Β&W & παραδοσεις.......?

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Εδω και 2 μηνες περιμενω μια 5 αδα ηχειων.Συγκεκριμενα απο τη σειρα cm.CM 5 left right.CM center κεντρικο μαυρη λακα σε χρωμα.και για πισω 686 επισεις μαυρα.Απο τηλεοπτικη ουτε φωνη ουτε ακροαση.Ξερει κανεις απο που αλλου μπορω να τα προμηθευτω χωρις να εχω αλλου ειδους προβληματα?internet?????????

Δεν το νομιζω, γι' αυτο σε ρωτησα.
Εχεις ιδίαν αποψη ή στο εχουν πει απο το καταστημα που τα παραγγηλες ?

Δεν το νομιζω, γι' αυτο σε ρωτησα.
Εχεις ιδίαν αποψη ή στο εχουν πει απο το καταστημα που τα παραγγηλες ?
κανεις δεν ξερει τιποτα ουτε το καταστημα ουτε η τηλεοπτικη...........

μεντολες.

Εχεις δωσει προκαταβολη ?
Μηπως αν την απαιτησεις πισω βρεθει ακρη ?

Ουτε προκαταβολη ουτε τιποτα για @α@α@ες ψαχνεις.Την καταλαβα απο την αρχη αοριστες απαντησεις.....

Γιατί δεν μας λες συγκεκριμένα τι ακριβώς έγινε?

Η Τηλεοπτική έχει γενικά τεράστιες καθυστερήσεις σε παραλαβές προϊόντων αυτό το έτος. Φίλος έκανε να παραλάβει Rotel ενισχυτή κοντά 6 μήνες!

παντως ειναι απλα απαραδεκτη η b&w και στο εξωτερικο και η σαραβελλου.. εχω και εγω παραγγειλει ηχεια της σειρας 6 και περιμενω αν δεν κανω λαθος πλεον 3.5 μηνες... :( μπορει και παραπανω εχω χασει και το μετρημα!!
ωστοσο επρεπε τα καταστηματα που αγοραζουμε και συνεργαζονται μην την παραπανω εταιρεια να ενημερουν το πελατη..που να ξερω εγω οτι η b&w εχει προβλημα (και τι με νοιαζει κιολας) ας το ελεγαν απο την αρχη τουλαχιστον να μπαιναμε στο τρυπακι ευρεσης νεων ηχειων απο αλλη εταιρεια..οχι να περιμενω εγω για παραδειγμα τα μισα και να παρακαλαω για τα υπολοιπα...

Οταν υπαρχει ελλειψη ρευστου (γενικα) απο τις εταιρείες οι παραγγελίες παμε περιπατο ! Γενικα και η Τηλεοπτικη παλευει να μαζεψει τα λεφτα της απο τους Dealers της αλλα και η Μαμα Β&W θελει το ρευστό για να στείλει εμπορευμα !
Ειναι βλεπετε αλυσιδωτη αντιδραση η ολη υπόθεση!!!
Αχ αυτη η Κρίση !!

Επιτελους παιδια παρελαβα την εμπρος τριαδα 2 τεμ. CM 5 και 1 τεμ. CM center πιανο black.Ειμαι σε αναμονη για τα 2 περιφεριακα 686.Να δω ποτε!!!Σαν πρωτη εντυπωση τα ηχεια εχουν εκπληκτικη εμφανιση.Αψογο φινιρισμα.Δεν χορταινεις να τα κοιτας.Φανταζομαι τι θα παθω οταν τα ακουσω .........περισοτερα οταν θα συνδεσω και ρυθμισω.