Βάση οροφής για JVC-HD100/RS2

Διαπραγματεύομαι το προβόλι.

Με απασχολεί όμως η τοποθέτηση. Υπάρχει βάση της JVC γι αυτό ή πάμε σε universal? Ή είναι custom made, κατά πως ταιριάζει στον καθένα;

Υ.Γ.:
Φαντάζομαι πως αυτό το μοντέλο μιας και είναι σε διαστάσεις το ίδιο με τον HD1/RS1, πρέπει να φοράει την ίδια βάση. Επομένως όσοι έχουν ήδη τον HD1/RS1 θα πρέπει να γνωρίζουν. Νομίζω (?).

Παναγιώτη και εγω στην αρχή σκεφτόμουν γιά custom made, αλά επειδή θα έπρεπε να είναι σταθερή στην βάση οροφής και επειδή ήταν αρκετά ιδιαίτερος ο χώρος τοποθέτησης, αποφάσησα και πήρα original γιά τον HD1...βεβαίως και δεν ήταν φθηνή!!!
Επέλεξα σταθερό ύψος στα 15cm...ενώ έχεις επιλογές εκτός αυτης ,γιά ρυθμιζόμενο ύψος απο το ταβάνι 48-72cm και 73-130cm

http://www.planetdv.net/Content/Accessories_and_Peripherals/JVC.asp

Βάση οροφής για JVC-HD100/RS2 από Αγγλία

Γιάννη, σ' ευχαριστώ.

Πήγα στο site που μου υπέδειξες, αλλά δεν έχει καμιά εικόνα για να καταλάβω.

Όσον αφορά στις τιμές Φαρμακείο και μάλιστα διανυκτερεύον, που πουλάει πρέζα σε πρεζόνι που έχει ξεμείνει !!.

Μήπως σου βρίσκεται κανένα σχεδιάκι ή καμιά φωτογραφία;

Απάντηση: Βάση οροφής για JVC-HD100/RS2 από Αγγλία

Γιάννη, σ' ευχαριστώ.

Όσον αφορά στις τιμές Φαρμακείο και μάλιστα διανυκτερεύον, που πουλάει πρέζα σε πρεζόνι που έχει ξεμείνει !!.

Παναγιώτη, μην αγχώνεσαι άδικα. Μιά Universal βάση είναι μιά χαρά.
Οι τρύπες είναι στα ποδαράκια του προβολέα. Αν θές μπορείς να προσαρμόσεις και μιά απλή βάση αλουμινένια με 4 τρύπες και διαστάσεις 23Χ30 cm (οι τρύπες), και είσαι μιά χαρά.
Απλά σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστείς και μια μικρή εγκοπή στο σημείο που η βάση θα καλύπτει τον εξαερισμό του προβολέα.

Γιάννη, σ' ευχαριστώ.

Σύντομα θα σου πράσω κάποιες foto απο την βάση...Να ξέρεις πάντως πως όλες οι έτοιμες oringinal βάσεις ,φαρμακείο είναι!!!

Σύντομα θα σου πράσω κάποιες foto απο την βάση...Να ξέρεις πάντως πως όλες οι έτοιμες oringinal βάσεις ,φαρμακείο είναι!!!

Αυτό που σου χρωστάω Παναγιώτη....

Attachments

• DSCF1184.jpg
    DSCF1184.jpg
    159.2 KB · Views: 23
  • DSCF1185.jpg
    DSCF1185.jpg
    193.4 KB · Views: 25
Γιάννη, ευχαριστώ.

Ίσως την κατασκευάσω ο ίδιος, μηχανολογικά δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο.

Φυσικά, όπως είπες, οι εταιρείες ευκαιρία ζητάνε να στα πάρουν χοντρά. Σε μερικές περιπτώσεις, βέβαια, δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.