Αυτή είναι καλή? Αξίζει τα λευτά της?

Tsino

New member
19 January 2008
26
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι λίγο εως πολύ άσχετος με τις βιντεοκάμερες και μετά από λίγο ψάξιμο στην αγορά βρήκα αυτήν... Τι λέτε είναι καλή για τα λευτά της? Να διευκρινήσω ότι την θέλω για ερασιτεχνική χρήση μέσα στο σπίτι κυρίως μιας και θα έρθει σε λίγους μήνες ο μπέμπης... :2thumb22sup:

Δεν θέλω να γράφει σε κάσέτες ή οτιδήποτε τέτοιο... προτιμώ να κάνω ένα copy-paste στον υπολογιστή και φυσικά να είναι HD.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...AD87C0473&pa=25C21D41369B174593769B1649E73A1B

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πείτε μου.

Budget 500 max

εγω θα την ελεγα μια καλη videocamera
για 500 δεν ξερω αν μπορεις να παρεις καμια καλυτερη
μην περιμενεις ομως σε κλειστους χωρους και ιδιαιτερα τα βραδυα να εχεις καμια τρελη αποδοση(ακομα και αν δωσεις αλλα 500), οποτε θα σου ελεγα για τη δουλεια που τη θες, παρτη !

Είναι απλό
Θα βάζεις το μπέμπη στο φως, μπροστά στο παράθυρο
και θα τον τραβάς εκεί !!

Επειδή πρόκειται για λήψεις με τον μπέμπη, θα σου πώ ότι λέω και σε όλους που θέλουν να τραβάνε τον/την μπέμπη/μπέμπα τους. Κοιτα αυτό που θα αγοράσεις να είναι πάνω από όλα εύχρηστο, για να μπορεί να το χειριστεί εύκολα και η σύζυγος και οι γονείς/πεθερικά σου, μιας και αυτοί θα περνάνε περισσότερη ώρα με τον μπέμπη, από ότι εσύ (πικρή αλήθεια). Είναι κρίμα να "χάσεις" τα πρώτα του βήματα, επειδή η γυναίκα σου (που πιθανόν θα είναι η πρώτη που θα τα δει) δεν θα ξέρει να βάλει μπρος την κάμερα. Για εμένα κάμερα για οικογενειακές στιγμές=χρηστικότητα πάνω από όλα.

Εγω θα σου προτεινα να δεις και τις panasonic SD60 / TM60 .
Πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον ισαξιες σε αποδοση με λιγοτερα χρηματα .
Τα reviews που εχω δει , ειναι παρα πολυ καλα για την κατηγορια τιμης τους .
Προσωπικες εντυπωσεις θα εχω προσεχως , μιας και θα παρω μια εκ των 2 (ιδιες ειναι , απλα η πρωτη δεν φοραει καθολου ενσωματωμενη μνημη)