Αύριο.....θα ξαναπεθάνεις !

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Έλα βρε Μπάμπη, πώς κάνεις έτσι; Η Μέρα της Μαρμότας είναι, με λίγο πιο σκοτεινή φωτογραφία και ήχο... :D

αρχιζει πολυ ωραια αλλα μετα χαλαει.....καλο για ενα βραδυ ΙΜΗΟ

Αύριο θα ξαναπεθάνεις

2092329584_9e5ff26b70.jpg

Αύριο θα ξαναπεθάνεις
ThedeathsofIanStone
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΥΤΑΣ
ΜΑΧΑΛΑΣ: ΗΠΑ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ : 2007
ΚΡΑΤΆΕΙ : 90
ΕΊΔΟΣ : ΘΡΙΛΕΡ ΤΡΟΜΟΥ
ΜΑΣΤΟΡΑΣ: ΝΤΑΡΙΟ ΠΙΑΝΑ
ΠΑΙΧΤΕΣ : ΜΑΪΚ ΒΟΓΚΕΛ, ΤΖΕΪΜΙ ΜΙΟΥΡΕΪ, ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΟΥΛ, ΜΑΪΚΛ ΝΤΙΞΟΝ

Κάθε μέρα - ίδια μέρα. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αν είχε λίγο πιο συγκρατημένη φαντασία ο δημιουργός της , αν έπεφτα μερικά φράγκα παραπάνω , αν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπαμε επαγγελματίες του είδους , αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήταν ταινιάρα .

Ούτε να πεθάνει δεν μπορεί κανείς την σήμερον ημέρα . Τι νύχτα όμως?

Νεαρός ερωτευμένος πέφτει θύμα δολοφονίας κατά λάθος . Την άλλη μέρα το θα βρεθεί στο γραφείο ολοζώντανος με μια sexyτσουλάρα στο πλάι και μπόλικα φράγκα . Μέχρι το βραδύ θα έχει ξαναπαιθάνει , Το επόμενο πρωί ξανά μανα σε άλλη ζωή με λιγότερα λεφτά αλλά με την τσουλάρα και πάλι στο πλάι του . Το επόμενο πρωί ........... Τελικά είναι ζωντανός στον παράδεισο η νεκρός στην κόλαση. Σε λίγο το μυστήριο λύνεται αλλά εγώ δεν σας λέω τίποτα . Να το ανακαλύψετε μόνοι σας και μη μασάτε απ τον πρόλογο παραπάνω , το ταινιάκι βλέπετε και είναι μια χαρά ( και δυο τρομάρες )

Απάντηση: Αύριο θα ξαναπεθάνεις

2092329584_9e5ff26b70.jpg

Αύριο θα ξαναπεθάνεις
ThedeathsofIanStone
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΥΤΑΣ
ΜΑΧΑΛΑΣ: ΗΠΑ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ : 2007
ΚΡΑΤΆΕΙ : 90
ΕΊΔΟΣ : ΘΡΙΛΕΡ ΤΡΟΜΟΥ
ΜΑΣΤΟΡΑΣ: ΝΤΑΡΙΟ ΠΙΑΝΑ
ΠΑΙΧΤΕΣ : ΜΑΪΚ ΒΟΓΚΕΛ, ΤΖΕΪΜΙ ΜΙΟΥΡΕΪ, ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΟΥΛ, ΜΑΪΚΛ ΝΤΙΞΟΝ

Κάθε μέρα - ίδια μέρα. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αν είχε λίγο πιο συγκρατημένη φαντασία ο δημιουργός της , αν έπεφτα μερικά φράγκα παραπάνω , αν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπαμε επαγγελματίες του είδους , αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήταν ταινιάρα .

Ούτε να πεθάνει δεν μπορεί κανείς την σήμερον ημέρα . Τι νύχτα όμως?

Νεαρός ερωτευμένος πέφτει θύμα δολοφονίας κατά λάθος . Την άλλη μέρα το θα βρεθεί στο γραφείο ολοζώντανος με μια sexyτσουλάρα στο πλάι και μπόλικα φράγκα . Μέχρι το βραδύ θα έχει ξαναπαιθάνει , Το επόμενο πρωί ξανά μανα σε άλλη ζωή με λιγότερα λεφτά αλλά με την τσουλάρα και πάλι στο πλάι του . Το επόμενο πρωί ........... Τελικά είναι ζωντανός στον παράδεισο η νεκρός στην κόλαση. Σε λίγο το μυστήριο λύνεται αλλά εγώ δεν σας λέω τίποτα . Να το ανακαλύψετε μόνοι σας και μη μασάτε απ τον πρόλογο παραπάνω , το ταινιάκι βλέπετε και είναι μια χαρά ( και δυο τρομάρες )