Βάση στήριξης για P50S20 (wall mount)

dimitris_s

New member
19 September 2010
10
Χαιρετώ τη παρέα.

Εντός των ημερών θα πάρω την p50s20e, και θέλω να πάρω μια βάση στήριξης για τον τοίχο.

Το θέμα είναι το εξής. Η τηλεόραση θα μπει εντός ενός τετράγωνου σύνθετου (έπιπλο τρόπον τινά) το οποίο είναι κι αυτό wall mounted. Η αριστερή και δεξιά πλευρά του συνθέτου έχουν βάθος περί των 32cm.

Όπερ σημαίνει ότι αν βάλω μια απλή βάση και κοτσάρω επάνω της την p50, και βλέπω υπό γωνία, η τηλεόραση πιθανότατα θα κρύβεται λίγο από τα πλαϊνά του συνθέτου. Για τον λόγο αυτό ψάχνω μια βάση η οποία θα φέρνει την τηλεόραση γύρω στα 25-30 cm "έξω" (απόσταση από τον τοίχο).

Έχω κοιτάξει καποιες της Vogels, το θέμα είναι όμως ότι τέτοιου είδους βάσεις σου λένε "Απόσταση από τον τοίχο: minimum 9cm - maximum 60cm". Αυτές οι βάσεις όμως είναι περιστρεφόμενες που σημαίνει ότι εάν την φέρω στα π.χ 30cm, τότε δεν θα είναι κεντραρισμένη η TV, αλλά λίγο προς τα δεξιά ή αριστερά, αναλόγως.

Υπάρχει κάποια βάση η οποία απλά να φέρνει πιο "έξω" την tv; Να έχει δηλαδή έναν βραχίονα ο οποίος απλά να αυξάνει την απόσταση από τον τοίχο;

Έχω ήδη μια βάση της hama η οποία πριν είχε 42" bravia επάνω και σηκώνει τις 50 ίντσες, αλλά είναι fixed to wall. Σε αυτή τη περίπτωση παίζει το ενδεχόμενο να βάλω αποστάτες σε αυτή τη βάση έτσι ώστε να αυξήσω την απόσταση από τον τοίχο, και εάν ναι τι θα χρειαστώ στο περίπου;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το μακροσκελές post. :)

Last edited: