Αξιζει? Panasonic TX-55AS650 55" Smart 3D LED Full HD

stonecityboys

AVClub Enthusiast
6 October 2008
867
Future World!!!
Καλησπερα παιδια,

Ειδα αυτη Panasonic TX-55AS650 55" Smart 3D LED Full HD σε προσφορα και θα ηθελα εαν υπαρχει καποιος που να γνωριζει ας μου πει εαν αξιζει σε ποιοτητα ευχρηστια κτλ.
Εχω διαβασει τοσα πολλα γενικα και οι περισσοτεροι τονιζουν για sony (καλυτερη στην απεικονηση του μαυρου ,μενου) και samsung.

Εαν θελει ας μου απαντησει καποιος....Ευχαριστω για τον χρονο σας,

Καλησπερα παιδια,

Ειδα αυτη Panasonic TX-55AS650 55" Smart 3D LED Full HD σε προσφορα και θα ηθελα εαν υπαρχει καποιος που να γνωριζει ας μου πει εαν αξιζει σε ποιοτητα ευχρηστια κτλ.
Εχω διαβασει τοσα πολλα γενικα και οι περισσοτεροι τονιζουν για sony (καλυτερη στην απεικονηση του μαυρου ,μενου) και samsung.

Εαν θελει ας μου απαντησει καποιος....Ευχαριστω για τον χρονο σας,
Αν δε κάνω λάθος η 650 έχει IPS πάνελ, οπότε δεν θα έχει καλή αντίθεση - μαύρο. Δες καλύτερα την 640 που έχει VA πάνελ.

Σωστά IPS έχει οπότε την αποφεύγεις...

Saddled with an IPS LCD panel, the Panasonic TX-42AS650B unfortunately couldn’t overcome the constraints of compressed dynamic range, but at least its black level measured slightly deeper than your run-of-the-mill IPS-based LED LCDs. With peak white pegged at 120 cd/m2, native black level came in at 0.115 cd/m2 on a 4×4 ANSI chequerboard test pattern, which is darker than the circa-0.15 cd/m2 we usually see on IPS TV panels.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx42as650b-201410173927.htm

Αν θέλεις χρήση για gaming δεν σου κάνει ούτε η 640 (59 ms lag είναι υπερβολικό) , για τηλεοπτικό και HD είναι μια καλή εναλλακτική.