ΒΑΣΗ ΟΡΟΦΗΣ

nasos206

Established Member
9 March 2008
242
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας…. επιδεί θα τοποθετηθεί ο projector στο μπαλκόνι στο ταβάνι και επιδεί είναι ισόγειο και δεν θέλω να μένει μόνιμα εκεί (για ευνόητους λόγους ) …ξέρει κάποιος για βασουλα οροφής που να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα ο projector?

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας…. επιδεί θα τοποθετηθεί ο projector στο μπαλκόνι στο ταβάνι και επιδεί είναι ισόγειο και δεν θέλω να μένει μόνιμα εκεί (για ευνόητους λόγους ) …ξέρει κάποιος για βασουλα οροφής που να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα ο projector?

Παρελαβα αυτη προχθές..... http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...s/Sanus-Ceiling-Mount-Projector-SS-VMPR1B.htm

πάααρα πολυ καλη και με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης....!!!!

Είναι κοντή στο ύψος και δεν κάνει πρέπει να είναι από 58 cm και πάνω

Θέλω κατά κάποιο τρόπο με ένα απλό τρόπο να τον ξεκρεμάς και ας έχει πάνω ένα κομμάτι ο προτζεκτορας ας πούμε αν είναι 2 κομμάτια η τρία προκείμενου να βγαίνει εύκολα

όταν γίνετε απεμπλοκή από την βάση ,ο προβολέας έχει μονό το μικρό κομμάτι με τα ποδαράκια που βιδώνει επάνω του ,το πλαστικό μαύρο κέλυφος που φαίνετε στην φωτο είναι διακοσμητικό για να μην φαίνονται η βίδες κτλ. ,επίσης όταν τον βγάλεις και τον ξανατοποθετης ,δεν χρειάζεται να ξαναμπείς στην διαδικασία της ρύθμισης.....πιστεύω να εχω βοηθήσει αρκετά!!!

Αλλάζει τότε..μισό για να καταλάβω ..όπως βλέπω την Φώτο το πλαστικό κέλυφος βγαίνει και από μέσα έχει βίδα και τιν τραβάς και το βγάζεις?

Απάντηση: Re: ΒΑΣΗ ΟΡΟΦΗΣ

Αλλάζει τότε..μισό για να καταλάβω ..όπως βλέπω την Φώτο το πλαστικό κέλυφος βγαίνει και από μέσα έχει βίδα και τιν τραβάς και το βγάζεις?

Κοίτα....η βάση του προβολέα κουμπώνει με ένα κλικ επάνω στην βάση της οροφής ,έχει και 4 βιδάκια όπου δεν χρειαζωντε κατσαβίδι ή κλειδί ,βιδώνουν με το χέρι για να παρέχει ασφάλεια στο κούμπωμα μεταξύ βάση προβολέα και βάση οροφής ,και από πάνω μπαίνει και το πλαστικό για να μην φαίνετε ο μηχανισμός ,όπου τα πλαστικά κουμπώματα τα έχει μέσα σε λευκό και σε μαύρο χρώμα για να διαλέξεις τι θα βάλεις....

και το εχει και σε καλη τιμη..όπου κοιταξα κάτω απο τα 85 δεν επεφτε.....

να φανταστης ειναι κάπως ετσι όταν βγαινη με τον προβολέα....

21ueHtnXkRL._SL500_SS120_.jpg

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά μόλις πείρα τηλ και έχουν εξαντληθεί ……!