Αυτοκόλλητο διπλής όψης για καλώδια ηχείων

Mezzo mezzo

New member
1 November 2008
9
Καλημέρα
Θέλω να κρύψω καλώδια ηχείων. Έχει δουλέψει κάποιος αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης που να "αντέχει" καλώδια ηχείων

Ευχαριστώ

17 June 2006
25,117
Αθήνα
  • Like
Reactions: ika and Mezzo mezzo

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,350
Για τα καλώδια μόνο κανάλι.
Σιλικόνη και όποια άλλη λύση την αποφευγεις γιατί αν θέλεις να το αλλάξεις θα χαλάσεις τον τοίχο. Επίσης το καλώδιο μετά είναι για πέταμα.
Και το βασικό για μένα. Μαζεύεται πολύ βρώμα.

• Like
Reactions: Mezzo mezzo

Mezzo mezzo

New member
1 November 2008
9
Θα το βάλω περάσω κάτω από το τζάκι που δεν χρησιμοποιείται, να το κρύψω κ δίπλα από το γύψινο ντεκόρ στο ταβάνι. Θα δω διαστάσεις να ξέρω τι χωράει...
Ευχαριστώ πολύ

17 June 2006
25,117
Αθήνα
Κανάλια υπάρχουν φυσικά και έτοιμα με αυτοκόλλητα.
Τα οποία με τις πρώτες ζέστες του καλοκαιριού άντε γειά....
Ο ηλεκτρολόγος μου βέβαια προτιμά την σίγουρη λύση: να το καρφώνει το καναλάκι.

• Like

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Τα οποία με τις πρώτες ζέστες του καλοκαιριού άντε γειά....
Τα κλασικα που υπάρχουν παντού (Κουβιδης) δεν ξεκολλάνε με τπτ (αν πας να τα βγάλεις θα πάρεις στο χέρι συνήθως και χρωμα / σοβά - αυτος είναι ένας λόγος να προτιμήσεις να τα βάλεις με ουπα / βίδες)

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,783
Athens
Τα κλασικα που υπάρχουν παντού (Κουβιδης) δεν ξεκολλάνε με τπτ (αν πας να τα βγάλεις θα πάρεις στο χέρι συνήθως και χρωμα / σοβά - αυτος είναι ένας λόγος να προτιμήσεις να τα βάλεις με ουπα / βίδες)
My daily struggle :D

Συν τους στραβούς τοίχους που κάνεις και συνδυασμό αυτοκόλλητου και ούπατ γιατί αλλιώς φαίνεται σαν να πετάει το κανάλι (πετάει όντως :D )

tarantules

Senior Member
15 August 2007
321
Εγώ για καλώδια χρησιμοποιώ αυτά της φωτογραφίας τα οποία είναι με αυτοκόλλητη ταινία και μπορείς όποτε θες να απαγκιστρώσεις το καλώδιο.Τα βρίσκεις στο ebay,aliexpress κλπ
Screenshot_1.png

• Like

Mezzo mezzo

New member
1 November 2008
9
Πήρα απ' τον Αλή διαφανή αυτοκόλλητα
Βολεύτηκα με 2€

Attachments

• 1000031250.jpg
    1000031250.jpg