Βαρυσημαντο μηνυμα....

Δεν πληρωσα τιποτα Σιμο!!
Ηταν κανονισμενο οτι τα εξοδα αποστολης θα βαρυναν τον παραληπτη.
Απλα δεν υπαρχει λογος οι παραπανω φιλοι να τα επιβαρυνθουν,αφου σε λιγες μερες θα τους τα παει ο ιδιος ο Αη Βασιλης ιδιοχειρως!!!!!!

Ελαβα και εγω εδω πανω τις πλακες απο τον αγαπητο Μιχαλη και τις ακουσα.
Η επιλογες ηταν πλουσιες και καλυπτανε καθε γουστο(αλλα τουρκοελληνικα τσιφτετελια, ελεος υπερηχητικε).
Αν αναδειξω νικητες, αυτοι ειναι ο ΔΔ και ο ΣΣ.
Ο ΔΔ αναδεικνυεται νικητης και στην τεχνικη ποιοτητα η οποια εκτος της μεγαλης δυναμικης μερικων κομματιων, εχει και τον καθαρωτερο ηχο. Οι δισκοι σας θα ειναι παντα πανω στο τραπεζι για ακουσμα!
Αυτα συμφωνα με τα προσωπικα μου γουστα!

Ελαβα και εγω εδω πανω τις πλακες απο τον αγαπητο Μιχαλη και τις ακουσα.
Η επιλογες ηταν πλουσιες και καλυπτανε καθε γουστο(αλλα τουρκοελληνικα τσιφτετελια, ελεος υπερηχητικε).
Αν αναδειξω νικητες, αυτοι ειναι ο ΔΔ και ο ΣΣ.
Ο ΔΔ αναδεικνυεται νικητης και στην τεχνικη ποιοτητα η οποια εκτος της μεγαλης δυναμικης μερικων κομματιων, εχει και τον καθαρωτερο ηχο. Οι δισκοι σας θα ειναι παντα πανω στο τραπεζι για ακουσμα!
Αυτα συμφωνα με τα προσωπικα μου γουστα!

καλά δεν περιμέναμε να σου άρεζε και τίποτα άλλο...

πάντως γιά να μαθαίνεις ο Omar Farouk Tekbilek θεωρείται από τους πιό προοδευτικούς στο χώρο του...

καλα αφου το γραφεις εσυ το πιστευω, αλλα στα αυτια μου ακουγοταν τσιφτετελια και αμανεδες. Δεν τα αντεχω κατι τετοια

καλα αφου το γραφεις εσυ το πιστευω, αλλα στα αυτια μου ακουγοταν τσιφτετελια και αμανεδες. Δεν τα αντεχω κατι τετοια

θα σε κατατάξουμε στην σχολή Ντοκ: 1 άκουσμα μας αρκεί.
Αν μας φανεί τσιφτετέλι, είναι τσιφτετέλι. (όχι ότι δεν είναι, αλλά πάντα πρέπει να ρίχνουμε ένα μάτι παραπάνω)

βασικα απο 1ο ακουσμα ξερεις τι ειναι η τι μπορει να ειναι με 2 ακουσματα, αντε 3, αλλα απο το 1ο ξερεις. Και τσιφτετελια δεν ακουω ουτε για αστειο.

βασικα απο 1ο ακουσμα ξερεις τι ειναι η τι μπορει να ειναι με 2 ακουσματα, αντε 3, αλλα απο το 1ο ξερεις. Και τσιφτετελια δεν ακουω ουτε για αστειο.

βασικά πρέπει να διαβάσεις την υπογραφή μου...
στο πρώτο άκουσμα είναι σαν να βλέπεις ένα όμορφο ή άσχημο σπίτι. Όμως μέσα του θα ζήσεις. Και μπορεί να ζήσεις υπέροχα σε ένα άσχημο (εξωτερικά) σπίτι.

