Αυτοκόλλητες γωνίες για φωτογραφίες σε άλμπουμ

cool11

Established Member
23 August 2006
138
Εχω αγορασει ενα αλμπουμ φωτογραφιων(με κρικους), που εχει χοντρες σελιδες και καθε σελιδα εχει και ριζοχαρτο.
Μου ειπαν οτι για να τοποθετησω φωτογραφιες σε αυτο το αλμπουμ, πρεπει να αγορασω ‛αυτοκολητες γωνιτσες’, που στερεωνουν στις τεσσερις γωνιτσες καθε φωτογραφιας, και επειτα τις κολάω στο αλμπουμ.

Μπορει καποιος, ειτε να μου πει την αγγλικη ορολογια, είτε να μου δωσει απευθειας ενα λινκ στο eBay για αγορά;

Αυτά που ζητάς λέγονται photo corners stickers.

Να σαι καλα!
Κατι σαν αυτο δηλαδη: (γιατι δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει-ή μπορει να ειδα και δεν το προσεξα)
http://www.ebay.com/itm/Cute-102Pcs...hash=item19ea747a55:m:mOzv0qxKtyLOW73YyuNFhIA

Σωστα;
(μην αγορασω λαθος)

Ειδα υπαρχουν διαφορα μεγεθη, σχηματα, αλλα να καταλαβω οτι ψαχνω σωστα.

Ναι αυτά ειναι. Σωστά θα ειναι εαν κάνουν για την διάσταση των φωτογραφιών σου.

Εαν έχεις την γυναίκα σου ή τα παιδιά σου και πιάνουν τα χέρια τους, δώσε τους ένα ψαλιδάκι, χαρτί και κόλλα και θα ειναι 10 φορές καλύτερα απο τα αγοραστά.

Ναι αυτά ειναι. Σωστά θα ειναι εαν κάνουν για την διάσταση των φωτογραφιών σου.

Τι εννοεις, μου εξηγεις σε παρακαλω;
Θελω να τοποθετησω σε αλμπουμ, πολυ παλιες φωτογραφιες, ακανονιστου μεγεθους.
Αυτες οι γωνιτσες, δεν ταιριαζουν σε ολα τα μεγεθη των φωτογραφιων;
Πρεπει να προσεξω κατι σε αυτο που θα αγορασω;

Για την κλασική διάσταση πχ 10Χ15, 13Χ18 ή 23Χ25 είναι μια χαρά. Εαν η φωτογραφία είναι μεγάλη πχ Α4, οι γωνίες δεν θα κρατήσουν το χαρτί.

A, οk, οχι δεν ειναι Α4, απλα ξερεις, παλια, 1950 - 60 κλπ, τυπωναν σε οτι μεγεθη θελεις.
Νομιζω οτι με καλυπτουν τοτε, αυτες στο λινκ που εδωσα.
thanks!

Εφτιαξα το αλμπουμ με αυτες τις γωνιτσες.
Ομως, δεν βλεπω και μεγαλη αντοχη.
Καποιες επανελλειμενα φευγουν/πεφτουν, και αναρωτιεμαι τι θα συμβει σε βαθος χρονου και για τις υπολοιπες...
Καμια ιδεα ρε παιδια;