Μπορεί κάποιος να μου πεί πως σώζω το αυθεντικό software στον 800/8000 ώστε αν κάτι πάει στραβά στο φλασάρισμα να επανέλθει το μηχάνημα;
Επίσης πως φορτώνω λίστες έτοιμες δορυφόρων και καναλιών ώστε να μη ψάχνω από την αρχή.
Μπορεί κάποιος να μου πεί πως σώζω το αυθεντικό software στον 800/8000 ώστε αν κάτι πάει στραβά στο φλασάρισμα να επανέλθει το μηχάνημα;
Επίσης πως φορτώνω λίστες έτοιμες δορυφόρων και καναλιών ώστε να μη ψάχνω από την αρχή.
υπάρχει και ένα plungin που λέγετε restore/backup τι κάνει αυτό θα μου πείτε τώρα?
είναι απλό το πράμα κάθε φορά που θα μπουταρουμε ένα image θα χρειαστείτε και την κατάλληλη λίστα δορυφόρων και ότι άλλες ρύθμισης είχαμε στο προηγούμενο image π.χ disecq & λίστα καναλιών.
και το κάνουμε με τον ακόλουθο τρόπο στο πρώτο image που είναι στη flash πάμε στο plungin
restore/backup και εκεί επιλέγουμε only etc/enigma2 και τοποθεσία usb ή HDD και κάνετε backup,εν συνεχεία πάμε στο image επιλέξαμε να μπουταρει και πάμε πάλι στο plungin που λέγετε restore/backup και κάνουμε restore settings,και ήμαστε ένταξη τώρα με το νέο image