B&W P5 και SONY STR-DB 790 : Πρόβλημα

Trueno

Established Member
16 October 2006
271
Λίγα λόγια για το εργο :
O ηρωάς μας αγοράζει μεταχειρισμένα ενα ζευγάρι ηχείων Β&W P5 σε χρωμα κερασια και τα βάζει περιχαρής στο σαλόνι του. Εκει ανακαλύπτει πως εχουν καεί τα τουίτερ και πάει στην BMW και αγοράζει δυο καινούρια με 120Ευρώ. Τα τοποθετεί , δουλευουν μεν αλλά....ο ενισχυτής του ενας SONY STR-DB 790 πολυκάναλος , εχει πρόβλημα να τα οδηγήσει. Γυρνάει το ποτενσιόμετρο της εντασης , το ξαναγυρνάει , το ξαναγυρνάει και κάαατι αρχίζει να ακούγεται:bigcry:
Με δεδομένο ότι ο ιδιος ενισχυτής με τα B&W 602 δεν ειχε κανένα πρόβλημα και τα 602 ακούγονταν πολύ δυνατότερα τι προτείνετε?
1) Αλλαγή ηχείων με πιο ευαίσθητα
2) Προσθήκη ενεργού υπογούφερ
3) Αλλαγή ενισχυτή
4) Αντε παρατα μας ρε φίλε με τα προβλήματα σου

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι με τρια παιδάκια στο σπίτι πρακτικά το συστημα δουλευει λιγότερο από μια ωρα το μηνα, οπότε μην μου προτείνετε κάτι πανάκριβο.
Ευχαριστώ-bye-

Γιατί διάλεξες τουίτερ της BMW και όχι ας πούμε ΤΟΥΟΤΑ? :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα... με όλο το συμπάθειο... -bye--bye--bye-

Γιατί διάλεξες τουίτερ της BMW και όχι ας πούμε ΤΟΥΟΤΑ? :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα... με όλο το συμπάθειο... -bye--bye--bye-

120 για τουιτερ στην BMW ?
Tσαμπα
(ουτε εγω κρατηθηκα) -bye-

120 για τουιτερ στην BMW ?
Tσαμπα
(ουτε εγω κρατηθηκα) -bye-

Πω-Πω ...Εκει εσείς. Μην δείτε άνθρωπο να πέσει κάτω , ρίχτε του κι αλλη μια..χα..χα,..

Λοιπόν , τα τουίτερ ειναι της Β&W , και ο ηρωάς μας θέλει να διαθεσει το πολυ 200 Ευρώ.

το ηχειο αυτο στην εποχη του ηταν αναφορας
νομιζω πως αξιζε την επιδιορθωση
και καλυτερα κοιτα για ενα δικαναλο τελικο γιατι ο σονυ ουτε 20 βατ δεν εχει σε λειτουργια σινε

...και επίσης μην παραζορίζεις τον sony γιατι μπορεί να σου ξανακάψει τα ηχεία λόγω ελειπους οδηγησης...

Κρατας τα ηχεια και ψαχνεις για καποιον ενισχυτη,και προσεχεις μην ξανακαψεις τα τουιτερ.Αυτα τα ηχεια τα κρατας ,τον sony μακρια απο τα ηχεια