Βασεις Vogels ετοιμοπαραδοτες ??

tigerxxx

Established Member
29 June 2007
201
Παιδες , σε ποιο καταστημα μπορει να βρει κανεις ετοιμοπαραδοτες βασεις της Vogels η αλλης μαρκας ?? Μιλαω για Αθηνα.

Thanx φιλε μου , θα παω να κοιταξω εκει. Ελπιζω να εχει αυτην που ψαχνω.

Το Media markt εχει τα παντα (σχεδον παντα) απλα μη περιμενεις να σου λυσουν καποια απορια οι πωλητες. Μελετησε το site της vogel's αν θελεις πριν.

Πριν πας μέτρα και αποστάσεις από τις τρύπες στην TV γιατί εμένα μου έδωσαν λάθος βάση την πρώτη φορά. Επίσης υπάρχουν και στο fnac.

Τα Media markt έχουν πάντως. Να ρωτήσω γενικά όσοι έχουν βάση στήριξης στον τοίχο έχουν σταθερή η με tilt ? Ενδιαφέρομαι για μια LG7000 47 αλλά δεν μπορώ να κατασταλάξω σε ποιά βάση....Ας προτέινει κάποιος για πάρουμε καμμιά ιδέα

θα κάνουμε μια β'ολτα στο Saturn να δούμε τι παίζει απο βάσεις. Μάλλον μιλάμε για τιλτ -/+ 15....

θα κάνουμε μια β'ολτα στο Saturn να δούμε τι παίζει απο βάσεις. Μάλλον μιλάμε για τιλτ -/+ 15....

Με tilt +/- 15 πηρα την vogels vfw165 οχι απο θεμα τιμης αλλα απ'το οτι αφηνει μονο 6 cm απο τον τοιχο και εχεις και επιλογη για tilt. Απο το media markt αγορασα τελικα ...ετοιμοπαραδοτη.

Να ρωτήσω αν κανένας εχει στηρίξει 46-47αρα σε βάση VOGEL'S VFW 365 ή κάτι αντίστοιχο, όπως MELICONI GHOST 420 και να αισθάνεται σιγουριά για τα 30 κιλά που έχει "κρεμάσει"...?

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι...
Για παράδειγμα η 040 της Vogels (και όλες αυτού του είδους) αφήνει χώρο για τα καλώδια πίσω.
Στη Samsung μου , όλα τα καλώδια μπαίνουν πίσω και κάθετα (όχι από κάτω)´.
Το κενό που θα μένει μεταξύ TV και τοίχου θα επιτρέπει στα καλώδια να μπούν (έχω και πολλά πανάθεμα τα )

Thanx in advance

Φιλε fg102 δες αν μπορείς να μου απαντήσεις και στο ερώτημα μου
Από ότι είδα και σε εσένα τα βυσματα μπαίνουν κάθετα...
Thanx

Δυστυχως δεν μου εχει ερθει ακομα η ΤV αλλα δεν νομιζω η vogels να πουλαει βαση η οποια ουσιαστικα θα ειναι αχρηστη

Φιλε fg102 δες αν μπορείς να μου απαντήσεις και στο ερώτημα μου
Από ότι είδα και σε εσένα τα βυσματα μπαίνουν κάθετα...
Thanx

φιλε stormwatch σημερα τοποθετησα τη βΑση .συνδεσα καλωδιο σκαρτ το οποιο ειναι οτι πιο ογκοδες σε καλωδιο ανετα.το μονο που δεν ειναι τοσο ανετο ειναι οτι πρεπει να ξεκρεμασεις το θηριο να συνδεσεις και μετα να ξανακρεμασεις για αυτο καλο ειναι να υπολογισεις ολα τα πιθανα καλωδια hdmi optical scart και μετα .

Να ρωτήσω αν κανένας εχει στηρίξει 46-47αρα σε βάση VOGEL'S VFW 365 ή κάτι αντίστοιχο, όπως MELICONI GHOST 420 και να αισθάνεται σιγουριά για τα 30 κιλά που έχει "κρεμάσει"...?

Έχω στηρίξει την Sony X 3500 46" με την VFW 365 και δεν παρατήρησα κάποιο θέμα αστάθειας. Πάντως τώρα που την έβαλα ... θα προτιμούσα την VFW 465 σαν ποιό πρακτική λύση και περισσότερο "ζυγισμένη" ώς προς το σημείο στήριξης στον τοίχο. Εναλλακτικά θα έβαζα την Sanus SS-VMAA18b αφού έχω πολύ καλή εντύπωση για την συγκεκριμένη μάρκα. Έχω ήδη μια Sony 26" με την
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...514130FA442FBD53D1CDF56377A6144C29BF14D5A5C6F

και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μετά απο χρήση τριών Vogels 1. EFW 6225, 2. VFW 332, 3. VFW 365 και της Sanus SS-MF215b η δεύτερη εταιρεία με έχει κερδίσει με την καλύτερη ποιότητα της και την προσοχή στις λεπτομέρειες.