Βαφη κουτιου

str1979

AVClub Enthusiast
26 June 2006
843
Γιαννιτσα
Εκεί που είχα βαρεθεί την εμφάνιση του pc μου και σκεφτόμουν την αγορά αλλού κουτιού αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία βάφοντας το.
Η μ@λ@κι@ μου ήταν ότι δεν τράβηξα Φώτο πριν από το εγχείρημα και κατά τη διάρκεια της βαφής όποτε θα σας δείξω το τελικό αποτέλεσμα.
Επιπλέον έκανα και παράθυρο στο πλάι που δεν υπήρχε πριν.
Εδω μια ξεχασμενη φωτο απο πριν

Attachments

• 0.jpg
    0.jpg
    143.2 KB · Views: 43
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.
Με τι το έβαψες?

Όλο το κουτί αφού διαλύθηκε πλήρως, τρίφτηκε με λεπτό σμιρδοπανο και περάστηκε 3 χέρια με μαύρο ματ σπρέι. Έπειτα τα εξωτερικά τμήματα βάφτηκαν με σκούρο μολυβί μεταλλικό σπρέι πάλι 3 χέρια.

Μια χαρά το βρίσκω.
Αυτά που δίνει το πλαίσιο είναι καλύτερα?
Και πέρασες και ευχάριστα την ώρα σου.

Απάντηση: Re: Βαφη κουτιου

Μια χαρά το βρίσκω.
Αυτά που δίνει το πλαίσιο είναι καλύτερα?
Και πέρασες και ευχάριστα την ώρα σου.

Tο βαψιμο ηταν πολυ ευκολο.Με δυσκολεψε λιγο ομως το να κανω το παραθυρο στο πλαι και να ανοιξω ακομη μια τρυπα πισω 8εκ για τον δευτερο ανεμιστηρα αφου ειχε μονο μια.

Θαυμάζω πραγματικά όσους μπορούν και κάνουν τέτοιου είδους "επεμβάσεις", δεν έχω προσπαθήσει ποτέ και δεν έχω καμμία δικαιολογία.
Συγχαρητήρια για το εγχείρημα, πάντα τέτοια.

Απάντηση: Re: Βαφη κουτιου

Θαυμάζω πραγματικά όσους μπορούν και κάνουν τέτοιου είδους "επεμβάσεις", δεν έχω προσπαθήσει ποτέ και δεν έχω καμμία δικαιολογία.
Συγχαρητήρια για το εγχείρημα, πάντα τέτοια.

To όλο θέμα είναι πολύ εύκολο αρκεί να έχεις όρεξη και κανα2 εργαλεία που θα σου λύσουν τα χέρια. Στο κάτω κάτω αν δεν πετύχει και δεν σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα παίρνεις ένα καινούριο και είσαι οκ.
Ειδικά αν δεν θες να κανείς μερεμέτια όπως τις τρύπες που έκανα εγώ και θες απλά να το βάψεις, είναι παιχνιδάκι