Τσιφτετέλια δεν ακούω ούτε εγώ. Εκτός αν είναι jazz...-bye-

(οι ταμπέλες είναι κακό πράγμα - δεν υπάρχει λόγος να τα κατατάσσουμε όλα)

Δεν είναι τσιφτετέλι ο Ομαρ Φαρουκ, καμία σχέση.
Οτι έχει ένα ηχόχρωμα που σε πάει προς ανατολάς και κάποιους μπορέι να τους ξενίζει ΟΚ,
Αλλά καμία σχέση με αυτό που πάει το μυαλό μας όταν λέμε τσιφτετέλι.

Εκτός αν οτιδήποτε ανατολικότερο από εμάς το βαφτίσουμε έτσι, αλλά θα είναι λίγο τσουβάλιασμα.

Καλά ότι θά υπήρχε ´διάλογος´ακόμα και σε αυτό το Thread ´δεν το περίμενα..:flipout::flipout:
Aυτό και εάν λέγεται Ζωντάνια.:grinning-smiley-043

Σπύρο:1)O Omar έχει το ενδιαφέρον του πάντως.
2)Eυχαριστώ πολύ γιά το γράμμα πού έλαβα μόλις σήμερα.
Κόσμημα.:grinning-smiley-043
Επιφυλλάσσομαι.

Σπυρο, ο Δαμιανος πρεπει να ειναι και κρυφοχαιεντας, γιαυτο κερδισε στα σημεια! τεχνικαλια οπως λεμε!
Αυτο ελειπε να μην γινει θεμα ΚΑΙ ΕΔΩ, τοτε θα ηταν το παραξενο της ημερας.
Αυτος ειναι ο κυριος?
http://www.malmo.stadsbibliotek.org.../1,138,138,B/frameset&FF=Xomar+&SORT=D&32,32,
τοτε μπορω να δανειστω αυριο τον δισκο και να τον ακουσω ολοκληρο.
Σπυρο, ο ΒοSτ μπηκε απλα στο στουντιο με μερικους φιλους και ηχογραφησε αυτα τα τραγουδια χωρις σχεδον καμμια προετοιμασια, απλα οτι βγει και φαινεται οτι βγηκε κατι ομορφο. Ισως κυκλοφορησει αλλα ισως και οχι αυτος ο δισκος. Για να γραψω την αληθεια, ακομα δεν εχω ακουσει τον δικο μου! Μονο μερικα πολυ συντομα αποσπασματα απο το μαγνητοφωνο του στουντιου.

Καλά ρε μην πανηγυρίζεις για την πρωτιά..
Με διαφορά στήθους τήν κέρδισες.:flipout::flipout::flipout:

Αν πανηγύριζα φίλε μου, θα έβαζα αυτό: :firstprize:

Αυτό εδώ όμως: :party:

λέγεται party, δηλαδή αναφέρεται στην παρέα. Η κεκτημένη ταχύτητα όμως των αθλητικών στην επί παντός, σε έχει κάνει ανταγωνιστικό. ;)

Re: Απάντηση: Βαρυσημαντο μηνυμα....

Καλά ότι θά υπήρχε ´διάλογος´ακόμα και σε αυτό το Thread ´δεν το περίμενα..:flipout::flipout:
.

Μα αφου ο τιτλος ειναι "βαρυσημαντος " ,του προσδωσαμε και την βαρυτητα που του επρεπε:flipout::flipout:

Καλα ρε Σπυρο (cd318) θα μας τρελλανεις????
Σου αρεσε ο ΔΔ και οΣΣ που ειχαν "ξενες παλιατζουρες" και δεν σου αρεσε το δικο μου που επνεε ανεμος "ελληνικης φρεσκαδας"!!!!(Τρυπες-Ξυλινα Σπαθια-Δ.Κρινα):flipout::flipout:

το κομμάτι λέγεται Shinanay (κοινώς το γνωστο Σήκω χόρεψε κουκλί μου).
Συμμετέχει η δικιά μας Γλυκερία.
Είναι από το δίσκο bbc World Music Awards (2003 αν δεν κάνω λάθος) και επίσης υπάρχει και σε ένα best of της Γλυκερίας του 2007.

Η εκτέλεση είναι φανταστική, όπως όλα σχεδόν τα κομμάτια του διπλού δίσκου.
Γενικά τα BBC World music awards έχουν εξαιρετική μουσική. (και κυκλοφορούν κάθε χρόνο)