Βάσεις για επιτοίχια τοποθέτηση της sony 55XF9005

γιάννης Δ

New member
5 May 2017
58
Καλησπέρα...θέλω να τοποθετήσω την εν θέματι τηλεόραση στο τοίχο του σαλονιού μου ο οποίος δεν είναι οριζόντιος με τον καναπέ μου, και χρειάζομαι βάση τοίχου να έχει κλήσεις δεξιά-αριστερά.Έχω κάνει μια έρευνα και έχω βρει τις εξής βάσεις 1)προτεινόμενη από τη εταιρεία sony su-wl450 σταθερή η οποία σε λεπτή τοποθέτηση όπως αναφέρει το εγχειρίδιο μαζί με την τηλεόραση θα βγαίνει από τον τοίχο 9 cm 2) sony su-wl840 με κλίση δεξιά αριστερά 13 μοίρες,σχεδιασμένη για την περσινή sony xe9300 3) Extra THIN 525 VOGELSμε 75 μοίρες δεξιά αριστερά ,κάθετη κλίση πάνω- κάτω 10 μοίρες ελάχιστη απόσταση από τοίχο 3,5 και μέγιστη 37,5 και η ποιο ακριβή 214 ευρώ. Έχει κάποιος χρησιμοποιήση κάποια από αυτές ή να προτείνει κάποια άλλη αξιόπιστη βάση τοίχου .

Έχεις κάτσει να υπολογίζεις τα σχηματιζόμενα τρίγωνα και τις γωνίες τους για να δεις πόσο έξω χρειάζεται να βγει το κέντρο της συσκευής;

Αρχικά υπολόγισε σε τι γωνία θες την τηλεόραση , απο την γωνία μπορείς πολύ εύκολα να υπολογίσεις πόσο έξω πρέπει να βγαίνει το κέντρο της (μηκος βραχίονα )
Πήρα προχθές μια 55XF7096 και για βάση έβαλα μια Brateck LP36-443A , η βάση είναι κυριολεκτικά γαιδούρι !! Πάρα πολύ καλή κατασκευή, αντέχει μέχρι 50 κιλά λέει το κουτί , σίγουρα έτσι όπως την έκοψα αντέχει πολύ παραπάνω βάρος .
Ο βραχίονας είναι χωρίζεται σε δυο κομμάτια, κάθε κομμάτι κάνει 180 μοίρες όπως και το τελικό κομμάτι στο οποίο μπαίνει η τηλεόραση , επίσης ο βραχίονας μπορει να διπλώσει και η τηλεόραση να κολλήσει τέρμα πίσω στον τοίχο. Τέρμα ανοιχτός ο βραχίονας απέχει από τον τοίχο 47 πόντουυς.