Αυτοματο κατεβασμα υποτιτλων

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
10,003
Αθηνα
Καλησπερα κ καλο πασχα!

γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμματακι που να "παρακολουθει" συγκεκριμενους φακελους, να αναγνωριζει τα αρχεια βιντεο που υπαρχουν μεσα κ να κατεβαζει αυτοματα υποτιτλους; Το xbmc που χρησιμοποιω για να βλεπω βιντεο οταν ειμαι σπιτι το κανει αυτο, αλλα οχι αυτοματα.

Το filebot ειναι μια αλλη περιπτωση, αλλα και αυτο δεν το κανει αυτοματα. Εννοειται οτι θα πρεπει να ακολουθηθει ενας συγκεκριμενος τροπος ονοματολογιας του αρχειου βιντεο, ωστε να ταιριαζει με databases.

δυσκολο αυτο γιατι κυκλοφορουν και υποτιτλοι fake,ασυνχρονιστοι,λαθος γλωσσας,κτλ που δεν υπαρχει κατι αυτοματο για να τους αποφυγεις.

Το XBMC μπορει να κατεβάσει αυτόματα τους πρώτους "sync" υποτίτλους που θα βρει. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του Subtitle addon

Ενδιαφερουσες αυτες οι λυσεις, αλλα εγω ηθελα κατι που να τρεχει συνεχεια στο background στον σερβερ μου κ μολις ανιχνευει νεο αρχειο βιντεο, να ψαχνει αυτοματα να βρει υποτιτλους. Προφανως δεν περιμενω επιτυχια 100%, απλα ηθελα να δω αν υπαρχει κατι τετοιο.

αν και έχει περάσει πολύς καιρός, τώρα το είδα και ελπίζω να βοηθήσει:
Αν παίζεις με MPC-HC, ενώ αναπαράγεται η ταινία πάτα το πλήκτρο D.
Θα σου βγαλει λίστα με όλους τους διαθέσιμους υπότιτλους σε όλες τις διαθέσιμες γλώσσες, τικάρεις αυτόν που θες, στον κατεβάζει και τον παίζει κατευθείαν.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά χρησιμοποιώ plex και xbmc. Πιο πολύ φορά το plex το ήθελα αυτό γιατί το xbmc έχει addon που δουλεύει αρκετά καλά.