B&W 683

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
Καλημερα ποια θα ηταν θεωριτικα μια super τιμη για εκθεσιακα B&W 683 ? απο το ζευγαρι το ενα μονο εχει ενα μικρο πατημα στο twiter.
περιμενω αποψεις.

Aν σου πουνε για 1000ρικο δεν ειναι καλη τιμη.Ποσο μαλλον για μετρητης που μπορεις να χτυπησεις κ πιο κατω

Οσο εξαιρετικο και να ειναι μιλαμε για παλιο σχετικα μοντελο με φθορες

αυτη τι στιγμη μου τα δινουν 600 αλλα το παλευω για κατι ποιο super ποσο παει να αλλαξω το ενα twiter?

Κάνε μία ερώτηση στην αντιπροσωπεία:
http://audioveterans.gr/

Προσωπικά, θα το σκεφτόμουν για όχι περισσότερα από 400 ευρώ.
Μπορεί να ακούγεται χαμηλό το ποσό, όμως:
- είναι παλιό μοντέλο
- δεν είναι αμεταχείριστο
- έχει το (κλασικό) βούλιαγμα στο tweeter (μόνο στο ένα; προσεκτικός έλεγχος και στο άλλο!)
- υπάρχουν πολλά, καλά, σύγχρονα ηχεία στα 500-600 ευρώ
- υπάρχουν αρκετά, πολύ καλά, μεταχειρισμένα ηχεία στα 500-600 ευρώ

δεν προκειτε για μεταχειρισμενο κομματι, εκθεσιακο χωρις να εχει παιξει ειναι.μονο στο 1 twiter το κλασικο βουλιαγμα προσπαθω να το παω στα 250 ευρα.

Απάντηση: Re: B&W 683

δεν προκειτε για μεταχειρισμενο κομματι
Είναι σφραγισμένο στο κουτί του, με ζελατίνες;

εκθεσιακο χωρις να εχει παιξει ειναι
Μπορείς να γνωρίζεις σίγουρα πως δεν έχει παίξει ή πως δεν έχει μετακινηθεί εκτός καταστήματος - π.χ. για κάποια δοκιμή;

μονο στο 1 twiter το κλασικο βουλιαγμα
Προσεκτικός έλεγχος και στο άλλο. Μερικά βουλιάγματα τα "ισιώνουν" και δεν πολυφαίνονται!

προσπαθω να το παω στα 250 ευρα.
Το ζεύγος; Τότε, ναι!
Ρώτα, όμως και την αντιπροσωπεία για το tweeter...

στις ζελατινες οχι οπως ειπαμε εκθεση ειναι δουλευει κολλητος στο μαγαζι απλα το πολεμαμε για καλυτερη τιμη.εχουν επισης και τα tanoy sensys rosewood προσφορα σφραγιστα στα 200 ευρα.

στις ζελατινες οχι οπως ειπαμε εκθεση ειναι
Αυτό ακριβώς εννοώ!

δουλευει κολλητος στο μαγαζι απλα το πολεμαμε για καλυτερη τιμη
Ο-ράιτ!

εχουν επισης και τα tanoy sensys rosewood προσφορα σφραγιστα στα 200 ευρα.
Ποια Sensys;

Περιέγραψέ μας, αν θέλεις, το υπόλοιπο σύστημα που έχεις (κυρίως τον ενισχυτή), καθώς επίσης, το χώρο για τον οποίο προορίζονται, τη μουσική και τις στάθμες στις οποίες θα ακούς.

οσον αφορα ενισχυτη περιμενω παλι μια super τιμη για τον denon avr 3808 250 ευρα επισης.

και για home και για μουσικη.αν εχεις καποιες προτασεις για ηχεια και ενισχυτη εως 500 ευρα ολα μαζι καλυτερα απο αυτα που λεω πες μου αμεσως.

Τα 683 με δύο γούφερ και το σύνηθες φαινόμενος πτώσης της αντίστασης μέχρι και τα 3Ωμ, προυποθέτουν κι ένα τελικό επάνω τους με καλά ρεύματα, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ο Denon θα ανταποκριθεί σ αυτό το φορτίο. Για λεφτά ηχείο αξίας 1300 ευρώ αν το πάρεις με 600 είναι πολύ καλή τιμή, το τουίτερ θα σου στοιχίσει περί τα 40-60 ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι τα B&W θα σε ικανοποιήσουν και σε μουσική και σε σινεμά καταστάσεις, είναι διαχρονικό ηχείο, με πολύ καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής αλλά όπως είπα κι όλοι ξέρουν, θέλει ρεύματα.

το να παρεις ενα καλο ηχειο δεν αρκρει.
Σιγουρα ο denon δεν θα σε καλυψει, και το λεω με σιγουρια γιατι ειχα τα 683 με denon avr ιδιας αξιας.
Και μετα ειναι κ ο χωρος που παιζει ενα πολυ μεγαλο ρολο.

