Αξίζει να πάρω laptop από έξω..?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδιά έχω βάλει στο μάτι ένα laptop από το ebay πολύ τρομερό και με usps έρχεται και πολύ πολύ καλή τιμή έχει...
+ότι είναι και power seller αυτός που το δίνει..

Αξίζει ή θα έχω τίποτα προβλήματα του στυλ τροφοδοτικά με socket αμερικάνικο και τέτοια..
ή να με πιάσει κανένα τελωνείο τίποτα ξέρω εγώ λόγο του βάρους και του μεγέθους δεν έχω παραγγείλει ποτέ τίποτα τόσο μεγάλο απ´έξω μήπως υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί Αμερική ή αλλου Γερμανία ξέρω γω με φτηνά λάπτοπ..?

ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙΣΙΟ Σ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ.....
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΣ ΕΔΩ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΗΣ.

Απάντηση: Re: Αξίζει να πάρω laptop από έξω..?

Νικόλα, με μία πρόχειρη αναζήτηση... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0564181&catid=010200

σκέψου τα μεταφορικά .... τα οποία είναι +76 $ μας κάνει τελική τιμή 825 $... (580 περίπου)

Ο επεξεργαστής είναι το πρόβλημά μου θέλω κάτι γρήγορο ακριβώς για να μην πάρω dual core ή κάτι τέτοιο θέλω της σειράς Ι αλλά θα μπλέξω όπως είχα φανταστεί...

Πολλές φορές μόνο ο επεξεργαστής δεν αρκεί. Θέλει και καλή κάρτα γραφικών. Καλύτερα να δώσεις 100-200 παραπάνω και να έχεις εγγύηση εδώ.

Καλημερα σε ολους!!
Παιδες απο αμερικη εχει τελωνειο...καλυτερα να το ψαξεις πριν το παρεις...

Απάντηση: Re: Αξίζει να πάρω laptop από έξω..?

Καλημερα σε ολους!!
Παιδες απο αμερικη εχει τελωνειο...καλυτερα να το ψαξεις πριν το παρεις...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έχει τελωνείο.
Αν ο πωλητής αναγράψει αξία $749 ετοίμασε κανά 200άρι ευρώ και αυτό λόγω USPS.
Αν ήταν με courier (DHL, UPS, FEDEX κλπ) τουλάχιστον double !

Για μένα ΔΕΝ αξίζει για windows laptop να πάρεις από Αμερική.

Μόνο για apple αξίζει που τα ποσά είναι μεγάλα και είναι μεγάλες οι διαφορές από εδώ.

ΔΕν θα σου συνιστούσα το συγκεκριμένο laptop εν ετη 2011
καλυτερα να περιμένεις λίγο καιρό να έρθουν Ελλάδα laptop με τους νεους επεξεργαστες sandy bridge i7/i5/i3 2xxxM

Oσον αφορα την αγορα απο το εξωτερικό καλύτερα να πάρεις απο Αγγλία ή Γερμανία μαρκες οπως η DEll Που εχουν πανευρωπαική εγγυηση.
Οι τιμές εξωτερικού ειδικά της Dell δεν είναι καλύτερες ομως στο εξωτερικό.
Το κάνεις μόνο για να γλυτώσεις χρόνο ,αν το μοντέλο που θέλεις δεν έχει ερθει ακόμα Ελλάδα.