Αύξηση απόδοσης Κάρτας Γραφικών στο 10.6.8 Snow Leopard

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Ο ιστοχώρος macsonly έκανε δοκιμές απόδοσης των καρτών γραφικών, μετά την αναβάθμισης του λειτουργικού Snow Leopard στην έκδοση 10.6.8.
Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε αύξηση απόδοσης, καθώς φαίνεται ότι περιλαμβάνει νέους βελτιωμένους οδηγούς!

Οι δοκιμές έγιναν σε ένα mac pro και σε ένα macbook pro. Με κόκκινο σημειώνονται οι καλύτερες επιδόσεις :

attachment.php

Πηγή : http://www.macsonly.com/062411.html

Attachments

• Screen shot 2011-06-25 at 11.04.47 Ï€.μ..jpg
    Screen shot 2011-06-25 at 11.04.47 Ï€.μ..jpg
    81.7 KB · Views: 143
Μπορεί να μην έχει τόσο σχέση, αλλά μου φαίνεται οτι απο το τελευταίο update και μετά οτι το pro μου βράζει!
Τα ανεμιστήρια του δουλεύουν non stop..
Ποτέ ξανά δεν μου παρουσίασε κάτι τέτοιο.

μονο για τους ssd της apple νομιζω...
Βγαζει η Apple SSD;

Μαλλον για το (designάτο και φθηνούτσικο) αυτοκολλητάκι θα λες, ε;

:p

Επι του θεματος:

Αυτό δλδ που στα Win γίνεται 1 φορα το μήνα (αν θες) - βλ. αναβάθμιση οδηγών - εδώ πρεπει να περιμένουμε τη ''μαμά'' αν και όποτε αποφασίσει;

Στο όνομα της σταθερότητας, I know....

Last edited:
H APlle βαζει δικους της δισκους (αλλων εταιρειων φυσικα, με δικο της firmware).

Στα MBP kai iMac δεν μπορεις ν αλλαξεις δισκους ετσι κι αλλιως μονος σου (αλλο τι κανουμε φυσικα).

Mπορεις να εχεις trim μονο μ αυτους επισημα.

Αλλα με το Trim enabler , εχεις σε οποιο δισκο θελεις.

Eγω το δοκιμασα και οντως δουλευει.

Sto system profiler στο Serial ATA, εκει διαλεγεις το δισκο που θες, και κοιτας το trim support αν ειναι enabled.
An oxi (για SSD παντα μιλαμε) , τρεχεις το παραπανω προγραμμα και το κανει enable (αφου πρωτα κανεις backup μεσα απ αυτο το προγραμμα το παλιο .kext αρχειο).

Πρεπει να το υποστηριζει και ο δισκος (firmware).

Μπορεί ο δικος σου απλως να μην το υποστηριζει.

Τσεκαρε το.

Μααααλιστα. οπότε ψάχνω για firmware. Ερώτηση έαν ξέρετε: μετά την αναβά8θμηση firmware στο δισκο τα δεδομένα χάνονται?