Βάση στήριξης πληκτρολογίου - ποντικιού

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Λοιπόν ορίστε το εξής πρόβλημα...

Είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου... έχεις συνδέσει το PC σου με την άψογη 46 αρα σου... και θέλεις να παίξεις WOW....

που $%@#$!@# βάζεις το πληκτρολόγιο και το ποντίκι .??? έτσι ώστε το παιχνίδι να είναι άνετο.. (δηλαδή να ακουμπάς στην πλάτη του καναπέ).. και να μην είσαι σκυμένος μπροστά.. (σα να είσαι τιμωρία...)..

Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα....

Επίσης αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποιο καλό bluetooth set πληκτρολογίου ποντικιού ....

Τραπεζάκια με πόδια σε σχήμα ανάποδου Γ. Ειδικά για να τα φέρνεις κοντά σου όταν κάθεσαι σε καναπέ.

Ισως σου κανει ενα μαξιλαρι IKEA που ειναι σχεδιασμενο να μπαινει πανω στα ποδια σου και πανω του να καθεται το laptop

Απο εκει και περα,αν και εχω επενδυσει σε bluetooth KB+mouse της Μ$(ειναι αρκετο για browsing + media center λειτουργιες με ικανοποιητικη εμβελεια) δεν μπορει ουτε κατα διανοια να πλησιασει το ενσυρματο σετακι μου που φτανει ως τον καναπε με ...USB μπαλαντεζα

Εναλλακτικα μπορεις να ανιγραψεις τα τραπεζακια φαγητου που εχουν σε νοσοκομεια,ξενοδοχεια κλπ κλπ

Το μαξιλαράκι από το ΙΚΕΑ παρουσιάζει ένα σημαντικότατο πρόβλημα...

πρέπει να κρατάς το ποντίκι οπωσδήποτε ... συνέχεια.. αλλιώς με την παραμικρή κίνηση θα το ψάχνεις στο πάτωμα...

Είδα κάποια στο ebay αλλά δεν λένε και πολλά..

Τελικά ίσως το τραπεζάκι που πόσταρε ο sakisaa είναι η λύση...

Τώρα ασύρματο ή bluetooth...?

Μάλλον τα bluetooth έχουν καλύτερη απόκριση σε σχέση με τα ασύρματα... αλλά από την άλλη τα bluetooth έχουν ισχυρότερη ?? ακτινοβολία...

Μόλις πήρα αυτό (αλλά όχι για HTPC). Στις οδηγίες συμβουλεύει, η απόσταση του πληκτρολογίου κ ποντικιού απ' το δέκτη, να είναι max 1,8m.
Είναι λίγο για HTPC και απέναντι σε μιά 46".
Για το HTPC χρησιμοποιώ αυτό, τέλειο από κάθε άποψη, εκτός της τιμής του. Βέβαια το είχα πάρει ακριβώτερα (139 ευρώ - Multirama), πριν 4 μήνες.

Καλά το Logitech DiNovo Edge είναι έρωτας με την πρώτη ματιά...
σίγουρα 1η επιλογή για HTPC...

Εγω που θέλω να κάνω και λίγο gaming στο HTPC προσανατολίζομαι σε ένα από τα δύο.. (και τα δύο είναι bluetooth γιατί έχω παραπάνω απόσταση από 1.8 που συστήνεται για τα ασύρματα...)..

Logitech MX5500 Wireless Greek
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...CB03F700C42CAFA8B4D2B661F2E10D79F7EC72A24B825

LOGITECH 967562 DINOVO MEDIA DESKTOP LASER
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575107

Και πάνω στο αρχικό θέμα της βάσης...
Μάλλον θα παραγγείλω το τραπεζάκι που αναφέρεται παραπάνω μια και δεν βρήκα τίποτα καλύτερο....

Last edited:
Βέβαια υπάρχει και η λύση του ΑΠΟΛΥΤΟΥ wired σετ...

2 καλώδια USB 3μ... και χρησιμοποιούνται τα υπάρχοντα πληκτρολόγια - ποντίκια...
με κίνδυνο πάντα για τη σωματική σας ακεραιότητα... (αν υπάρχουν γονείς ή γυναίκα στο σπίτι)
(σύζυγος = ELITE MOB με full aggro)-bye-

Απάντηση: Re: Βάση στήριξης πληκτρολογίου - ποντικιού

Ισως
Εναλλακτικα μπορεις να ανιγραψεις τα τραπεζακια φαγητου που εχουν σε νοσοκομεια,ξενοδοχεια κλπ κλπ

Ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο?