Βάσεις ηχείων Pioneer CS 3070

GiannisP.

New member
31 August 2007
77
Παίδες θέλω τα "φώτα" σας, έχω τα CS 3070 (διαστάσεις βάσης: 25.8cm * 23.4cm, βάρος 6.1kg), δεν έχουν τρύπες κάτω, θα χρειαστεί να τα τρυπήσω; Ή απλά κάθονται πάνω στις βάσεις;
Ευχαριστώ...

Δεν πας μια βολτα απο τον ριτσο ή κανενα αλλο καταστημα που εχει διαφορες να βρεις καμια του γουστου σου?Αναμεσα στα ηχεια και στις βασεις βαλε καποιο αντικραδασμικο...

Δεν πας μια βολτα απο τον ριτσο ή κανενα αλλο καταστημα που εχει διαφορες να βρεις καμια του γουστου σου?Αναμεσα στα ηχεια και στις βασεις βαλε καποιο αντικραδασμικο...

Where is Ρίτσος; Για πείτε διεύθυνση...

Τις έχω δει απο το σάιτ, μου μένει να πάω να τις δω κι από κοντά...

Pitsos Γερανιου 41 Ομονοια 2105243038
....... αλλα στην tele που γραφει πιο πανω ο Aprile θα βρεις σιγουρα πιο φθηνες

χρησιμοποιω τις δευτερες απο τις tele (SP-054S)...μια χαρα ειναι, μονο γεμισε την κεντρικη κολωνα με αμμο η χαλικι για γατες, και δες αν σου κανουν ακουστικα τα πανω καρφακια απομονωσης ή οχι.

φίλε tsip, τα ίδια ηχεία έχεις; Συγνώμη για τις ίσως ηλίθιες ερωτήσεις μου, αλλά είμαι ανίδεος. Πώς θα στηριχτούν τα ηχεία πάνω στις βάσεις; Απλά κάθονται; Το ύψος το θέλω απο 40min έως 55max, οπότε πστεύω να βρω.

ΥΓ: Αυτό το συνεχές ωράριο με έχει γονατίσει, πρέπει να βρω χρόνο να τις δω...

κανενα προβλημα, και εγω δεν ειμαι κανενας ειδημων. Οχι δεν εχουμε τα ιδια ηχεια αλλα πανω κατω στις ιδιες διαστασεις πρεπει να ειναι...τα ηχεια απλα καθονται πανω σε αυτες τις βασεις, δεν βιδωνουμε τιποτα και για κανενα λογο. Χρησιμοποιουνται καρφια στην βαση που ακουμπουν στο πατωμα για να απομονώνουν την κατασκευη και ανεστραμμενα στο σημειο που καθονται τα ηχεια (δηλαδη το ηχειο καθεται σε 4 μυτες)...τις τελευταιες αν θελεις της αφηνεις αν θελεις οχι ειναι βιδωτες και θα σε οδηγησει το αυτι σου σε αυτο....

γενικα το ηχειο πρεπει να καθεται στο υψος του αυτιου στην θέση ακροασης, οποτε το υψος της βασης φροντισε να σου εξασφαλιζει αυτο ή περιπου αυτο..

επελεξα την συγκεκριμενη βαση γιατι, ειναι εξευτελιστικά φτηνη, επιτρεπει να πειραξεις και τις μοιρες αφου το επανω μερος ρυθμιζετε και τελικα φαινεται στιβαρη για βιδωτη. Καπου εχω ακουσει οτι στις βασεις πρεπει να αποφευγεις τις πολλες κολωνες αλλα απλα το εχω ακουσει. Αν μπορεις παντως να διαθεσεις λεφτα σκεψου κατι ποιο ποιοτικο.