Βάση για 60"?

billmant

New member
6 January 2007
32
Την τηλεόραση την βρήκαμε (χάρη στο avclub -το κρίμα στο λαιμο σας :-). Παρήγγειλα την pk550 60" (δηλ. Μέγεθος και πλάσμα) και μεχρι να μου έρθει πρέπει να βρω και Βάση για τον τοίχο. Ξεκίνησα από Vogel αλλά όλες οι βάσεις που έχει είναι μεχρι 50"
Θα προτιμούσα μια οχι σταθερή αλλά να γυρνάει προς μια πλευρά καμποσο (πχ μια της Vogel με κάλυπτε και σαν τιμή, δεν θυμάμαι μοντ. αλλά θεωρητικά τουλάχιστο δεν κάνει για 60".
Είναι όντως έτσι; Ποια άλλη θα μου προτινατε;

Τι βάρος έχει η συγκεκριμένη τηλεόραση;

Πάντως αν η βάση είναι οριακή στα κιλά θα έχεις το φαινόμενο όταν είναι ανοικτή στον άερα (και όχι μαζεμένη στον τοίχο) να γέρνει η τηλεόραση προς την μια πλευρά που αισθητικά δεν είναι ότι και πιό ωραίο.

κανενα επιπλο υπαρχει που να εχει και ντουλαπακια για να μπαινει μεσα ps3 kai dvd για να μην σκονιζονται ?

ελεγα για καποιο επιπλο. οχι για βαση. απλα να καθεται πανω και να εχει χωρο που να μπαινουν ps3 kai dvd palyer αλλα κλειστό για να μην σκονίζονται !

καλα αυτο πρωτη φορα το ακουω. και που μπαινουν ολα αυτα και ειναι ενσωματωμενα ? επισης λεει μεχρι 2 ιντσων

Εγώ έχω βάλει της vogel's την efwe 6455rc και κράταει μια 6090h που ειναι γύρω στα 60 με 65 κιλά.Eίναι ηλεκτροκίνητη και λίγο ακριβή.Εμένα με έχει βολέψει γιατί την γυρνάω και βλέπω από το μπαλκόνι.Κοίτα την αμα σου αρέσει.

http://www.vogels.com/web/Consumer/Products/Products/EFWE-6455-RC-GLIDER-WALL-SUPPORTC.htm