Σήμερα έκανα μια βόλτα από το Metropolis με σκοπό να βρω κάτι από τις Παρτίτες για πιάνο για να ανανεώσω τις υπάρχουσες της Naxos και κάποιες σκόρπιες με Argerich και κάποιους άλλους που έχω ,και τα Βρανδεμβούργια κοντσέρτα.
Ειδικά οι Παρτίτες της Naxos είναι με κάποιον που παίζει σε απελπιστικά αργά τέμπο (και μιλάμε ουσιαστικά για χορούς).
Από Παρτίτες βρήκα κάποια εκτέλεση με τον Antras Schiff (DECCA) και αυτές με τον Glenn Gould (ηχογραφήσεις από 1957 ως 1963).
Είχα κατα νου και τις εκτελέσεις με την Hewitt (Hyperion) και τον Feltsman.
Πήρα χωρίς πολλή σκέψη αυτές με τον Gould.
Έκανα καλά;
Θα είχατε να προτείνετε κάτι άλλο;
Όσο για τα Βρανδεμβούργια, υποψήφια είναι :
- Munich Bach Orchestra - Karl Richter - (Archiv) ,ηχογράφηση δεκαετία 60'
- Le Concert des Nations/La Capella Reial de Catalunya - Jordi Savall (Auvidis) ,πρόσφατη ηχογράφηση
και ότι άλλο θα μου πρότεινε κάποιος άλλος.
Είδα και κάποιες άλλες εκτελέσεις με Mariner, Britten, Karajan αλλά ...δεν ξέρω.
Τι λέτε;
Ευχαριστώ
:smile:
Υ.Γ.
Εδώ και 2-3 μέρες έχω στα χέρια μου τις παραλλαγές Goldberg με Gould του 1955.
Τελικά μάλλον είναι καλύτερα χωρίς τις επαναλήψεις.
Ειδικά οι Παρτίτες της Naxos είναι με κάποιον που παίζει σε απελπιστικά αργά τέμπο (και μιλάμε ουσιαστικά για χορούς).
Από Παρτίτες βρήκα κάποια εκτέλεση με τον Antras Schiff (DECCA) και αυτές με τον Glenn Gould (ηχογραφήσεις από 1957 ως 1963).
Είχα κατα νου και τις εκτελέσεις με την Hewitt (Hyperion) και τον Feltsman.
Πήρα χωρίς πολλή σκέψη αυτές με τον Gould.
Έκανα καλά;
Θα είχατε να προτείνετε κάτι άλλο;
Όσο για τα Βρανδεμβούργια, υποψήφια είναι :
- Munich Bach Orchestra - Karl Richter - (Archiv) ,ηχογράφηση δεκαετία 60'
- Le Concert des Nations/La Capella Reial de Catalunya - Jordi Savall (Auvidis) ,πρόσφατη ηχογράφηση
και ότι άλλο θα μου πρότεινε κάποιος άλλος.
Είδα και κάποιες άλλες εκτελέσεις με Mariner, Britten, Karajan αλλά ...δεν ξέρω.
Τι λέτε;
Ευχαριστώ
:smile:
Υ.Γ.
Εδώ και 2-3 μέρες έχω στα χέρια μου τις παραλλαγές Goldberg με Gould του 1955.
Τελικά μάλλον είναι καλύτερα χωρίς τις επαναλήψεις.
Attachments
Last edited: