βασειs για ηχεια atc scm19

sotos9

New member
8 September 2011
47
Αλεξανδρουπολη
Γεια χαρα σε ολουs
επιτελουs σημερα πηρα τα μωρα μου απο Location Sound.Δεν ξερω ομωs τι βασειs να παρω....το βαροs του καθε ηχειου ειναι 16kg.Εχειι καποιοs εμπειρια απο το συγκεκριμενο ηχειο;;ακουω μουσικη στα δυο μετρα.Χωροs 10 τετραγωνικα.Ευχαριστω για τον χρονο σαs.:guitarist:

Καλοάκουστα τα μωρά!

Να είσαι καλά να τα απολαμβάνεις!

Λοιπόν....Στην Μ.Βρεττανία χρησιμοποιούν κατα κόρον
για τα scm19( και όχι μόνο) τις βάσεις της Something Solid

View attachment 73042

To top plate είναι 200mm πλάτος x 270mmβάθος και ταιριάζουν πολύ καλά με τις διαστάσεις
του ηχείου..Μπορείς βέβαια να συμβουλευτείς και τον Θέμη, αν έχει κάτι να σου συστήσει...

καλορίζικα φίλε

καταρχήν ρώτησε τον Θέμη.

Εγώ εντυπωσιάστηκα με την στιβαρότητα αυτών των βάσεων http://www.845.gr/vaseis2.htm όταν τις είδα από κοντά. Από όσο θυμάμαι έχουν γυρω στα 300 το ζεύγος (κατι λιγότερο οι κοντές, κάτι περισσότερο οι ψιλές) αλλά ρώτα καλύτερα γιατί μπορεί να ειναι και φτηνότερες. Μην σε φοβίζει που δεν πατάει σε κάποια τράπεζα το ηχείο αλλά σε τρία σημεία.
Το μόνο που με χαλάει είναι οτι φαίνεται το καλώδιο που πηγαίνει πίσω από το ηχείο, αλλά ως βάσεις τις βρήκα πολύ γερές.

Επίσης έχουν ακουστεί καλά λόγια και για τις atacama η οποίες ειναι ενα κλικ πιο οικονομικές (νομίζω.)

Απάντηση: Re: βασειs για ηχεια atc scm19

Ευχαριστω για την συμβουλη,πολυ ωραιεs και ιδιετερεs βασειs.

Πας σ'έναν σιδερά της γειτονιάς σου και τις φτιάχνεις με σίδερο 20άρι μασίφ.
Βγαίνουν πολύ βαριές έτσι.
Έχω φτιάξει κάτι αντίστοιχες για τα ηχεία μου.

Τα έβαλα στις βάσεις των 7 που είχα τόσο καιρό και τρόμαξα...είναι κάπως ψηλές για τα 19.Αυτές του Magellan μου άρεσαν περισσότερο!
Ευχαριστώ και τον κ.leo για την βοήθεια!

Προς το παρών κάθονται ωραία σε να σκαμπό κοντά στα 48 εκ.
Για να δούμε τι θα πει κ το θηλυκό μας τώρα.Τουλάχιστον έχω το ίδιο σχέδιο.

Τα έβαλα στις βάσεις των 7 που είχα τόσο καιρό και τρόμαξα...είναι κάπως ψηλές για τα 19.Αυτές του Magellan μου άρεσαν περισσότερο!
Ευχαριστώ και τον κ.leo για την βοήθεια!

Προς το παρών κάθονται ωραία σε να σκαμπό κοντά στα 48 εκ.
Για να δούμε τι θα πει κ το θηλυκό μας τώρα.Τουλάχιστον έχω το ίδιο σχέδιο.

Υπομονή μέχρι το βράδυ,πρέπει νά'χω νέα.

πολυ καλη η επιλογη του ηχειου! θα σου προτεινα βασειs απο 60εκ και πανω, ισωs καλο θα ηταν να ξεπερνα και λιγο το υψοs του αυτιου σου το τουιτερ