Last edited:

και για home και για μουσικη.αν εχεις καποιες προτασεις για ηχεια και ενισχυτη εως 500 ευρα ολα μαζι καλυτερα απο αυτα που λεω πες μου αμεσως.
Ομολογώ πως με 500 ευρώ δε σκέφτομαι κάποιο καλύτερο σετ από τα 683 μαζί με τον 3808.
Ο ενισχυτής είναι παλιός όσον αφορά τον εξοπλισμό, αλλά, από ικανότητα οδήγησης δεν υστερεί σε σχέση με τους τωρινούς - πόσο μάλλον στα 250 ευρώ.
Απλά, τα 683 χρειάζονται αρκετά πιο ικανό ενισχυτή...

εχω ενα χωρο 40 μ2 περιπου.τι προτεινετε απο ενισχυτη?
Ο χώρος είναι μεγάλος.
Προτείνω κάτι διαφορετικό:
Με το δεδομένο πως θέλεις ενισχυτή Home Cinema, εάν σου αρκεί ο εξοπλισμός του 3808, πάρτον.
Χρησιμοποίησέ τον με τα 683 στο χώρο σου και αν δε σε καλύπτει (πολύ πιθανό), προσθέτεις αργότερα έναν τελικό ενισχυτή (για τα 683).
Έτσι, ο 3808 θα "οδηγεί" το κεντρικό και τα περιφερειακά ηχεία και θα δίνει σήμα προενίσχυσης στον τελικό, ο οποίος θα "οδηγεί" τα 683.

Όλα αυτά, με το σκεπτικό πως στα 500 ευρώ, το σετ 683 + 3808 είναι σαφώς καλή αγορά.
Με άλλες επιλογές, τα ξανασυζητάμε όλα από την αρχή!

Ειναι πολλα τα τετραγωνικα!!!
Ή αγοραζεις πολυκαναλο με main in για να συνδεσεις ενα τελικο δικαναλο για τα 683, οποτε θες και ενα τελικο.
Ή αγοραζεις εναν δικαναλο ολοκληρωμενο, αλλα θα πρεπει να δωσεις τουλαχιστον κανα 600(πιστευω εγω) για να παιξουν καλα

Re: Απάντηση: Re: B&W 683

Ομολογώ πως με 500 ευρώ δε σκέφτομαι κάποιο καλύτερο σετ από τα 683 μαζί με τον 3808.
Ο ενισχυτής είναι παλιός όσον αφορά τον εξοπλισμό, αλλά, από ικανότητα οδήγησης δεν υστερεί σε σχέση με τους τωρινούς - πόσο μάλλον στα 250 ευρώ.
Απλά, τα 683 χρειάζονται αρκετά πιο ικανό ενισχυτή...

Ο χώρος είναι μεγάλος.
Προτείνω κάτι διαφορετικό:
Με το δεδομένο πως θέλεις ενισχυτή Home Cinema, εάν σου αρκεί ο εξοπλισμός του 3808, πάρτον.
Χρησιμοποίησέ τον με τα 683 στο χώρο σου και αν δε σε καλύπτει (πολύ πιθανό), προσθέτεις αργότερα έναν τελικό ενισχυτή (για τα 683).
Έτσι, ο 3808 θα "οδηγεί" το κεντρικό και τα περιφερειακά ηχεία και θα δίνει σήμα προενίσχυσης στον τελικό, ο οποίος θα "οδηγεί" τα 683.

Όλα αυτά, με το σκεπτικό πως στα 500 ευρώ, το σετ 683 + 3808 είναι σαφώς καλή αγορά.
Με άλλες επιλογές, τα ξανασυζητάμε όλα από την αρχή!

Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο αφου αυτο σκεφτηκα κι εγω να σου προτεινω αλλα με προλαβε ο φιλος. Σιγουρα το σετ ειναι vfm σε υπερθετικο βαθμο αφου πριν 2-3 χρονια θαθελες πανω απο διχιλλιαρο για το συγκεκριμενο σετ. Αποψη μου να προχωρησεις και τσονταρεις αργοτερα ενα γκαζατο τελικο δικαναλο απο αγγελια η σε ντεμο οπως αυτα και κανεις συστημα σουπερ με πολυ λιγοτερα λεφτα.

Δε ξερω κατα ποσο ειναι τοσο απαραιτητος μεγαλος τελικος πιστευω με ενα nad θα παιξουν αξιοπρεπεστατα.
Απ οσο μπορω να θυμηθω τα συγκεκριμενα τα ειχα ακουσει με el34 και τα ειχα ερωτευτει.

Εννοειται βεβαια για 250Ε μιλαμε για τρελο bargain

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο να ρωτήσω.... Τα ηχεία είχαν καινούρια 1000 ευρώ, το κατάστημα σου τα δίνει 600 ευρώ, και εσύ θέλεις να τα πάρεις 250 ?