Αύξηση του download όγκου δεδομένων του App Store!

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,754
Λιβαδειά
Μέχρι και σήμερα δεν μπορούσαμε να κατεβάσουμε μία εφαρμογή μέσω 3G/GPRS από το App store εφόσον αυτή ξεπερνούσε τα 10MB*.

Η Apple αποφάσισε να διπλασιάσει το όριο στα 20MB, ίσως και λόγο της έλευσης του iPad καθώς αναμένεται αύξηση
του μεγέθους των εφαρμογών.

appstore3g20mblimit.jpg

*εκτός και εάν είχαμε jailbroken συσκευή και το 3G unrestrictor εγκατεστημένο.

(πηγή: iPhoneHellas)

Καλημέρα...

Πάλι τσιγκουνιές δηλαδή; Γιατί δεν το αφήνουν σε ένα όριο των 100 ΜΒ; Ποιος ο λόγος άραγε;

Γιατί κανείς δεν κοιτά τον όγκο και μετα παραπονιούνται. Μα δεν το δουλεψα, δεν έκανα δεν έρανα.

Οπως και με τα sms που τους έρχονται απανωτά μετά και κλαίγονται στα καταστήματα. Εγώ δεν έστειλα πουθενα, δεν ξέρω δεν πληρώνω.
Οσοι έχουν καταστήματα κινητής ας μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Έλα ντε.. Η Apple γιατί να νοιάζεται για το αν θα χρεωθούν πολλά για το data traffic οι πελάτες της από τις εταιρείες κινητής; Δεν ακούγεται λογικό.

Για να είμαι ειλικρινής πίστευα μέχρι πριν 2 εβδομάδες ήταν θέμα παρόχου και όχι συσκευής.
Αλλά τελικά όταν διαπίστωσα πως με internet tethering όλα πάνε μια χαρά τότε μπήκα σε σκέψεις μέχρι το συγκεκριμένο θέμα που το διάβασα εχθές και επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι είναι θέμα συσκευής.

. :violent-smiley-030:
iphone-tech.jpg

Αυτο το κανει η Apple, μετα απο συμφωνια με τις εταιρειες τηλεφωνιας, εχει αναφερθει και στο παρελθον, κυριως για να μην υπαρχει "συμφωρηση" στο δικτυο.
Αν και φυσικα υπαρχει τροπος να το παρακαμψεις κι αυτο (3G Unrestrictor).

Δηλαδή ισχύει για όλα τα sites που βλέπεις μέσω iPhone, ή μόνο για το Apps Store?

Αυτά με την "συμφόρηση" του δικτύου είναι επιεικώς αστεία. Δεν είναι τζάμπα το συγκεκριμένο bandwidth, το (χρυσο)πληρώνεις. Οι ανταγωνιστές δηλαδή γιατί δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς;

Γιατι με τα κινητα των ανταγωνιστων δεν ειναι τοσο εντονη η διαμεταγωγη multimedia κλπ αρχειων.
Δεν νομιζω οτι κανεις αξιζει να σερφαρει με κανενα αλλο κινητο ...