Αξίζει?

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
Βρήκα την 40f6500 στο crazy sundays 619 € Αξίζει για να την συνδέσω με το πσ και να βλεπω ταινίες και να παιζω παιχνίδια ή έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτα? Νομίζω ότι είναι αρκετά δελεστική τιμη τι λέτε σας ευχαριστω!

Με 150 ευρώ περίπου περισσότερα παίρνεις την 46". Εξαρτάται από την απόσταση θέασής σου. Για την 40" μάλλον δεν αξίζει...

Πρόσεξε το θέμα της εγγύησης (δεν είναι επίσημη αντιπροσωπίας) , ακόμη και τοστιέρα που αγόρασαν κάποιοι από εκεί εγώ θεωρώ ότι ήταν ρίσκο.

Re: Απάντηση: Αξίζει?

Με δεδομένη τη σύνδεση με pc και αν θα βλέπεις απο απόσταση 2 μέτρα και πάνω, μπορείς να πάρεις αυτή με άλλα 30 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html που δεν έχει smart λειτουργίες αλλά με σωστές ρυθμίσεις βγάζει παραπλήσια εικόνα με την F6500 και είναι καλή για παιχνίδια.

σκαλωσα με το θεμα της εγγυησης λογο του οτι εχω παρει και 2 φορεσ ταμππλετ σπο ρκρι κσι δεν λειτουργουσαν .λετε οτι δεν υπαρχει διαφορα στην 6100 με την 6500 σε θεμα εικονας και απλα ειναι τα σμαρτ και ιντερνετ η διαφορα? αν ειναι ετσι ανετα με 30 παραπανω να παρω την 466100?3 μετρα ειναι η αποσταση

Διαφορά σε θέμα εικόνας σίγουρα υπάρχει κάποια (οι δυο τηλεοράσεις έχουν άλλο επεξεργαστή MSTAR X12 έναντι Novatek) , αν και θα έλεγα ότι είναι μάλλον μικρή με βάση την θέαση των δύο σε κατάστημα (όσο βγαίνει άκρη κατά την θέαση σε περιβάλλον καταστήματος).

Το σίγουρο είναι ότι στην θέση σου θα προτιμούσα την 46" γιατί 40" είναι λίγες με κύριο μειονέκτημα της 6100 τα μόλις 2 HDMI (μπορεί να χρειαστείς splitter κάποια στιγμή).

Τουλάχιστον 46" για τα τρία μέτρα, αν και καλό θα ήταν να μαζέψεις λίγα χρήματα ακόμα και να δεις κάποια ακόμη μεγαλύτερη. Δε θα το μετανιώσεις, πίστεψέ με.

σας ευχαριστω παιδια. το ξερω οτι ειναι οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερη... για τα ματια χαχα αλλα το θεμα ειναι οτι το 80 % ειναι για pc gaming και αυτο σημαινει οτι θα ερχεσαι ολο και πιο κοντα στην οθονη οταν δεν θα μπορεις να περασεις καμια πιστα οποτε θα πεφτουν τα μετρα της αποστασης, παντως μπορω να περιμενω λιγο ακομα δεν υπαρχει θεμα. Μιχαλη παντως η 55δ6100 που είναι στο σαλονι ακομα και ας εχει περασει ενας χρονος δεν με εχει πεισει σε εικονα προτιμω να βλέπω ταινιες στην 40β650 στα δυο μετρα στην κρεβατοκαμαρα αλλη οπτικη απεικονιση και αποδοση χρωματων βεβαια την ειχα καλιβραρει απο επαγγελματια μονο η 46w905 με εχει κανει να πω οτι εχω δει καλυτερη εικονα απο αυτη!