Βασανίζομαι για την επιλογή 50-65"

ChrisGTI

New member
9 November 2019
10
Βασανίζομαι ....

Τώρα Black Friday ή Χριστούγεννα ετοιμάζομαι για αγορά νέας TV ...
Έλεγα να βάλω μια 65" στο gameroom για media και gaming με gamepad από τον καναπέ ... Μέχρι και μοντέλο είχα επιλέξει (την entry level της Samsung την RU7170 ) ...

ΑΛΛΑ έχω καιρό τώρα μεγάλο πρόβλημα με την ΤV (UE46F6400 1080p 3D του 2013) που έχω στο σαλόνι , όχι από θέμα ποιότητας εικονας , απλά πλέον είναι απελπιστικά αργή ... Το Youtube , το Netflix (το οποίο η Samsung από Δεκέμβρη κόβει την υποστήριξη ) και το Plex μου βγάζουν την πίστη με το πόσο αργά φορτώνουν .

Επίσης οι ώρες διασκέδασης είναι πιο πολύ (70:30) στο σαλόνι να αράζω με φίλους ή με την κοπέλα μου παρά στο gameroom που συνήθως αράζω μόνος μου για gaming .. Δλδ πρακτικά περισσότερο αγορά enthusiast θα ήταν παρά χρήσιμη ...

Έτσι έχω 2 επιλογές ...

1) παίρνω την 65" για το gameroom και έχω την κ@υλα του big ass panel #pcmasterrace και τέτοια ....και αφήνω την 46" στο σαλόνι να βασανίζομαι

2) παίρνω μια 50/55" για το σαλόνι (δεν χωράει παραπάνω ) και κάνω εύκολη τη ζωή μου και στα 2 δωμάτια καθώς η 46" θα είναι πάνω στο pc και δεν θα με νοιάζει το smart της . Αλλά χάνω το 4Κ gaming σε τέρας πάνελ και απλά παίζω στην 46 απλά όταν θέλω να αραξω καναπέ ...

Τι λέτε ?

Άμα είναι καλή η τηλ μπορείς να πάρεις ένα tv box και είσαι άρχοντας και παίρνεις νέα τιβι όταν δεν θα σε καλύπτει σαν εικονα

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην επιλογή 1 μπορείς να πάρεις ένα streaming stick τύπου Amazon Fire TV για Netflix και να φορτώσεις Kodi για να παίζει Plex τέλεια. Τα smart των τηλεοράσεων δεν συγκρίνονται με τα streaming sticks. Εγώ έχω Roku 6ετιας στους γονείς μου για Netflix και δεν κολλάει μια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οποτε λετε ενα TV box θα μου λυσει τα χερια ? Η F6400 που ειναι τωρα στο σαλονι η αληθεια ειναι οτι οντως δεν ειναι κακη τιβι απο θεμα εικονας , δεν εχουμε και πολλες απαιτησεις φυσικα και ουτε δυνατοτητα για 4Κ netflix streaming στο σαλονι λογω αργου ιντερνετ . Τωρα οσο αναφορα το smart της ειναι οντως αθλιο , ειναι λες και ειναι γραμμενα ολα σε 720p , καμμια επαφη δλδ η εικονα οταν συνδεω πανω ps4 .

Μακαρι με το Tv box να κανω δουλεια , γτ τωρα ετσι οπως ειναι η επιλογες μου οπου πηγαινε η 46αρα θα ηταν απογοητευση ...

Ψαχνομαι στο skroutz , τι διαφορα εχει το smart stick απο το TV box ? Exoυμε καποια προσιτη δοκιμασμενη επιλογη για netflix , youtube και kodi/plex ?

Re: Απάντηση: Βασανίζομαι για την επιλογή 50-65"

Ψαχνομαι στο skroutz , τι διαφορα εχει το smart stick απο το TV box ? Exoυμε καποια προσιτη δοκιμασμενη επιλογη για netflix , youtube και kodi/plex ?
Το xiaomi π.χ. είναι plug and play.εχει πολλά όμως να διαλέξεις ανάλογα το μπατζετ.
smart stick δεν ξέρω για εκφέρω γνωμη

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω πολυ παιδες για τις απαντησεις σας . Μαλλον ετσι θα κινηθω παντως , με TV box στην παλια TV στο σαλονι και μια UE65RU7170 (εκτος αν βαλει κανα καλυτερο πανελ black friday μεχρι 700 ευρω ) για το gameroom (ελπιζω η GTX 1080ti να καταφερει 4Κ 60fps/hz :P ) ...

Το ίδιο πράγμα είναι απλά άλλη μάρκα. Απλώς τα φτηνά Android boxes τύπου Xiaomi τρώνε πολλά κολλήματα συγκριτικά με Amazon Fire TV Stick, Roku.. Άσε που το Amazon έχει καλύτερο support για Kodi (επειδή ανέφερες το Plex). Σε πιο premium κατηγορία υπάρχει το Nvidia Shield και Apple TV που απλά top αλλά πολύ πιο ακριβά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάπου εκεί στα 60-70 ψάχνω , γτ αν μιλάμε για παραπάνω πουλαω την παλιά τιβι κάνα 200 και βάζω την διαφορά για μια entry level καινούρια .

Κάπου εκεί στα 60-70 ψάχνω , γτ αν μιλάμε για παραπάνω πουλαω την παλιά τιβι κάνα 200 και βάζω την διαφορά για μια entry level καινούρια .

https://www.skroutz.gr/s/17697942/Amazon-Fire-TV-Stick-4K.html?keyphrase=amazon+fire+tv+stick+4k
Netflix-apple tv-kodi-plex και πολλά άλλα. Πολύ καλό για την τιμή και απροβλημάτιστο.....