)
αν καποιος εχει αυτο το ποσο (3000) τότε φυσικά και να την πάρει. Το ότι η τιμή θα πέσει τόσο, το λέω με βάση την λογική ότι εδώ και 15 χρόνια αυτό γίνεται.

για εμενα η ερωτηση του θεματος ειναι ακυρη.δεν υπαρχει καταλληλη και ακαταλληλη στιγμη για αγορα τηλεορασης.
θελεις?εχεις?περνεις..

Και για μένα είναι λάθος η ερώτηση. Έπρεπε να ήταν "να δώσω 3 χιλιάρικα για τηλεόραση;". Η δική πρόταση είναι κατηγορηματικά όχι. Για ...τηλεόραση τόσα λεφτά;
Αλλά κι αν θέλεις να δώσεις τόσα, μη βγαίνεις μετά στα skroutz όταν θα κοστίζει τα μισά να λες "με έκλεψαν". Δε σε έκλεψαν φιλαράκο, εσύ τα έδωσες... anyway δεν θέλω να κάνω τον σερίφη στη τσέπη κανενός, απλά προτάσεις κάνουμε.

Νομίζω ότι για κάποιον που έχει μια λειτουργική συσκευή, η καλύτερη λύση είναι να "βάλει στο μάτι" 1-2 μοντέλα που του αρέσουν και να παρακολουθεί τις προσφορές.

Για τις OLED πχ, οι καλύτερες προσφορές έγιναν την Black Friday και απο τότε σε κάποια μοντέλα οι τιμές έχουν πέσει αρκετά (55EG910) αλλά σε κάποια άλλα ελάχιστα (55Β6V)

σας ευχαριστώ ολους.θα περιμενω λιγους μηνες να πεσει η 65Β7 κ βλεπουμε