- 12 December 2018
- 2,474
προσωπικη γνωμη ΟΧΙ. μιλαμε για 45% ακριβοτερηΑξίζει τα παραπάνω χρήματα η 65C8K από την 65C7K; 1650 vs 1050
απο τα ριβιου που εχω διαβασει και εχω δει ,ναι εχει πολλα πλεονεκτηματα η 7 εναντι της 6τα παραπάνω 300€ της C7K από τη C6K ???
Έχεις δίκιο νομίζω. Έξω βρίσκω την 65C7K 1000 ευρώ, 65C8K 1450 και 65C9K 1650. Σε αυτές τις τιμές ίσως άξιζαν τα παραπάνω χρήματα.προσωπικη γνωμη ΟΧΙ. μιλαμε για 45% ακριβοτερη
Για την κρεβατοκάμαρα η C6 ίσως να είναι υπεραρκετή….απο τα ριβιου που εχω διαβασει και εχω δει ,ναι εχει πολλα πλεονεκτηματα η 7 εναντι της 6
Εγω στα riview που ειδα τονιζουν τα εξης :απο τα ριβιου που εχω διαβασει και εχω δει ,ναι εχει πολλα πλεονεκτηματα η 7 εναντι της 6
τελικα οι γνωμες ειναι υποκειμενικες...εγω προσωπικα δεν βλεπω κανενα ξεθωριασμα ,απο την αλλη βεβαια δεν εχω την 6 ωστε διπλα διπλα να τις συγκρινωΕγω στα riview που ειδα τονιζουν τα εξης :
Η c7k οντος εχει υψηλη φωτεινοτητα αλλα αυτο οδηγει στο να ξεθωριαζει τα χρωματα κατι που γινεται ιδιαιτερα αντιληπτο σε καποιες σκηνες πολυ φωτεινες κατι που δεν συνεβεβαινε στην c765 ( το περσινο μοντελο )και ειναι κατι που μπορει να διορθωθει με firmware μπορεί κι οχι.
Η C6k εμφανιζει πιο φυσικα τα χρωματα και δεν χρειαζεται calibrarisma ,στη c7k εμφανιζεταιμε πλεονασμα μλε που διορθωνετα με callibrarisma.
O ηχος αν κι ειναι της b&O σε σχεση με c6k oknyo δεν εχει μεγαλη διαφορα .
Εχει περισσοτερες ζωνες σχεδον 4πλασιες απο την c6k
Κι μιλαω για riview που διχνουν την μια δυπλα στην αλλη ,οχι riview που απλα αναφερουν τα χαρακτηριστικα κι λενε ειναι πολυ καλυτερη γιατι εχει 3πλασιο φωτεινοτητα και 4πλασιο αριθμο ζωνων αρα ειναι "3 φορες καλυτερη".
Στην πραξη φαινεται αυτο κι εκει δεν το εχουν "στησει" τοσο καλα. Μακαρη να μπορουν να διορθωθουν ολα αυτα με καποιο firmware
Κι εγω ειμαι απο τους θαυμαστες της c805 κι θα ηθελα να παρω την 65 c7k ,αλλα μετα απο αυτα που ειδα σε review" παγωνω "προς το παρον την επιθυμια μου.
Ετσι κι αλλιως θεωρω σε αυτα τα επιπεδα ,υψηλες τις τιμες τις σειρας c7 και C6.
Περιμενω προσφορες για την 65c7k γυρω στα 850-900 κι την 65c6k στα 650-680 .
link για κάποιο από τα review στα οποία αναφέρεσαι;Εγω στα riview που ειδα τονιζουν τα εξης :
Η c7k οντος εχει υψηλη φωτεινοτητα αλλα αυτο οδηγει στο να ξεθωριαζει τα χρωματα κατι που γινεται ιδιαιτερα αντιληπτο σε καποιες σκηνες πολυ φωτεινες κατι που δεν συνεβεβαινε στην c765 ( το περσινο μοντελο )και ειναι κατι που μπορει να διορθωθει με firmware μπορεί κι οχι.
Η C6k εμφανιζει πιο φυσικα τα χρωματα και δεν χρειαζεται calibrarisma ,στη c7k εμφανιζεταιμε πλεονασμα μλε που διορθωνετα με callibrarisma.
O ηχος αν κι ειναι της b&O σε σχεση με c6k oknyo δεν εχει μεγαλη διαφορα .
Εχει περισσοτερες ζωνες σχεδον 4πλασιες απο την c6k
Κι μιλαω για riview που διχνουν την μια δυπλα στην αλλη ,οχι riview που απλα αναφερουν τα χαρακτηριστικα κι λενε ειναι πολυ καλυτερη γιατι εχει 3πλασιο φωτεινοτητα και 4πλασιο αριθμο ζωνων αρα ειναι "3 φορες καλυτερη".
Στην πραξη φαινεται αυτο κι εκει δεν το εχουν "στησει" τοσο καλα. Μακαρη να μπορουν να διορθωθουν ολα αυτα με καποιο firmware
Κι εγω ειμαι απο τους θαυμαστες της c805 κι θα ηθελα να παρω την 65 c7k ,αλλα μετα απο αυτα που ειδα σε review" παγωνω "προς το παρον την επιθυμια μου.
Ετσι κι αλλιως θεωρω σε αυτα τα επιπεδα ,υψηλες τις τιμες τις σειρας c7 και C6.
Περιμενω προσφορες για την 65c7k γυρω στα 850-900 κι την 65c6k στα 650-680 .
link για κάποιο από τα review στα οποία αναφέρεσαι;
@bujinkan Η δική σου τι έκδοση firmware έχει;
στο παραπανω βιντεο λεει 208 firmwareτο 201 είναι μάλλον από 10/3/25
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.