BAlabo...Γιαπωνέζοι βαρέων-βαρών.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261

Attachments

• BCP_poster500.jpg
    BCP_poster500.jpg
    47.8 KB · Views: 51
  • P1012317.jpg
    P1012317.jpg
    76.1 KB · Views: 52
  • P1012318.jpg
    P1012318.jpg
    85.9 KB · Views: 47
  • P1013290.jpg
    P1013290.jpg
    73.7 KB · Views: 53
Ο προ κι ο τελικός

Attachments

• control_amp_3_lg.jpg
    control_amp_3_lg.jpg
    88.5 KB · Views: 50
  • control_amp_4_lg.jpg
    control_amp_4_lg.jpg
    94.9 KB · Views: 73
  • power_amp_1_lg.jpg
    power_amp_1_lg.jpg
    59.5 KB · Views: 42
  • power_amp_3_lg.jpg
    power_amp_3_lg.jpg
    89.6 KB · Views: 49
Αισθητικα το διαμερισματακι{περιπου η αξια} ειναι ομορφο ,οπως επισης και οι κατοψεις των εσωτερικων χωρων

Ελάχιστα γνωστή και σχετικά νέα,αυτή η γιαπωνέζικη εταιρεία.Στα 55000$ ο προ και στα 78000$ ο τελικός των 500 wrms/8 ohm.Φαίνονται εξαιρετικά μηχανήματα.Θα τα δούμε ποτέ άραγε εδώ;

Γιά νά τά αγοράσει ποιός ρε Διονύση ? Ξέρεις πολλούς νά κάνουν χαρακίρι τέτοιες εποχές?

Re: Απάντηση: BAlabo...Γιαπωνέζοι βαρέων-βαρών.

Ο τελικός εκ των έσω...

View attachment 38796

Αν πάντως εγώ σχεδίαζα έναν τελικό με κόστος 78 χιλιάρικα θα ήταν σε monoblock configuration...

Αν τελικά αυτό δεν ήταν δυνατόν, θα του έβαζα τουλάχιστον δυο μετασχηματιστές για βέλτιστο διαχωρισμό...

Απαράδεκτο γι αυτή την τιμή η ύπαρξη ενός μόνο Μ/Τ (αν διακρίνω σωστά)...κι ας έχει ξεχωριστά τυλίγματα...

Ο προ κι ο τελικός
Εμενα στη 4η φωτο το Σασι μου κανει σαν Μενδρινος "Purification Crystals" αρα τα λεφτα ειναι μεσα.

Αν πάντως εγώ σχεδίαζα έναν τελικό με κόστος 78 χιλιάρικα θα ήταν σε monoblock configuration......

Συμφωνώ. Είναι εντελώς εσφαλμένο και χαζό να φτιάχνει κανείς τελικό δικάναλο ενισχυτή σε ενιαίο σασί, και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο τιμής.

Πάνε και οι BΑlabo.
Τους θάψαμε και αυτούς....με το μάτι πάντα.
Να περάσει ο επόμενος.

Συμφωνώ. Είναι εντελώς εσφαλμένο και χαζό να φτιάχνει κανείς τελικό δικάναλο ενισχυτή σε ενιαίο σασί, και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο τιμής.

Μη χέ.... Κόγια...:chinese:

Μου' φυγε ο καφές και λέκιασα την οθόνη...

Last edited: